http://www.spiritual...GA094_CF09.html
cititi mai pe larg despre astral...eu aici ma rezum la cateva randuri nesemnificative pentru cate sunt de spus...
@me and just me:
mi-ar fi placut sa-ti pot da o replica la ceea ce ai spus dar sunt offtopic...asa mai bine iti spun ceva care are legatura cu subiectul:
stii citeam acum ceva vreme referitor la proiectiile astrale.pe scurt:
1.ca singur nu poti trece in astral...
2.ca cineva trebuie sa te ajute...
3.ii ceri cuiva sa te ajute
4.dar nimeni nu te ajuta degeaba.
Ce ti se cere in schimb? Ti se ia de fapt in momentul in care ai plecat spre astral fara sa iti dai seama de asta...entitatile care te ajuta se pare ca vor ceva in schimbul suportului pe care ti-l ofera: si anume parte din energia ta. Vezi tu energiile sunt de mai multe tipuri:epuizabile si inepuizabile. Energia inepuizabila este acea energie de care ai nevoie pentru activitatile fizice de zi cu zi...de ex:alergi 1 km,te opresti un sfert de ora te incarci cu energie si o poti taia din nou la goana.Asta e o energie inepuizabila cu care te poti incarca oricand prin odihna.Dar ele nu vor aceasta energie.Ci un tip special de energie epuizabila pe care o ai in stoc pentru situatiile de urgenta, in care trebuie sa te recuperezi, de exemplu, in perioadele de convalescenta,dupa o boala grea. Ti-am dat un exemplu... Asta era ce citeam eu cand eram prin liceu parca,nu mai stiu exact unde,dar mi-a ramas in capshor. Eu chiar cred ca fiecare lucru are un pret...chiar cred ca pentru a ajunge la orice lucru/informatie/stare la care nu oricine are acces trebuie sa platesti ceva,cumva... Sau,mai stiu si eu?!
Contact
Facebook
Twitter
RSS