sau Inregistrare

• 48 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Calatorii in astral......realitate sau iluzie? topice combinate Evaluare topic: - - - - -

#471 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 10 April 2012 - 11:14 AM

Vezi postareaAtriix, la 26 March 2012 - 02:13 PM, a spus:

:)

la mine se termina totul cu o invarteala in gol ...
simt un blocaj energetic pe anahata .. si se termina tot.
Ca metode folosite sunt niste mantre ce nu pot fi dezvalutite ... va dati seama :tease:
0

#472 Utilizator offline   Geo_revigorat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 12

Scris 10 April 2012 - 11:18 AM

Vezi postareaC.L., la 10 April 2012 - 10:55 AM, a spus:

Boon...!

Daca da, atunci de ce DAN SERACU in metodele sale descrie ca in starea alfa practic trebuie sa te vezi proiectat pe un ecran mental, adica asa it vezi corpul, sau mai exact cum vrei tu sa fii pe un ecran mental, si astfel corpul pe care il vezi tu pe acel ecran se mai intalneste si cu diversi ghizi spirituali si tu stai si te uiti ca la televizor, urmaresti un film?

pentru ca fiecare astralian are metoda lui de zbor cu gandul. principiile de baza sunt uniforme, relaxarea si golirea mintii de resturi menajere.
restul depinde doar de starea propice a fiecaruia.
uita tot ce-ai citit si cauta-ti singur drumul.
1

#473 Utilizator offline   C.L. 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-April 12

Scris 10 April 2012 - 12:00 PM

Vezi postareaGeo_revigorat, la 10 April 2012 - 11:18 AM, a spus:

pentru ca fiecare astralian are metoda lui de zbor cu gandul. principiile de baza sunt uniforme, relaxarea si golirea mintii de resturi menajere.
restul depinde doar de starea propice a fiecaruia.
uita tot ce-ai citit si cauta-ti singur drumul.

Bine, bine, da' totusi traim in societatea asta "care este" (sa citez cativa mari filozofi contemporani, :) ) adica nu prea mai e destul timp pentru cautari indelungi (doar daca ma apuc de meditatie in mijloacele de transport in comun, D.F! :) ) si, chiar daca asta e o cale sigura (sa ne cautam singuri drumul), de ce sa nu profitam totusi si de alte mijloace de informare (cum ar fi de exemplu acest forum :) ), ca deh, tot pe banii nostri functioneaza si internetu' :)
Merci
0

#474 Utilizator offline   Geo_revigorat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 12

Scris 10 April 2012 - 12:27 PM

Vezi postareaC.L., la 10 April 2012 - 12:00 PM, a spus:

Bine, bine, da' totusi traim in societatea asta "care este" (sa citez cativa mari filozofi contemporani, :) ) adica nu prea mai e destul timp pentru cautari indelungi (doar daca ma apuc de meditatie in mijloacele de transport in comun, D.F! :) ) si, chiar daca asta e o cale sigura (sa ne cautam singuri drumul), de ce sa nu profitam totusi si de alte mijloace de informare (cum ar fi de exemplu acest forum :) ), ca deh, tot pe banii nostri functioneaza si internetu' :)
Merci

stiu, e mai simplu sa urmezi o cale deja batatorita. plus ca stii ce poate sa urmeze :)
0

#475 Utilizator offline   C.L. 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 01-April 12

Scris 10 April 2012 - 01:48 PM

Presupun ca in urma antrenamentului din cartea sa, poti sa reusesti sa iti proiectezi doar imaginea in astral, pe deoparte in urma acestei proiectii esti cumva la adapost de potentiale atacuri din partea unor rau-intentionati (entitati, etc, ce se pot apropia doar de proiectia ta, de cum vrei tu sa fii, de cum "te vezi", nu de dedublarea ta), pe de alta parte, daca nu reusesti sa iti proiectezi imaginea ta in astral, ramane autosugetia "constructiva", adica te vizualizezi fericit, poti sa modifici inclusiv "realitatea materiala" prin intentie......intrebarea e daca in loc de ecranul mental poti sa mergi tu acolo direct....sa il folosesti ca pe o usa.

[quote name='Geo_revigorat' timestamp='1334053635' post='1060827619']
stiu, e mai simplu sa urmezi o cale deja batatorita. plus ca stii ce poate sa urmeze :)
Sunt incepator, dar nu caut neaparat numai calea batatorita de altii ca oricum e posibil sa nu fie un universala, sa poata sa o aplice chiar oricine. Caut o cale cat de cat rapida, si, daca e sa o gasesc "in mine", macar sa stiu ca sunt pe drumul cel bun, si atunci:

- din cei care ati studiat/experimentat fenomenul, care e cea mai des intalnita ordine de evenimente in calatoria astrala, in trecerea de la starea de "treaz" la "calator"? (comuna la toate metodele incercate, de voi sau de alte persoane)
- ce e comun in perceptia mediului inconjurator astral? (luminii, mediului inconjurator astral, entitatilor bune/rele, atmosferei astrale, etc)? (ma gandesc ca aceste perceptii nu sunt total diferite de la om la om).
- calatorul astral simte ca respira? Exista simt tactil? Dar auz? Cand vorbeste simte miscarea buzelor, vibratia laringelui sau e un fel de comunicare mentala? Cand i se adreseaza o entitate aude o voce diferita sau aude propria voce modulata? Cum apare imaginea propriului corp (a mainilor, picioarelor)? In calatorie exista senzatia de imponderabilitate sau se simte o proprie greutate (relativ mica) a corpului astral?
0

#476 Utilizator offline   marcone 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 29-September 07

Scris 20 May 2012 - 02:21 PM

Vezi postareaandi_, la 28 December 2007 - 12:46 AM, a spus:

Buna seara.Va propun un subiect fascinant pentru mine,eu am avut o astfel de experienta si a fost minunata......nu am cuvinte pentru a putea descrie senzatiile percepute.As dori sa imi expuneti calatoriile voastre in astral: tipul calatoriei,senzatiile traite,modul cum s-au desfasurat intamplarile,daca ati intalnit diverse obstacole,daca ati efectuat calatoria in astral pe timp de zi sau noaptea,in timpul somnului,si altele.Va astept cu mult drag sa discutam.

nu pot spune o definitie exacta dar tot in astral,cei care utilizeaza lumina benefica,in sensul ca o folosesc in tratarea familiei,comunitatii sau la plan planetar,in momentul cand maresc raza de vplumina transformand-o si marind-o intr-o sfera luminoasa,asa cum a-ti auzit multe exemple de acest fel,in loc sa o dezvolte mai mult pot pasii in acea sfera.eu am descoperit o lume primitiva,gen filmele cu issus,doua lumini benefice asa cum a recunoscut,Fortuna ,de la Timisoara,si,totusi ,fundalul poeziei Plumb despre al carei autor s-a descoperit recent ca se ocupa cu paranormalul
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 48 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Magie Alla2000  864 109.206
Replici noi Vrajitoarele: har sau inselatorie? Popalina_92  8 2.327
Replici noi Ce vi sa intamplat in padurea Baciu? Laur_criss  4 1.320
Hot Topic (New) Atasamente Magie alba sau magie neagra? (topic combinat) tass  147 46.852
Hot Topic (New) Atasamente Vampirismul energetic
Cum ne putem feri de vampirii energetici?
Spyder  410 61.668