*Arcadia*, la Dec 23 2007, 03:53 AM, a spus:
<<În realitate, nu există o fiintă mai crudă decât un Initiat, pentru că el a găsit cea mai teribilă răzbunare. El îsi spune: „Toti ceilalti se răzbună cu critici, acuzatii, arme, dar acestea nu sunt eficace. Nu te răzbuni cu adevărat pe inamicii tăi căutând să le faci rău, ci continuând să-i luminezi, să-i hrănesti, pentru că într-o zi, când vor întelege că au fost mârsavi si ingrati, nu vor mai sti cum să se scuze si să-si repare greselile."
IUBIREA CA MIJLOC DE APARARE
Ca sa va puteti apara de inamicii vostri, iubiti-i . Daca-i detestati, ii dispretuiti sau ii dusmaniti , aura voastra s-a rupt si prin aceste sparturi se stabileste o comunicare cu tot ce este negativ, daunator in ei si astfel primiti rautatile lor , ura lor, care odata intrata in voi , incepe sa va distruga.
Din aceasta cauza Iisus a spus "Iubiti-va dusmanii". Iisus cunostea aceste legi, stia ca atunci cind urim pe cineva, devenim vulnerabil. Pentru a ne apara trebuie sa intram in inatacabila fortareata a iubirii. Sa ne iubim dusmanii este unul din lucrurile cel mai greu de realizat, dar este singura cale de a ne apara de ei.
>>
Omraam Mikhael Aivanhov.
Cartea Magiei Divine
Asa este...si functioneaza... dar,in conditii normale nu,cind intervin "elemente" ca cele in discutie.
Ar insemna ca atunci cind se infrunta doua tabere pe front,una sa atace iar cealalta sa...faca rugaciuni;iar primii, sa moara.

Nu au timp nici sa-si termine rugaciunile!
PRY, la Dec 23 2007, 03:35 PM, a spus:
Moartea unui copil se plateste cu sange.......
Inainte sa spui aberatii mai gandeste putin!
Scuze pt greseala " Radu Grammar" , corect este Radu Cinamar.
Cateva lamuriri:
Parintii mei naturali au fost ucisi de securisti, iar eu si fratele meu am fost separati . Dupa '90 am "scormonit" prin gunoaiele securitatii pentru a-mi gasi fratele. O parte din securistii care ne-au ucis parintii sunt angajati ai lui Vantu, ceea ce a dus la o adevarata vendeta din partea lor.
Cu timpul am inteles si de ce. SUNT ZECI DE MII DE DOSARE CU COPII CARE AU FOST CRESCUTI DE ALTE FAMILII DECAT CELE NATURALE. Printre ele erau si ale unora din DZ.
Aha...

deci,ai scirmat in kkt cu batul si acum,pute!
Pai,inainte de orice,fa ce te-a sfatuit cineva mai sus:fa "valuri"...daca tot te-ai apucat.Pune toata povestea pe net.Asa,macar se va sti de ce ai "disparut" in caz ca o vor face si cu tine.
Sa omoare securitatea...un copil,asta e chiar prea de tot!
Oare,cu asta se ocupa securitatea tarii,cu uciderea copiilor?

Rau au mai ajuns!
Ei,au copii?

Stii tu:cind un prost arunca o piatra in apa,o mie de savanti n-o mai scot!

Intrebare:ce astepti de la noi?
Idei,ca sa-ti termini cartea?
Caci,daca e un gram de adevar in ceea ce spui,esti "terminata" din start! Ai facut numai greseli...
Si unui copil de gradinita i-ar fi usor sa te "infunde"!

Legal...
Le ajunge titlul acestui topic.
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 23 December 2007 - 02:09 PM