sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Fiecare avem de dus o Cruce Evaluare topic: - - - - -

#71 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 27 December 2007 - 12:26 AM

Vezi postareaLoreda, la Dec 27 2007, 12:12 AM, a spus:

cocteilu ala explica purtarea ta mojica.eu n-am nimic mama.razbunarea-i arma prostului.crucea pe care mi-am ales-o singura,de asta e vorba.am mai scris aici,fiecare isi ''confectioneaza''crucile,in afara de cei din nastere bolnavi.
eram foarte on si topicul este personal pentru ca se vorbeste de crucile fiecaruia din noi.
dar daca pe tine doar atat te ajuta....cocteilu...

Nu trebuie sa spui purtare mojica.Poti linistita sa folosesti cuvinte mai dure.Te asigur ca sunt BOU SI PORC.Faptul ca imi spun singur asta nu va fi nimeni sanctionat de atac la persoana.
0

#72 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 27 December 2007 - 12:29 AM

Vezi postareaGelupanda, la Dec 26 2007, 11:26 PM, a spus:

Nu trebuie sa spui purtare mojica.Poti linistita sa folosesti cuvinte mai dure.Te asigur ca sunt BOU SI PORC.Faptul ca imi spun singur asta nu va fi nimeni sanctionat de atac la persoana.

vai gelule,fugi repede la nanita,nu te mai consuma p-aci,nu suntem la ora de zoologie.
eu nu folosesc cuvinte dure,ce-s alea? :blink:

PS:sa fie asta crucea ta?
0

#73 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 December 2007 - 12:53 AM

Vezi postareaLoreda, la Dec 27 2007, 12:29 AM, a spus:

vai gelule,fugi repede la nanita,nu te mai consuma p-aci,nu suntem la ora de zoologie.
eu nu folosesc cuvinte dure,ce-s alea? :dance2:

PS:sa fie asta crucea ta?

Prima parte...ce vrei sa spui cu crucea?
0

#74 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 December 2007 - 12:58 AM

Vezi postareaGelupanda, la Dec 26 2007, 11:53 PM, a spus:

Prima parte...ce vrei sa spui cu crucea?

aia ca nu ai pareri prea bune despre tine.
0

#75 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 December 2007 - 01:02 AM

Vezi postareaLoreda, la Dec 27 2007, 12:58 AM, a spus:

aia ca nu ai pareri prea bune despre tine.

Lory,somn dulce,si sa ai si tu aceeasi parere asa cum o am eu despre mine.Trebuie sa ma duc la nani.
0

#76 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 December 2007 - 01:03 AM

Vezi postareaGelupanda, la Dec 27 2007, 12:02 AM, a spus:

Lory,somn dulce,si sa ai si tu aceeasi parere asa cum o am eu despre mine.Trebuie sa ma duc la nani.

sa am aceeasi parere despre tine?
noapte buna,gelule.tot te iubesc,asa mojic cum esti :dance2:
0

#77 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 27 December 2007 - 04:24 PM

Vezi postareaerena, la Dec 26 2007, 03:22 PM, a spus:

pai nu pot sa spun ca El este vinovat de toate pentru ca nu..tot ce e de acum e din vina mea dar ce este din trecut nu e din vina mea...si nu stiu din a cui e vina daca nu este a LUI dar...sa incerc sa caut cev bun in toata povestea asta nu pot...pentru ca stiu cat de multa mi-a fost afctata viata pana acum si poate si de caum...si cat de greu imi este sa accept tot

Imi pare rau, dar eu te contrazic. Zici ca nu poti accepta anumite lucruri, de presupus negative, care s-ar fi produs la un moment dat in viata ta?
Iti propun asa: du-te in trecutul acela hidos care te macina si analizeaza cu toata luciditatea si obiectivismul de care poti fi tu capabila imprejurarile premergatoare acelor lucruri. Cel mai important e sa te analizezi pe tine insati si sa fii foarte realista in aprecierea "procentului" de producere si participare la acele treburi.
In masura in care vei avea curajul sa-ti asumi raspunderea pentru propriul aport, in aceesi masura vei putea accepta trecutul, te vei vindeca de frustrari si, invatand din toate astea, nu vei repeta greselile. E o reteta valabila, trust me!
0

#78 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 29 December 2007 - 12:48 PM

Mai exista si alte metode !
Problema e ca nu trebuie sa fugim de greselile noastre ci trebuie sa ni le asumam ...si sa tragem invataturi din ele ...si sa nu le mai repetam !

Nu e prost omul care greseste ...ci cel care nu invata de pe urma greselilor facute ...si mai mare prost ...esti atunci cand le repeti!!!

Asa ca pregatiti-va ptr viata asta ...fara contenire ... caci asa va pregatiti si ptr lumea aialalta ....ca daca Dumnezeu ar fi dorit sa va pregatiti altfelptr viata aialalta.... fiti fara grija ca aveati din start in codul genetic acel fel!
Sau poate va dati seama ca aveti deja asa ceva ...Inteligenta si Constiinta!il aveti deja si

Lasati prostii sa isi care crucea ...ca oamenii normali nu au nici o cruce de carat!

Au eventual "chemari" iar dintre toate "chemarile" instinctul de supravietuire si "chemarea" ptr fericire sunt cele mai puternice ! ...(vezi hormonul serotonina) .... Deci viata fericita trebuie sa va fie voua "crucea" pe care o purtati si nu suferinta inutila si proasta ...la care va indeamna religia.!!!
Iar dupa cum vedeti ....religia si slujbasii ei preotii nu sufera de nimic ...preotii traiesc in DESFRAU...NEMUNCA ...si IMBUIBARE ...in loc sa se rastigneasca pe cruci in fata bisericilor ...cum ii cheama Isus!

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 29 December 2007 - 12:55 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente 100 de povete ortodoxe
pentru toti crestinii
BigDefender  143 17.135
Hot Topic (New) Semnele vremurilor lovi26  52 14.159
Topic inchis Jurnalul unui copil nenascut Dimineata  2 1.510
Replici noi D-zeu e dragoste, adevar si sinceritate totala? Cleric Prestųn  5 5.412
Hot Topic (New) Atributele lui Dumnezeu Pixelut  28 9.355