sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

help Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   syllver 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-December 07

Scris 22 December 2007 - 11:56 AM

In momentul in kre incerc s m conectez la RDS,sa intru p mess,sa incerc de ex,sa-mi schimb avatarul,sau sa fac multe alte lucruri in calc,alte imi da erori de genul k ceva anume,depinde d caz, "...not found"...sa fie vorba de vreun virus??yo la asta m-am gandit,dat fiind k antivirusul meu nu mai functioneaza...ms anticipat

Aceasta postare a fost editata de Anonymus Kline: 26 December 2007 - 10:15 PM
Motiv editare: Scrie corect, fara prescurtari si altele... asa cum ai invatat la romana...

0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 22 December 2007 - 10:01 PM

Vezi postareasyllver, la Dec 22 2007, 11:56 AM, a spus:

In momentul in kre incerc s m conectez la RDS,sa intru p mess,sa incerc de ex,sa-mi schimb avatarul,sau sa fac multe alte lucruri in calc,alte imi da erori de genul k ceva anume,depinde d caz, "...not found"...sa fie vorba de vreun virus??yo la asta m-am gandit,dat fiind k antivirusul meu nu mai functioneaza...ms anticipat

Dacă ai fi un pic mai coerent, ar fi nemaipomenit. "404 not found" este eroare de http://, dar mess-ul nu are nici o treabă cu asta. Şi nici secţiunea hardware nu are nici o treabă cu asta. :cheer:

Poţi avea erori de DNS, dar asta se manifestă doar la prima accesare a unui server. Şi ţine de provider. Dar dacă apare acest gen de eroare şi la accesările următoare, nu mai poate fi eroare DNS.

Bottom line: fii mai coerent şi mai explicit şi nu deschide mai multe thread-uri pe acelaşi subiect.

Aceasta postare a fost editata de harald: 22 December 2007 - 10:02 PM

0

#3 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-March 07

Scris 22 December 2007 - 10:04 PM

Vezi postareasyllver, la Dec 22 2007, 11:56 AM, a spus:

dat fiind k antivirusul meu nu mai functioneaza...ms anticipat

Pei, raspunsu e destul de clar.... Daca antivirus nu e, nimic nu e....
0

#4 Utilizator offline   syllver 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-December 07

Scris 22 December 2007 - 10:09 PM

Vezi postareaharald, la Dec 22 2007, 10:01 PM, a spus:

Dacă ai fi un pic mai coerent, ar fi nemaipomenit. "404 not found" este eroare de http://, dar mess-ul nu are nici o treabă cu asta. Şi nici secţiunea hardware nu are nici o treabă cu asta. :cheer:

Poţi avea erori de DNS, dar asta se manifestă doar la prima accesare a unui server. Şi ţine de provider. Dar dacă apare acest gen de eroare şi la accesările următoare, nu mai poate fi eroare DNS.

Bottom line: fii mai coerent şi mai explicit şi nu deschide mai multe thread-uri pe acelaşi subiect.

Asha...in primul rand,yo zic k am explikt destul d clar c problema am,dat fiind k nu ma pricep f bn...in al doilea rand,dc ti s-a parut k nu's coerenta shi k n-ai inteles problema mea,d c te-ai mai chinuit sa-mi mai rasp??doar k sa-mi spui k n-am fost coerenta??
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi 800 MB cu Nero 7
800 MB cu Nero 7
iuta  2 10.913
Replici noi cool'n quiet