Sesiune Spiru Haret Sesiune Spiru Haret
Scris 23 March 2009 - 01:34 PM
Nu m-as inscrie la Spiru Haret nici daca ar fi gratis. Cunosc persoane care sunt acolo si sunt praf!
Scris 16 April 2009 - 10:35 PM
Scris 17 April 2009 - 01:20 AM
cocky12, la Mar 23 2009, 01:34 PM, a spus:
Ce legatura are ca unii sunt praf ?
Cristinick, la Apr 16 2009, 10:56 PM, a spus:
Tu de unde sti de esti asa sigura ?
Sunt modificate.
Scris 21 April 2009 - 05:27 PM
laurent-III-rd, la Apr 17 2009, 01:20 AM, a spus:
Corect...si la stat cunosc persoane care sunt praf. Ma refeream la modul de invatare de Spiru Haret. Totusi, cred ca de la stat mai ies 3 destepti din 10, dar de la Spiru nu stiu daca ar iesi 1. In definitiv, daca vrei sa inveti ceva, inveti oriunde, dar sa fim seriosi: cati dintre noi ar mai invata daca ar fi peste tot ca la Spiru? Va spun eu ca ne-am culca pe o ureche, ca e prea usor!
Scris 21 April 2009 - 05:58 PM
Cristinick, la Apr 21 2009, 12:05 PM, a spus:
Posibil. Dar eu si mai mari. si iti spun ca sunt modificate.
cocky12, la Apr 21 2009, 04:27 PM, a spus:
Aici te contrazic, ies mai multi de 1.
Din 1500 - la o facultate vorbesc - ies cam 10 posibili si 3 adevarati.
Si ma refer concret. Acum depinde si de facultatea despre care vorbim.
Ca, Spiru e universitate, si nu poti generaliza.
Scris 21 April 2009 - 06:45 PM
E trist ca multa lume si-a format o parere proasta despre toti studentii de la spiru. Eu m-am inscris anul trecut in ideea ca o sa stau un an aici, apoi sa dau admiterea unde am vrut initial. E drept ca am intrat fara prea multa pregatire, ba chiar m-am crucit la cat de usor se poate intra, dar e destul de strict regulamentul, din cate am vazut. Nu stiu cum o fi in alte parti, dar facultatile de 6 ani sunt destul de greu de terminat. Nu zic ca e chinul de pe lume, dar esti fortat sa te tii de treaba, altfel te poti trezi foarte usor repetent ca nu ti-ai dat toate proiectele (nu se dau restante decat in anii urmatori), ceea ce face facultatea mai drastica. E adevarat ca intra sute de studenti, fara nicio pregatire, dar acestia vor fi triati pe parcurs, prin selectie naturala
Daca luam numai note de 10 puteam sa spun cu mana pe inima ca e o facultate proasta, dar in cazul de fata am tot respectul pentru profesorii de acolo.
Scris 21 April 2009 - 09:13 PM
Drifter., la Apr 21 2009, 06:45 PM, a spus:
E trist ca multa lume si-a format o parere proasta despre toti studentii de la spiru. Eu m-am inscris anul trecut in ideea ca o sa stau un an aici, apoi sa dau admiterea unde am vrut initial. E drept ca am intrat fara prea multa pregatire, ba chiar m-am crucit la cat de usor se poate intra, dar e destul de strict regulamentul, din cate am vazut. Nu stiu cum o fi in alte parti, dar facultatile de 6 ani sunt destul de greu de terminat. Nu zic ca e chinul de pe lume, dar esti fortat sa te tii de treaba, altfel te poti trezi foarte usor repetent ca nu ti-ai dat toate proiectele (nu se dau restante decat in anii urmatori), ceea ce face facultatea mai drastica. E adevarat ca intra sute de studenti, fara nicio pregatire, dar acestia vor fi triati pe parcurs, prin selectie naturala
Daca luam numai note de 10 puteam sa spun cu mana pe inima ca e o facultate proasta, dar in cazul de fata am tot respectul pentru profesorii de acolo.
De acord cu tine , din intamplare cunosc bine situatie de la Spiru si nu e chiar asa simplu si usor cum spun unii care habar nu au ce vorbesc.
Legat de grile , multe sunt modificate .
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sentinte favorabile in cazul absolventilor Spiru Haret
asteptam intrebarile despre aceasta problema aici |
Marius.c.a | 1 | 723 |
|
Job-uri part-time pt. studenti | Yukie | 2 | 381 |
|
Chestionar | MCA2010 | 0 | 802 |