sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

am si eu o problema cum pot face din dou partitii pe acelasi hard una singura Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   fredydady 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-October 07

Scris 22 December 2007 - 12:16 AM

am un hard de 40 Gb. partitia de baza este de 3.7 Gb si f f repede ajung sa nu am sufcient spatiu . spatiu nefolosit este de 35 gb. as dori sa aflu cum pot sa am o singura partie si aceasta sa fie de marimea hardului. va multumesc!
0

#2 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 22 December 2007 - 01:10 AM

prin reinstalare de windows!
asa poti mari capacitatea partitiei C, caci cred ca despre ea e vb
0

#3 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 22 December 2007 - 02:01 AM

Vezi postareafredydady, la Dec 22 2007, 12:16 AM, a spus:

am un hard de 40 Gb. partitia de baza este de 3.7 Gb si f f repede ajung sa nu am sufcient spatiu . spatiu nefolosit este de 35 gb. as dori sa aflu cum pot sa am o singura partie si aceasta sa fie de marimea hardului. va multumesc!

Are dreptate Puiut, dar cum nu poti folosi cealalta partitie ..: D ..ca poti . Transfera in D..ce crezi ca nu folosesti uzual in C.
Iar daca vrei , poti instala sistem de operare si in D, cealalta partitie.

Aceasta postare a fost editata de laurent-III-rd: 22 December 2007 - 02:03 AM

0

#4 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 22 December 2007 - 02:53 AM

Vezi postareafredydady, la Dec 22 2007, 12:16 AM, a spus:

Partition Magic ar trebui să poată extinde partiţia respectivă īn spaţiul nealocat. Dacă merge, scapi şi de reinstalat Windows-ul, e suficientă o singură boot-are cu Partition Magic. Īn mod normal, partiţia cu sistemul de operare ar trebui să aibă īntre 8 şi 20 GB, īn zilele noastre.
0

#5 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 22 December 2007 - 10:09 AM

Sau Gparted care este gratuit (comparat cu PartitionMagic) http://gparted.sourceforge.net/
0

#6 Utilizator offline   fredydady 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-October 07

Scris 23 December 2007 - 10:48 AM

Vezi postareaharald, la Dec 22 2007, 02:53 AM, a spus:

Partition Magic ar trebui să poată extinde partiţia respectivă īn spaţiul nealocat. Dacă merge, scapi şi de reinstalat Windows-ul, e suficientă o singură boot-are cu Partition Magic. Īn mod normal, partiţia cu sistemul de operare ar trebui să aibă īntre 8 şi 20 GB, īn zilele noastre.

Multumesc tare mult! Cu sfatul tau am rezolvat problema!
0

#7 Utilizator offline   geoboy 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-December 07

Scris 25 December 2007 - 09:13 PM

Cel mai bine ar fi sa`ti reinstalezi windows-ul sa dai delete la partitie(tasta d dar cred ca stii) si sa creezi din nou partitia de cat vrei tu sau poti folosi hiren boot9.3 sau oricare alta versiune. Bft
0

#8 Utilizator offline   !___! 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-November 07

Scris 26 December 2007 - 10:03 AM

am un var la facultatea de matematica-informatica din bucuresti care mi-a spus ca ultimul stranut in materie de formatere a hardurilor consta in conectarea hardului direct la o sursa de curent care sa aiba o tensiune de aprox. 50÷60V. se pare ca formatarea este de o calitate foarte ridicata si ca pustii care si-au dat seama de solutia asta vor primi o bursa de studiu in statele unite. si foarte probabil, dupa terminarea perioadei de studiu, vor ramane sa lucreze acolo. si asa, uite cum ne pleaca valorile din tara...halal viitor avem
0

#9 Utilizator offline   Dodo03 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 22-December 07

Scris 26 December 2007 - 11:43 AM

Vezi postarea!___!, la Dec 26 2007, 10:03 AM, a spus:

am un var la facultatea de matematica-informatica din bucuresti care mi-a spus ca ultimul stranut in materie de formatere a hardurilor consta in conectarea hardului direct la o sursa de curent care sa aiba o tensiune de aprox. 50÷60V. se pare ca formatarea este de o calitate foarte ridicata si ca pustii care si-au dat seama de solutia asta vor primi o bursa de studiu in statele unite. si foarte probabil, dupa terminarea perioadei de studiu, vor ramane sa lucreze acolo. si asa, uite cum ne pleaca valorile din tara...halal viitor avem

:jester: :jester: :jester: :jester: Si cate partitii face tensiunea aia???POate e in functie de intensitatea curentului,de amperaj,durata....
Le face NTFS sau FAT 32,quick sau normal...
Curatza si clusterii cumva????
Mai verifica "stranutul"ala odata te rog! :yahoo:
0

#10 Utilizator offline   soarce 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-October 07

Scris 26 December 2007 - 02:37 PM

Vezi postarea!___!, la Dec 26 2007, 09:03 AM, a spus:

Eu care eram cat pe ce sa-mi formatez hard-disk-ul in cuptorul cu microunde :P bine ca mi-ai spus de chestia cu tensiunea. Apropo, e tensiune continua sau alternativa ? :blink:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi vpu recover
vpu recover has reset your graphics accelerator ...
StefaN.es  2 1.285
Replici noi Cartuse pentru Canon PIXMA iP 5000 Cata_craciun  1 4.045
Replici noi standby gr3i3re  0 1.727
Replici noi probleme cu pc-ul Cadylac29  6 1.149
Replici noi Restart
Se da RR la servar!!!
AwPPwA  5 1.142