Fluffycat, la Jan 9 2008, 01:14 PM, a spus:
Daca vrei opinia mea despre Ceaikovski as putea sa o postez, dar pe alt topic.
Cat despre ritualul crestinesc despre care tu vorbesti, daca tu poti asista la o lacomie turbata, dusa pana la batai, pentru mancare ieftina si poti afirma ca asta e ceva bun, atunci efectiv nu mai avem ce comunica. Sau poate ai participat si tu si ai prins o farfurie mai plina, nu?In cazul asta esti de inteles.
Fluffy.....esti jalnica

Nu compatimi un om care are zarurile in mana.....

(parca tu postai ceva de genul.....vorbesc, glumesc, schimb pareri)...
Nu stiu la ce spectacol pentru o farfurie plina te referi pentru ca eu nu am vazut niciodata asa ceva- avand in vedere ca la mine sunt pline zilnic toate farfuriile, deci la biserica ma duc ca sa ma rog, nu ca sa mananc
Lacomie turbata si batai......Imi pare rau pentru "experienta ta" ca banuiesc ca ai fost acolo, altfel cum ai descrie atat de "plastic"???? Eu inclin totusi sa cred ca majoritatea "experientelor personale " religioase care te privesc s-au petrecut intr-un club si nu intr-un lacas de cult
Dar daca tu esti multumita de tine insati.....e tot ce conteaza
wolf79, la Jan 9 2008, 01:12 PM, a spus:
Ceea ce faci nu este bine, nu vad de ce blasfemi o traditie veche de milenii. Pomana este una din tainele mantuirii "sa-i ajuti pe cei saraci", si nu vad ce-i ipocrit sa dai sau sa iei pomana. Eu nu cred ca toti care i-au pomana sunt ipocriti, cat despre "distractia preotilor"....
Pentru ca nu poate mai mult.....