sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Bioenergie Tratarea herniei de disc prin bioenergie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   haiduc4ever 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-December 07

Scris 23 December 2007 - 02:52 AM

Daca are cineva experienta cu bioenergia, mai ales in tratarea durerilor de spate, hernie de disc, etc. va rog sa o spuneti aici. Va multumesc.
0

#2 Utilizator offline   Aend 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-December 07

Scris 28 December 2007 - 08:40 AM

Vezi postareahaiduc4ever, la Dec 23 2007, 02:52 AM, a spus:

Daca are cineva experienta cu bioenergia, mai ales in tratarea durerilor de spate, hernie de disc, etc. va rog sa o spuneti aici. Va multumesc.

salut , exact aceasta boala despre care vb tu , am auzit ca se trateaza cu succes la unicul Iulian Urziceanu. foarte ieftin , fara efecte secundare . ai incredeere , se poate trata.Eu inca fac sedinte pentru hipoacuzie neurosenzoriala si la mine este ceva mai delicat si sunt rezultate. Sanatate

Aceasta postare a fost editata de Aend: 28 December 2007 - 08:41 AM

0

#3 Utilizator offline   haiduc4ever 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 December 2007 - 09:19 PM

Vezi postareaAend, la Dec 28 2007, 08:40 AM, a spus:

salut , exact aceasta boala despre care vb tu , am auzit ca se trateaza cu succes la unicul Iulian Urziceanu. foarte ieftin , fara efecte secundare . ai incredeere , se poate trata.Eu inca fac sedinte pentru hipoacuzie neurosenzoriala si la mine este ceva mai delicat si sunt rezultate. Sanatate

multumesc pt raspuns. imi puteti da mai multe informatii despre acest doctor Urziceanu. De exemplu: adresa, nr de tel, web site, etc... va multumesc
0

#4 Utilizator offline   madalina _ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 28 December 2007 - 09:35 PM

http://urziceanu.3x.ro/
0

#5 Utilizator offline   Aend 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-December 07

Scris 28 December 2007 - 10:06 PM

Vezi postareamadalina_, la Dec 28 2007, 09:35 PM, a spus:

Haiduc in cazul in care te hotarasti si vii in Craiova pentru a incerca tratamentul , imi va face placere sa te duc personal la dansul . doar sa ma anunti aici sau eventual imi lasi un pm cu nr tau de tel . Sanatate
0

#6 Utilizator offline   haiduc4ever 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 December 2007 - 10:21 PM

Vezi postareaAend, la Dec 28 2007, 10:06 PM, a spus:

Haiduc in cazul in care te hotarasti si vii in Craiova pentru a incerca tratamentul , imi va face placere sa te duc personal la dansul . doar sa ma anunti aici sau eventual imi lasi un pm cu nr tau de tel . Sanatate

Va multumesc, deocamdata incerc sa adun informatii despre potentiali doctori si mai ales pacienti care au avut experienta cu ei si cu aceasta boala. Momentan nu sunt in tara, dar preconizez sa ma intorc in cateva luni pentru un tratatment care din pacate aici nu-l pot obtine. Sanatate.
0

#7 Utilizator offline   fnicolici1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 10 January 2008 - 04:32 AM

Vezi postareahaiduc4ever, la Dec 23 2007, 02:52 AM, a spus:

Eu aveam o mica hernie de disc ...diagnosticata prin poze si simtome.
M-am tratat cu diadinamice la policlinica...si mi-a trecut.
0

#8 Utilizator offline   haiduc4ever 

• Boboc
  • Pip

Scris 10 January 2008 - 05:39 AM

Vezi postareafnicolici, la Jan 10 2008, 04:32 AM, a spus:

Eu aveam o mica hernie de disc ...diagnosticata prin poze si simtome.
M-am tratat cu diadinamice la policlinica...si mi-a trecut.

Imi puteti da mai multe informatii despre cat de mica era hernia de disc si ce sunt acelea diadinamice? Multumesc
0

#9 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 13 January 2008 - 04:25 PM

Salut!
Eu ma mai ocup si cu indreptarea coloanei vertebrale si repozitionarea vertebrelor. Daca spui ca esti in strainatate, vezi ca exista si acolo sub denumirea de osteopatie sau chiropraxie. Dupa parerea mea merge mai bine decit bioenergia. De ce nu incerci acolo unde esti?
0

#10 Utilizator offline   haiduc4ever 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 January 2008 - 06:58 PM

Vezi postareaflorianb, la Jan 13 2008, 04:25 PM, a spus:

Salut!
Eu ma mai ocup si cu indreptarea coloanei vertebrale si repozitionarea vertebrelor. Daca spui ca esti in strainatate, vezi ca exista si acolo sub denumirea de osteopatie sau chiropraxie. Dupa parerea mea merge mai bine decit bioenergia. De ce nu incerci acolo unde esti?

Salut. La mine e putin mai delicata problema, accidentul s-a produs la locul de munca deci este altfel de asigurare medicala in cazul asta. Problema e ca astia trag de timp si ma tot poarta de la un doctor la altul care nu-mi fac nimic....ca asa e sistemul medical aici. Daca ma duc eu la un chiropractor, ma costa enorm, in plus eu am o degenerare intre discuri, iar acum durerea s-a mutat la piciorul drept, am inceput sa schiopatez, am si o amortire de la genunchi in jos, mai ales la talpa si degete. De la doctor am primit pana acum calmante, atat. Puteti sa-mi spuneti daca repozitionarea vertebrelor si a coloanei m-ar putea ajuta in cazul acesta. Va multumesc.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente cromoterapie ellla  11 2.406
Replici noi Zece alimente impotriva durerilor
alimente la indemana oricui care trateaza durerile
Stiridebine  1 468
Replici noi ciroza virus beta si delta - trombocite putine,... Proletar2012  0 1.213
Replici noi Ma poate ajuta cineva?
exista remediu naturist?
vera83  11 9.291
Replici noi ENDOMETRIOZA armeana  3 4.592