Cutremur in Vrancea
Scris 19 June 2005 - 10:01 AM
Un cutremur a zguduit ieri zona Vrancea la ora 18 si 16 minute. Miscarea seismica a inregistrat 5,2 grade pe scara Richter si a avut loc la o adincime de peste 150 de cailometri. Cutremurul a putut fi simtit si in Bucuresti cu o intensitate de 4-5 grade pe scara Richter.
Sursa: EVZ
Sursa: EVZ
Scris 19 June 2005 - 11:50 AM
si nu numai in Bucuresti...si aici,in Iasi a fost simtit tot la fel de tare.eu stateam la birou si dintr-o data acesta venea spre mine,si cand m-am uitat la lustra se misca destul de tare...
Scris 19 June 2005 - 06:22 PM
Resita a ocolit-o :Pe nu a ajuns si nici nu cred ca va ajunge asa de curand :Pe
Scris 19 June 2005 - 09:16 PM
A ajuns si-n Bucuresti, insa nu la-am simtit ca eram in dus... mai bine ca iar nu dormeam azi-noapte de frica unor replici... :blinca: :blinca: :blinca:
Scris 19 June 2005 - 11:41 PM
Alti bucuresteni au simtit cutremurul, eu nu la-am simtit deloc. Am aflat de la o vecina la cateva minute dupa producerea lui. Cred ca cei care locuiesc la bloc au fost zguduiti bine...
Aceasta postare a fost editata de CristinaParus: 19 June 2005 - 11:42 PM
Scris 19 June 2005 - 11:54 PM
La bloc, in Buc. a fost simtit bine, la et. IX. Cred ca a avut o componenta orizontala destul de lunga in timp, dar cred ca am inceput sa ne obisnuim cu nota asta de 5 sau 5 si ceva...
Scris 20 June 2005 - 12:08 PM
Noi la Timisoara suntem norocosi din punctul asta de vedere.
Suntem prea departe ca sa simtim cutremurele din Vrancea.
Suntem prea departe ca sa simtim cutremurele din Vrancea.
Scris 20 June 2005 - 06:50 PM
da prietena mea era pe fotoliu si spunea " bai e cutremur?"
eu si sora ei nu am simtit si in acele momente ma sunat pritenul meu(ii e frica de cutremure) si imi spune " bai a fost cutremur ai simtit?"
am ras ca numai ei doi au simtit
eu si sora ei nu am simtit si in acele momente ma sunat pritenul meu(ii e frica de cutremure) si imi spune " bai a fost cutremur ai simtit?"
am ras ca numai ei doi au simtit
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
amonis | 89 | 23.155 |
|
masoni
francmasoneria |
master_mind | 2 | 5.839 |
|
Ce credeti acuma ? Intra RO in UE
Opinii, argumente |
Lucky Luke | 3 | 4.154 |
|
TIAV 2007
Targul International de Arte Vizuale |
nightwish | 2 | 4.478 |
|
Oare tiganii din Rusia,Ungaria,Germania,etc nu au aceias stramosi precum tiganii romani? | mondialu_Tgv | 13 | 6.631 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis