sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sesiune Spiru Haret Sesiune Spiru Haret Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 23 March 2009 - 01:34 PM

Mie mi se pare o tampenie Spiru Haret asta! Cum sa stai sa tocesti niste grile si apoi sa dai examen? Chiar daca mai sunt intrebarile modificate, dar nu mi se pare logic. Indicat ar fi, dupa parerea mea, ca studentul sa citeasca o carte intreaga pentru un examen sau cat are, apoi sa rezolve niste intrebari grila. Plus ca daca ar fi dupa mine, eu as da si sinteza la un examen. Ca sa se vada si capacitatea studentului de "a lega" cuvintele. Ba mai mult, poate la unele facultati as introduce si examenele orale (de exemplu, la drept, unde ca sa devii judecator, procuror, avocat trebuie sa stii ce, cum si cat vorbesti).

Nu m-as inscrie la Spiru Haret nici daca ar fi gratis. Cunosc persoane care sunt acolo si sunt praf!
0

#22 Utilizator offline   costy1 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-April 09

Scris 16 April 2009 - 10:35 PM

stie cineva daca in semestrul 2 se dau examene din grilele de anul trecut?
0

#23 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 16 April 2009 - 10:56 PM

Da.
0

#24 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 17 April 2009 - 12:06 AM

Vezi postareacosty1, la Apr 16 2009, 10:35 PM, a spus:

stie cineva daca in semestrul 2 se dau examene din grilele de anul trecut?

intra pe Forum acolo gasesti toate informatiile de care ai nevoie .
0

#25 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 17 April 2009 - 01:20 AM

Vezi postareacocky12, la Mar 23 2009, 01:34 PM, a spus:

Nu m-as inscrie la Spiru Haret nici daca ar fi gratis. Cunosc persoane care sunt acolo si sunt praf!

Ce legatura are ca unii sunt praf ? :roll: Poti fi praf si daca esti la stat .

Vezi postareaCristinick, la Apr 16 2009, 10:56 PM, a spus:

Da.

Tu de unde sti de esti asa sigura ?
Sunt modificate.
0

#26 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 21 April 2009 - 01:05 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Apr 17 2009, 02:20 AM, a spus:

Tu de unde sti de esti asa sigura ?
Sunt modificate.

Am pile.
0

#27 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 21 April 2009 - 05:27 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Apr 17 2009, 01:20 AM, a spus:

Ce legatura are ca unii sunt praf ? :roll: Poti fi praf si daca esti la stat .

Corect...si la stat cunosc persoane care sunt praf. Ma refeream la modul de invatare de Spiru Haret. Totusi, cred ca de la stat mai ies 3 destepti din 10, dar de la Spiru nu stiu daca ar iesi 1. In definitiv, daca vrei sa inveti ceva, inveti oriunde, dar sa fim seriosi: cati dintre noi ar mai invata daca ar fi peste tot ca la Spiru? Va spun eu ca ne-am culca pe o ureche, ca e prea usor! :cry:
0

#28 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 21 April 2009 - 05:58 PM

Vezi postareaCristinick, la Apr 21 2009, 12:05 PM, a spus:

Am pile.

Posibil. Dar eu si mai mari. si iti spun ca sunt modificate. :roll:

Vezi postareacocky12, la Apr 21 2009, 04:27 PM, a spus:

Corect...si la stat cunosc persoane care sunt praf. Ma refeream la modul de invatare de Spiru Haret. Totusi, cred ca de la stat mai ies 3 destepti din 10, dar de la Spiru nu stiu daca ar iesi 1. In definitiv, daca vrei sa inveti ceva, inveti oriunde, dar sa fim seriosi: cati dintre noi ar mai invata daca ar fi peste tot ca la Spiru? Va spun eu ca ne-am culca pe o ureche, ca e prea usor! :cry:

Aici te contrazic, ies mai multi de 1.
Din 1500 - la o facultate vorbesc - ies cam 10 posibili si 3 adevarati. :think:
Si ma refer concret. Acum depinde si de facultatea despre care vorbim.
Ca, Spiru e universitate, si nu poti generaliza.
0

#29 Utilizator offline   aaa1234 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-February 06

Scris 21 April 2009 - 06:45 PM

Hai sa va spun o noutate: aia "destepti" care se inscriu la spiru doar de dragul de a face o facultate, oricare ar fi ea, isi fura singuri caciula. Ce castigi daca treci prin facultate precum gasca prin apa, mereu copiind de la altii? Daca nu te pasioneaza, n-ai ce cauta acolo, parerea mea. Asta se intampla oriunde, nu doar la spiru. Eu sincer nu vad care-i diferenta dintre facultatea de psihologie de la spiru, de exemplu, si cea de la universitatea bucuresti, sau alta. Daca ai terminat la stat esti mai priceput sau cum? Nu-i acelasi drac de materie? Daca-ti place ceea ce faci si ai muncit pentru note, eu zic ca esti pe drumul cel bun, indiferent unde inveti.
E trist ca multa lume si-a format o parere proasta despre toti studentii de la spiru. Eu m-am inscris anul trecut in ideea ca o sa stau un an aici, apoi sa dau admiterea unde am vrut initial. E drept ca am intrat fara prea multa pregatire, ba chiar m-am crucit la cat de usor se poate intra, dar e destul de strict regulamentul, din cate am vazut. Nu stiu cum o fi in alte parti, dar facultatile de 6 ani sunt destul de greu de terminat. Nu zic ca e chinul de pe lume, dar esti fortat sa te tii de treaba, altfel te poti trezi foarte usor repetent ca nu ti-ai dat toate proiectele (nu se dau restante decat in anii urmatori), ceea ce face facultatea mai drastica. E adevarat ca intra sute de studenti, fara nicio pregatire, dar acestia vor fi triati pe parcurs, prin selectie naturala :roll:.
Daca luam numai note de 10 puteam sa spun cu mana pe inima ca e o facultate proasta, dar in cazul de fata am tot respectul pentru profesorii de acolo.
0

#30 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 21 April 2009 - 09:13 PM

Vezi postareaDrifter., la Apr 21 2009, 06:45 PM, a spus:

Hai sa va spun o noutate: aia "destepti" care se inscriu la spiru doar de dragul de a face o facultate, oricare ar fi ea, isi fura singuri caciula. Ce castigi daca treci prin facultate precum gasca prin apa, mereu copiind de la altii? Daca nu te pasioneaza, n-ai ce cauta acolo, parerea mea. Asta se intampla oriunde, nu doar la spiru. Eu sincer nu vad care-i diferenta dintre facultatea de psihologie de la spiru, de exemplu, si cea de la universitatea bucuresti, sau alta. Daca ai terminat la stat esti mai priceput sau cum? Nu-i acelasi drac de materie? Daca-ti place ceea ce faci si ai muncit pentru note, eu zic ca esti pe drumul cel bun, indiferent unde inveti.
E trist ca multa lume si-a format o parere proasta despre toti studentii de la spiru. Eu m-am inscris anul trecut in ideea ca o sa stau un an aici, apoi sa dau admiterea unde am vrut initial. E drept ca am intrat fara prea multa pregatire, ba chiar m-am crucit la cat de usor se poate intra, dar e destul de strict regulamentul, din cate am vazut. Nu stiu cum o fi in alte parti, dar facultatile de 6 ani sunt destul de greu de terminat. Nu zic ca e chinul de pe lume, dar esti fortat sa te tii de treaba, altfel te poti trezi foarte usor repetent ca nu ti-ai dat toate proiectele (nu se dau restante decat in anii urmatori), ceea ce face facultatea mai drastica. E adevarat ca intra sute de studenti, fara nicio pregatire, dar acestia vor fi triati pe parcurs, prin selectie naturala :roll:.
Daca luam numai note de 10 puteam sa spun cu mana pe inima ca e o facultate proasta, dar in cazul de fata am tot respectul pentru profesorii de acolo.

De acord cu tine , din intamplare cunosc bine situatie de la Spiru si nu e chiar asa simplu si usor cum spun unii care habar nu au ce vorbesc.

Legat de grile , multe sunt modificate .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic