sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Furnizori Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 23 December 2007 - 10:02 PM

Vezi postareaMireluţa, la Dec 23 2007, 09:54 PM, a spus:

Nu esti meserias...nici fonduri nerambursabile? :flowers:

Şi mai mult decāt atāt. Nu īncasez niciodată bani publici, astfel de clienţi sunt refuzaţi din start şi unora nu le vine să creadă :crazy: Dar cred că am mai discutat asta pe forum, īn urmă cu mai mult de un an.
0

#12 Utilizator offline   Freeze 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-December 07

Scris 24 December 2007 - 02:26 PM

Mersi mult pt interes! :D

Ce pot sa va mai spun e ca ma gandeam la niste furnizori de la care sa pot cumpara cantitati moderate de produse, la niste preturi ceva mai bune decat praktiker & co. Asta e solutia de rezerva, in cazul in care nu gasesc alta. Ca exemplu, la cumpararea en-detail sunt magazine de la care poti cumpara diverse chestii mai ieftin decat la magazinele mari. Si daca eu cumpar en-gros de la ei, tot cu pretul de la raft cumpar. Europa e picat din start. Nu am de gand sa fiu in ilegalitate cu absolut nimic. Daca s-ar fi eliberat facturi asa cum trebuie, sa spunem ca ar fi fost si asta o solutie de rezerva...

De dat "pe datorie" nu cred ca voi da, asta pt. ca nu sunt lucruri de prima necesitate. Daca as fi vandut produse alimentare, ar fi fost ce-ar fi fost...

Credit sper sa nu iau. Ma bazez un pic pe scutirea de taxe ptr. studenti la infiintarea firmei, spatiu am, contabil nu angajez, pt ca va fi AF sau PFA... cred ca AF mai degraba. Primele stocuri cred ca ma descurc sa le cumpar, plus ca voi mai acoperi ceva... nu foarte mult... cu ceva servicii care nu mai exista in localitate si de care e nevoie.
Totusi, in caz de urgenta, un credit "de nevoi personale" merge... :crazy: . Am deja 2 care ma costa vreo 200 RON lunar; ma rog... pe ai mei... Asa ca dat fiind ca am fost buni platnici, il luam si pe al treilea; :flowers: dar sper sa nu.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi TVA-ul bata-l vina
probleme legate de tva
iviutza  2 4.100
Replici noi Bilant pierdut andreiionescu  1 3.549
Replici noi Intrebare legata de servicii internet... Cine ma poate ajuta? Madalina2904  0 1.500
Replici noi Bonus target OANA_8  2 2.910
Replici noi Despre dividende negrut07  0 3.148