sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Diamond Alignment, A Sacred Technology Diamond Alignment, A Sacred Technology Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ethel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-December 07

Scris 20 December 2007 - 10:21 PM

Sunt noua pe forumul vostru :D si v-am gasit din intamplare cand cautam informatii pe internet despre dezvoltarea spirituala. Primul meu impuls a fost sa scriu mai mult despre mine si aspiratiile mele spirituale. Chiar voiam sa cer parerea unora dintre voi sau chiar o consultatie energetica. Pana la urma ceea ce se numea "Premiera" a ajuns un "fiasco asa ca am renuntat :blink: .

Acum, vin aici cu o tema care nu stiu ce sa cred despre ea. Poate ma ajuta cineva de aici sa ma lamuresc. Este de "bun augur" or nu? :cry:

http://www.diamondal...om/landing.html

Va doresc la toti cei de pe forum si de oriunde din lume sa aveti parte de bunatatea Suprema si Binele Divin sa va vegheze intotdeauna.

CRACIUN FERICIT!

CU DRAGOSTE

V-am spus ca sunt noua aici si inca nu stiu cum lucreaza forumul. De unde a aparut poza aceea la numele meu??? Cunm pot sa o scot sau sa o schimb??? Sorry, dar nu-mi place. Ajutati-ma daca puteti. Va multumesc.
0

#2 Utilizator offline   danutzzz 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 30 December 2007 - 03:39 PM

Vezi postareaethel, la Dec 20 2007, 10:21 PM, a spus:

Sunt noua pe forumul vostru :flowers: si v-am gasit din intamplare cand cautam informatii pe internet despre dezvoltarea spirituala. Primul meu impuls a fost sa scriu mai mult despre mine si aspiratiile mele spirituale. Chiar voiam sa cer parerea unora dintre voi sau chiar o consultatie energetica. Pana la urma ceea ce se numea "Premiera" a ajuns un "fiasco asa ca am renuntat :D .

Acum, vin aici cu o tema care nu stiu ce sa cred despre ea. Poate ma ajuta cineva de aici sa ma lamuresc. Este de "bun augur" or nu? ;)

http://www.diamondal...om/landing.html

Va doresc la toti cei de pe forum si de oriunde din lume sa aveti parte de bunatatea Suprema si Binele Divin sa va vegheze intotdeauna.

CRACIUN FERICIT!

CU DRAGOSTE

V-am spus ca sunt noua aici si inca nu stiu cum lucreaza forumul. De unde a aparut poza aceea la numele meu??? Cunm pot sa o scot sau sa o schimb??? Sorry, dar nu-mi place. Ajutati-ma daca puteti. Va multumesc.

Sincera mea parere e ca e un bullshit, scuzati limbajul colorat :)
Orice chestie care te pune sa donezi/dai bani nu e decat o pacaleala ...
Citeste Tablitele lui Thoth ... e mult mai interesant si ... gratis ;)

Aceasta postare a fost editata de danutzzz: 30 December 2007 - 03:40 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis vom muri? dragon drawer  1 1.421
Topic inchis Astrele predispun, omul dispune
suntem toti o apa si-un pamant?
Nady  7 3.953
Topic inchis revelatii
no... ce-ati mai constatat?
ellla  20 6.966
Topic inchis VAND CARTI ASTROLOGIE, KABBALA, EZOTERISM adelaide kratzmary  2 3.876
Topic inchis sal PORTALUL SUFLETELOR  18 3.541