sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Un caz... solutii? Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 10 February 2008 - 09:00 PM

Vezi postareaFloricik_23, la Jan 9 2008, 10:17 PM, a spus:

Sigur...administreaza-i bataie si da-l apoi afara din casa...numai asa poate ii vine vreo idee stralucita sa-ti dea foc la casa :hi: ...
... si sa te mai miri apoi ca de unde a rezultat un astfel de monstru...

Atunci..sa-l duca-n spate si sa-l mai si compatimeasca pentru ceea ce...face!? :o:
Daca era pe mina parintilor mei,jar minca! :flowers:
Oameni care gindesc ca mine,m-au crescut si pe mine iar eu,am crescut un copil; nici unul nu am facut asa ceva!
Deci,cine greseste? :o:
Sa-i platesc eu computerul pe care nu si-l plateste ca sa nu ajunga el in tribunal? :o: Buna gluma! ;)
Nu mamica...i-l vind si-l achit.

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 10 February 2008 - 09:16 PM

0

#62 Utilizator offline   Floricik_'84 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-October 07

Scris 10 February 2008 - 10:18 PM

Vezi postareaBagherra, la Feb 10 2008, 09:00 PM, a spus:

Atunci..sa-l duca-n spate si sa-l mai si compatimeasca pentru ceea ce...face!? :o:
Daca era pe mina parintilor mei,jar minca! :hi:
Oameni care gindesc ca mine,m-au crescut si pe mine iar eu,am crescut un copil; nici unul nu am facut asa ceva!
Deci,cine greseste? :o:
Sa-i platesc eu computerul pe care nu si-l plateste ca sa nu ajunga el in tribunal? :o: Buna gluma! ;)
Nu mamica...i-l vind si-l achit.

Nu trebuie sa-l compatimeasca; dar crezi ca masurile extreme dau rezultat? Dau poate un rezultat negativ, adica pun paie pe foc asa cum ti-au spus si alti useri pe-aici la acel mesaj. Prin bataie sau alte masuri extreme nu rezolvi altceva decat sa umilesti acea persoana si pe o perioada scurta ai poate impresia ca s-a "cumintit"... :flowers: ...insa e o perioada trecatoare... va urma "razvratirea" victimei care a fost umilita si va face rau la randul ei persoanelor care i-au facut rau... si mai ales isi face ei insasi rau. Deci unde e rezultatul bun?

Pe de alta parte cine crezi ca sunt responsabili pentru iresponsabilitatea celui in cauza de aici? Oare care sunt radacinile starii lui? Oare nu cei care l-au crescut si l-au format de mic, adica parintii? Si nu, nu e vorba numai de faptul ca i-au oferit baiatului tot ce a vrut si el nu stie aprecia, nu e vorba numai de faptul ca l-au rasfatat prea mult, ci e vorba mai ales de faptu ca parintii l-au cocolosit si au facut totul in locul lui. Nu i-au dat posibilitatea sa aiba propriile experiente, sa invete din ele, sa se maturizeze si sa stea pe picioarele lui. Si asta au facut-o dintr-o dragoste egoista, l-au iubit pentru ei insisi si nu pentru el, pentru binele lui, i-au trait viata in locul lui si uite unde s-a ajuns....
Datoriile cred ca i le achita pentru a nu face familia de rusine deci tot dintr-un motiv egoist.

De gresit eu zic ca mai intai gresesc parintii, si mai apoi gresesc si copii, prin faptul ca ceea ce seamana parintii in copiii lor, aia vor culege. Daca seamana ceva bun vor avea ceva bun, daca seamana ceva rau vor avea rau.
0

#63 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 15 February 2008 - 05:28 AM

Greseala parintilor este ca fac copii! :airkiss:
0

#64 Utilizator offline   elandi 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-September 05

Scris 15 February 2008 - 07:37 AM

Vezi postareaBagherra, la Feb 15 2008, 05:28 AM, a spus:

Greseala este ca nu-i invata altii cum sa evite greseala asta.
0

#65 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 15 February 2008 - 08:47 AM

Vezi postareaBagherra, la Feb 15 2008, 05:28 AM, a spus:

Poate ca greseala parintilor nu este neaparat aceea ca fac copii , ci mai degraba aceea ca nu sunt pregatiti pentru " meseria " de parinte .
Nu stiu daca in totalitate se poate arunca vina in carca parintilor , important este ca si pruncul sa constientizeze ca rostul lui pe lume nu este numai acela de a se ascunde in spatele fustelor ci are si el anumite responsabilitati in cadrul familiei .
0

#66 Utilizator offline   Observ 

• Moca
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-October 05

Scris 23 April 2008 - 01:00 PM

Hello Miss Poupincourt, solutia la problema lui e destul de simpla din punctul meu de vedere date fiind circumstantele.

Are nevoie de un nou anturaj, sau mai degraba de un prieten/prietena rabdator(rabdatoare) care sa balanseze situatia. Cred ca in cazul lui o prietena ar fi mai indicat.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Dureri si sangerari la urinare...
va rog un sfat...
Ivanna  11 19.316
Replici noi O intrebare..
mai delicata..
capshunika  13 7.200
Replici noi replicarea virusului
....replicarea virusului in Germania
DanaM  3 5.019
Topic inchis Uleiul de floarea soarelui
LOL
«Nsl»  5 2.393
Replici noi operatie de amigdale ioanina  2 5.635