sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ecumenism unirea Bisericii Ortodoxe cu cea Catolica Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 29 December 2007 - 01:04 AM

Vezi postareanelu28, la Dec 29 2007, 12:15 AM, a spus:

eu zic IUBIREA DE SEMENI si iubire de ADEVAR ,nu de minciuna !

Da, asta e iubirea la care mă gāndeam.
0

#22 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 29 December 2007 - 01:37 AM

Nu inteleg un lucru......de ce credeti ca o persoana care spune ca e ortrodoxa de exemplu , e direct asociata cu Biserica Ortodoxa.....adica cu institutia? :) Eu am fost botezata la ortodocsi.....am crez ortodox. Anul asta n-am pus bani la biserica si abia daca am ajuns pe-acolo de cateva ori. Insa CRED in Dumnezeu. Ei, cand omul posteaza ceva de genul asta se trezesc 2 destepti (eventual) care sa spuna: icoanele put, biserica va ia banii si popa e curvar :jester:
Mie chiar mi-ar fi egal (cu 0) daca cele 2......trei sau 4 s-ar uni. Ar face foarte bine la o adica......si nu ar mai fi atatia "iluminati" care sa strige peste tot ca Dumnezeul lor e mai bun. Pentru ca exista unul singur. Care in ce "Biserica" il gaseste e treaba.....fiecaruia.
0

#23 Utilizator offline   nelu28 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-December 07

Scris 29 December 2007 - 08:22 AM

Citeaza

Mie chiar mi-ar fi egal (cu 0) daca cele 2......trei sau 4 s-ar uni. Ar face foarte bine la o adica......si nu ar mai fi atatia "iluminati" care sa strige peste tot ca Dumnezeul lor e mai bun. Pentru ca exista unul singur. Care in ce "Biserica" il gaseste e treaba.....fiecaruia.

pe DUMNEZEU ..nu-L gasim in bisericile si templele de piatra ,EL doreste sa locuiasca in noi ! 1 Corint 3;16-18!
0

#24 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 29 December 2007 - 10:24 AM

Era o vreme cand credeam in ecumenism si vedeam ecumenismul ca pe o solutie frumoasa la separarea stupida creata de biserici.
A trecut timpul si acum nu mai cred in el...
Bisericile nu se vor uni... ci se vor prabusi toate... vor mai fi cateva zvacniri, in special din partea celor mai fanatici... dar... pana la urma se vor prabusi.
0

#25 Utilizator offline   noellid 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 29 December 2007 - 11:12 AM

Vezi postareaCavaleru' Jedi, la Dec 29 2007, 11:24 AM, a spus:

Era o vreme cand credeam in ecumenism si vedeam ecumenismul ca pe o solutie frumoasa la separarea stupida creata de biserici.
A trecut timpul si acum nu mai cred in el...
Bisericile nu se vor uni... ci se vor prabusi toate... vor mai fi cateva zvacniri, in special din partea celor mai fanatici... dar... pana la urma se vor prabusi.

Din ce observ in lume, la ora actuala, prin intermediul net-ului, TV, etc......se transmit mii de emisiuni religioase (pt. TOTI adeptii si TOATE religiile cu ramificarile lor) care sint urmarite cu foarte mare regularitate de cei interesati.
Daca te referi cand spui biserica la cele de baza, traditionale, nu stiu ce sa cred, dar curentele noi de credinta sint foarte puternice si mai ales sint practicate de familii intregi, asa ca au un rol social extraordinar de important, suplinind sau ajutand de multe ori statul, orasul, care e incapabil la punctele respective sa actioneze sau...nu vrea, nu poate, etc...
Acesti oameni, cunosc destui, dovedesc caracter si restul, care caracterizeaza un crestin in acceptiunea din invatatura.
0

#26 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 29 December 2007 - 12:56 PM

Vezi postareanoellid, la Dec 29 2007, 11:12 AM, a spus:

Din ce observ in lume, la ora actuala, prin intermediul net-ului, TV, etc......se transmit mii de emisiuni religioase (pt. TOTI adeptii si TOATE religiile cu ramificarile lor) care sint urmarite cu foarte mare regularitate de cei interesati.
Daca te referi cand spui biserica la cele de baza, traditionale, nu stiu ce sa cred, dar curentele noi de credinta sint foarte puternice si mai ales sint practicate de familii intregi, asa ca au un rol social extraordinar de important, suplinind sau ajutand de multe ori statul, orasul, care e incapabil la punctele respective sa actioneze sau...nu vrea, nu poate, etc...
Acesti oameni, cunosc destui, dovedesc caracter si restul, care caracterizeaza un crestin in acceptiunea din invatatura.

Biserica nu poate fi distrusa de necredinta... ci doar de credinta adevarata... va fi distrusa din interior... dar nu de coruptia fetelor bisericesti... nu de scandale... ci de esenta invataturii transmise. Se va prabusi in momentul in care credinciosii vor incepe sa predice evanghelia si nu vor mai folosi cuvintele... moment in care vom realiza ca toti "vorbim" aceiasi limba atunci cand facem suficient de multa liniste incat sa se auda vocea Luminii din noi.
0

#27 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 29 December 2007 - 01:01 PM

Vezi postarealupini, la Dec 28 2007, 10:33 PM, a spus:

Cum adică să se unească ? Păi n-au fost niciodată separate ! Biserica este una singură : cea a lui Cristos !

Ce MINCIUNA!

Pai biserica lui Isus era biserica Iudaica numita Sinagoga ...Isus insusi citeaza din Tora ....si respecta legil. obiceiurile si sarbatorile acestei biserici !!!!

Chemarea la unire .... este adresata bisericilor care au plecat de la Constantin cel Mare ...nu de la Isus cum din nestinta sau din minciuna zici.

Ba mai mult ...Constantin si-a impus religia noua si biserica sa ...ucigand zeci de mii de membrii ai SECTEI lui Isus Nazariteanul din cadrul Religiei IUDAICE !!!!!!!!! (asta au fost de fapt "primii crestini")!!!!

Daca vreti unirea cu Biserica lui Isus ...va puteti uni cu Absolutul ...ca membrii bisericii lui Isus au fost ucisi de antecedentii religiei VOASTRE!!!!

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 29 December 2007 - 01:02 PM

0

#28 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 29 December 2007 - 01:06 PM

Vezi postareanelu28, la Dec 29 2007, 09:22 AM, a spus:

pe DUMNEZEU ..nu-L gasim in bisericile si templele de piatra ,EL doreste sa locuiasca in noi ! 1 Corint 3;16-18!

Nelu.....pe Dumnezeu .....il gaseste fiecare in alt loc. Eu il gasesc pretutindeni ....inclusiv in temple de piatra. Ca daca ar fi de "nori" nu m-ar deranja ....iar eu sa ma rog in imponderabilitate :flowers:
0

#29 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 29 December 2007 - 01:15 PM

Vezi postareaCavaleru' Jedi, la Dec 29 2007, 10:24 AM, a spus:

Bisericile se vor prabusi toate...

Trupul biserici e reprezentat de cei care urmează īnvăţătura creştină, iar capul ei, este Isus. Ar putea să se prăbuşească această structură. Nu. Satan ar vrea, dar nu e după cum vrea el !
0

#30 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 29 December 2007 - 01:46 PM

Vezi postarealupini, la Dec 29 2007, 01:15 PM, a spus:

Trupul biserici e reprezentat de cei care urmează īnvăţătura creştină, iar capul ei, este Isus. Ar putea să se prăbuşească această structură. Nu. Satan ar vrea, dar nu e după cum vrea el !

Te faci ca ploua ...ca asa iti iese mai bine la socoteala?

Pai daca Isus era activ doar in religia iudaica, unde era un rabin predicator ratacitor, de care cap al bisericii crestine de care Isus nici nu a auzit vreodata vorbesti?...pai vorbeste de Constantin sau de Papa Ratzinger ...ca astia au fost primii si ultimi capi ...Isus saracu nu are de unde sa viseze ... in somnul lui de veci ... ca voi credeti ca i-ati dedicat o biserica!

Si de ce ar vrea satan sa prabuseasca o stuctura in care el insusi a reusit sa se impuna ca Dumnezeu si nu numai ca vedem ca este slavit ca Dumnezeu ...dar si Biblia spune acest lucru!!!

Chiar atat de mult va intunecat satana incat nu mai stiti sa cititi sau judecati?

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 29 December 2007 - 01:54 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou