As vrea sa aduc in discutie o problema care pentru unii nu ar putea parea interesanta. Ma refer la faptul ca nu vreau doar sa obtin niste informatii mura in gura.
Am un proiect de afacere pe care anul viitor as vrea sa il pun pe picioare. In general am stabilit detaliile, insa inca nu stiu de unde voi face aprovizionarea. Asta dupa multe cautari pe siteurile specializate si tinand cont ca vreau sa comercializez mai multe tipuri de produse. Deci e destul de greu de gasit unul sau doi furnizori, ca sa nu-mi petrec tot timpul alergand dupa marfa. (persoanele care se vor ocupa vor fi putine)
Deci as vrea sa deschid un magazin care va fi in mediul rural, deci nu cred ca voi lua de la furnizori niste cantitati prea mari de produse; Am nevoie de putin ajutor cu gasirea de furnizori de la care pot cumpara cantitati moderate de produse, probabil saptamanal. Seriozitatea e cea mai importanta, ptr ca sunt la inceput si nu vreau sa debutez cu vreo teapa. Dupa cum am mai spus, vor fi mai multe categorii de produse:
- Haine si incaltaminte;
- Birotica si papetarie;
- Produse cosmetice si de parfumerie,
- Consumabile si accesorii IT;
- Eventual obiecte de uz casnic.
Vreau sa gasesc furnizori in zona Bucurestiului si pe cat posibil nu foarte specializati pe anumite produse, asa mai reduc din drumuri. Un al doilea criteriu ar fi pretul. Ar trebui sa am niste preturi accesibile cam pentru orice client care are nevoie de astfel de produse, primele 4 categorii le-am ales chiar in ordinea clientilor tinta. Probabil ca nu voi putea avea chiar preturi de hypermarket, dar nu vreau sa am nici preturile concurentei... Va dau un exemplu - un pix care intr-un magazin de chinezarii din Bucuresti costa 50 de bani, aici costa dublu, asta pt ca sunt cumparate din hypermarketuri, deci va imaginati... Nu vreau produse SH, sau ceva de genul asta, insa tara de provenienta nu conteaza, desi ideea "China" nu prea ma incanta... o accept
Sunt sute de firme de genul asta si sincer, fiind la prima incercare, e mai greu. Deocamdata nu am nici firma, dar cum am spus, anul viitor vreau sa functioneze. De aceea vreau sa fac o lista de potentiali furnizori pe care la momentul potrivit sa-i contactez. Poate imi usurati putin cautarile cu cateva nume.
Nici alte sugestii sau observatii nu strica.
Va multumesc anticipat!
si...
Sarbatori Fericite!
Contact
Facebook
Twitter
RSS