Aceasta postare a fost editata de Anonymus Kline: 26 December 2007 - 10:15 PM
Motiv editare: Scrie corect, fara prescurtari si altele... asa cum ai invatat la romana...
Pagina 1 din 1
help
Scris 22 December 2007 - 11:56 AM
In momentul in kre incerc s m conectez la RDS,sa intru p mess,sa incerc de ex,sa-mi schimb avatarul,sau sa fac multe alte lucruri in calc,alte imi da erori de genul k ceva anume,depinde d caz, "...not found"...sa fie vorba de vreun virus??yo la asta m-am gandit,dat fiind k antivirusul meu nu mai functioneaza...ms anticipat
Scris 22 December 2007 - 10:01 PM
syllver, la Dec 22 2007, 11:56 AM, a spus:
In momentul in kre incerc s m conectez la RDS,sa intru p mess,sa incerc de ex,sa-mi schimb avatarul,sau sa fac multe alte lucruri in calc,alte imi da erori de genul k ceva anume,depinde d caz, "...not found"...sa fie vorba de vreun virus??yo la asta m-am gandit,dat fiind k antivirusul meu nu mai functioneaza...ms anticipat
Dacă ai fi un pic mai coerent, ar fi nemaipomenit. "404 not found" este eroare de http://, dar mess-ul nu are nici o treabă cu asta. Şi nici secţiunea hardware nu are nici o treabă cu asta.
Poţi avea erori de DNS, dar asta se manifestă doar la prima accesare a unui server. Şi ţine de provider. Dar dacă apare acest gen de eroare şi la accesările următoare, nu mai poate fi eroare DNS.
Bottom line: fii mai coerent şi mai explicit şi nu deschide mai multe thread-uri pe acelaşi subiect.
Aceasta postare a fost editata de harald: 22 December 2007 - 10:02 PM
Scris 22 December 2007 - 10:09 PM
harald, la Dec 22 2007, 10:01 PM, a spus:
Dacă ai fi un pic mai coerent, ar fi nemaipomenit. "404 not found" este eroare de http://, dar mess-ul nu are nici o treabă cu asta. Şi nici secţiunea hardware nu are nici o treabă cu asta.
Poţi avea erori de DNS, dar asta se manifestă doar la prima accesare a unui server. Şi ţine de provider. Dar dacă apare acest gen de eroare şi la accesările următoare, nu mai poate fi eroare DNS.
Bottom line: fii mai coerent şi mai explicit şi nu deschide mai multe thread-uri pe acelaşi subiect.
Asha...in primul rand,yo zic k am explikt destul d clar c problema am,dat fiind k nu ma pricep f bn...in al doilea rand,dc ti s-a parut k nu's coerenta shi k n-ai inteles problema mea,d c te-ai mai chinuit sa-mi mai rasp??doar k sa-mi spui k n-am fost coerenta??
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
800 MB cu Nero 7
800 MB cu Nero 7 |
iuta | 2 | 10.913 |
|
cool'n quiet
cum il activez?? |