Asa ca is treaz. Si caut metode de a sparge petrecerea celui de sub mine, de preferinta fara sa afle cine, cum si nici macar sa nu banuiasca ca a avut loc aceasta tentativa. Anul trecut cand le-am atras atentia am descoperit, cateva zile mai tarziu, soneria scoasa din uz. Asa ca anu asta nu mai folosesc tactica bunului cetatean. Nici nu iau inca masuri drastice (politia). Is intelegator, va reamintesc... E chiar frumos ca vor sa se distreze, sa formeze un grup, sa glumeasca, sa rada, ... doar e Craciunul. Eu am doar 19 ani si nu am putere de decizie in casa, altfel as fi plecat de mult sa le dau un ultimatum. Nici nu am putere de lege, inca. caut ceva mai subtil.
Am incercat sa le deranjez petrecerea sunand la nr de tel fix. a mers, pana l-au scos din furca. Acum ma gandeam, cel putin sa aiba o amintire maine dimineata din partea mea, de care sa se atinga... o pasta pe usa.. ceva... doar ca e prea banal. Prea complicat ar fi sa duc un obiect mare in fata usii, pt a le bloca iesirea.. sa putrezeasca acolo... diavoli impielitati...
Asa ca sunt dispus sa aud propuneri, fanteziste, interesante, absurde... in special legale
Tre sa-mi tin si eu mintea agila cu ceva.
Contact
Facebook
Twitter
RSS