sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Leasing auto tzepari!!!!! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   fraieritul2007 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-December 07

Scris 21 December 2007 - 02:01 PM

ATENTIE LA TEPARII DE LA “ IMPUL LEASING” !!!!! Trec prin niste clipe de cosmar cu acesti nenorociti.Am luat trei masini de la ei si pe langa faptul ca la semnarea contractului au spus ca nu avem de platit decat avansul, inmatricularea, si ratele+asig, am mai primit o roaba de fact de platit.Asta n-ar fi nimic daca as putea sa-mi fac treaba cu ele, dar nu pot pt ca aceste….., nici nu stiu cum sa le cataloghez, nu mi-au trimis si nici nu vor sa-mi trimita nici un document in original al masini siiiiiiiiiii nici imputernicire sa ies cu ea din tara, deci afacerea mea se duce pe rapa datorita acestor …….. platesc ca boul rate dar n-am nici un drept.Pana ma judec cu ei sunt gata si psihic si material.
0

#2 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 21 December 2007 - 02:03 PM

Vezi postareafraieritul2007, la Dec 21 2007, 04:01 PM, a spus:

ATENTIE LA TEPARII DE LA “ IMPUL LEASING” !!!!!

dincolo de necazul tau, sincer nu as face afaceri cu o firma al carui nume incepe cu "im pul " ... :D
0

#3 Utilizator offline   bucu01 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-April 08

Scris 03 April 2008 - 03:20 PM

tb sa fii obisnuit la noi cu de-al d-astia pe piata: daca ei au banii fac ce vor!! se intampla si la case mai mari: la unicredit-dupa ce au luat hvbul numai nenorocire au facut... nici la bcr nu am avut noroc...si: tot timpul altcineva este de vina.
am in total 6 leasinguri pe firma si am pescuit dupa o companie serioasa: hvb, unicredit, bcr, motoractive si otp. nici una nu a facut ce a spus si nu o recomand--pana au luat avansul au fost insa foarte dragalasi.
poate ne desteptam si noi cu timpul...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Accident auto
"A avut zile!" - o vorba veche valabila in cazul meu...
kyroptus  15 13.895
Replici noi VW SHARAN PRO SAU CONTRA justinn  5 11.355
Replici noi Cat costa sa inmatriculez o masina din Bacau in Iasi? Laur2999  0 526
Replici noi Atasamente Lauda-ti masina!
Ai cu ce, baa!
peter bahuczki  11 8.345
Replici noi resetare alarma motor ASTRA 2003 georgetmg  0 2.325