sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Imprastie sau nu, icoanele, microbi? Evaluare topic: - - - - -

Poll: Icoanele si microbii (46 membri au votat)

Sunt icoanele purtatoare de microbi?

1. Da. (32 voturi [69.57%])

Procentaj din vot: 69.57%

2. Nu. (10 voturi [21.74%])

Procentaj din vot: 21.74%

3. Nu stiu. (2 voturi [4.35%])

Procentaj din vot: 4.35%

4. Nu indraznesc sa ma pronunt. (2 voturi [4.35%])

Procentaj din vot: 4.35%

Voteaza

#11 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 19 December 2007 - 01:47 AM

Dar de ce va mira? Atata timp cat in Romania lumea inca se mai sterge cu pietris si coceni si apa este inca privita cu suspiciune, este normal ca unii sa se inchine la crengi de copaci si sa pupe sticla.
0

#12 Utilizator offline   Eddie_Killer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-February 07

Scris 19 December 2007 - 02:58 AM

Vezi postareatudorel666, la Dec 18 2007, 10:39 PM, a spus:

Exista o vorba veche ce spune ca atunci cand pe sarpe il doare capul, iese la drum, doar, doar s-o gasi vreun crestin sa-l vindece. Asa si cu "sutanele negre", organizatie veche a berbecilor lui Hristos, pusi mai mari peste oile lui:
Ies in seara aceasta de la munca, nu apuc sa fac cativa pasi si ma intalnesc cu omul in negru in persoana, alias "taica popa", cu fotografia lu' Hristosu lui si a tuturor stramosilor lui, intr-o mana si cu nu mai stiu ce dracu in aialalta. Acuma, nu ca ma laud, dar nu prea arat varsta pe care o am si, cum am parul lung si mai eram si cu un coleg de munca mult mai tanar, ne-o fi confundat popa cu doi rockeri si o fi vrut sa ne mantuiasca pe loc, uzand de respectul si frica superstitioasa pe care stie ca le nutresc oamenii din cartier fata de el si conationalii lui. Asa ca, il vad ca se uita la mine si-mi intinde icoana lui slinoasa spunandu-mi sa o pup!!! Mai fratilor, daca-mi dadea doua palme si cred ca nu ramaneam asa! Cert este ca, am facut o fenta si am evitat sa-mi ajunga pe buze bucata aia de lemn pictat plina de balele tuturor babelor din cartier, si inca nu unul dintre cele selecte!!!
Chiar asa, fratilor, nimeni nu realizeaza ca, iarna fiind si perioada gripelor, saliva celor bolnavi este plina de virusi pe care-i posteaza drept pe icoana popii si-i da cu generozitate la toata lumea, in numele lui Hristos?! Ca sa nu mai vorbesc de virusul herpetic, si orice alta boala ce se poate lua prin intermediul dracusorilor astora ce nu se pot vedea cu ochiul liber, dar sunt peste tot. Stiu ca inainte, cand lepra nu fusese eradicata, aceasta se putea lua printr-o simpla atingere, cu atat mai mult prin intermediul salivei! Oare, in vechime, nu de-asta erau si asa de multe epidemii, pentru ca masurile igienice lipseau cu desavarsire?
Si nu-mi spuneti ca bucata aia de lemn este sfanta si nu poate transminte virusi, ca rade si popa de voi!!!

Uite ca la faza asta cu virusii chiar nu m-am gandit da' sa stii ca ai dreptate! Bine macar ca io nu pup lemne dalea! Le las pe babe sa isi dea "cadourile" de la una la alta in tot cartierul! :doh:

Fisiere atasate

0

#13 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 19 December 2007 - 01:37 PM

Citeaza

"taica popa", cu fotografia lu' Hristosu lui si a tuturor stramosilor lui, intr-o mana si cu nu mai stiu ce dracu in aialalta.

Normal ar fi sa nu ai nicio treaba cu unii care fac idolatrie.

Romani 1:23

23şi au schimbat slava Dumnezelui nemuritor īntr'o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi tīrītoare.

1 Corinteni 5:11

11Ci v'am scris să n'aveţi niciun fel de legături cu vreunul care, măcarcă īşi zice ,,frate`` , totuş este curvar, sau lacom de bani, sau īnchinător la idoli, sau defăimător, sau beţiv, sau răpareţ; cu un astfel de om nu trebuie nici să mīncaţi.

Romani 1:30-32

30bīrfitori, urītori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi,

31fără pricepere, călcători de cuvīnt, fără dragoste firească, neīnduplecaţi, fără milă.

32Şi, măcar că ştiu hotărīrea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sīnt vrednici de moarte, totuş, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.

Te bagi cu cei care calcă Scriptura, eşti ca ei.
0

#14 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 19 December 2007 - 02:25 PM

Putini au raspuns la mesaj dar multi arunca (cu ) noroi.....

Desigur ca sarut o icoana......atunci cand simt nevoia, pentru ca ea imi duce aminte de Dumnezeu. Pentru ca m-am nascut si am crescut in religia parintilor mei, imi aduc aminte de copilarie, ma simt copil...... Ma inchin, asa cum m-as inchina in fata lui Dumnezeu, imi fac cruce si ma gandesc la nimicnicia mea.
Si nu m-am imbolnavit sarutand icoane, dar am fost expusa virusilor cand mi-am vazut colegii "sarutand maini"pe care le urau , pentru un salar mai mare sau pentru o promovare

Sarut icoane......si ma inchin IN FATA lor. Atentie, am spus , in fata lor .Si celor care nu va convine asta, just move out......
Multa iubire (sa ma scuze "cineva" ca i-am furat putin semnatura)
0

#15 Utilizator offline   Eddie_Killer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 December 2007 - 08:03 PM

Vezi postareajoannahart, la Dec 19 2007, 02:25 PM, a spus:

Desigur ca sarut o icoana......atunci cand simt nevoia, pentru ca ea imi duce aminte de Dumnezeu. Pentru ca m-am nascut si am crescut in religia parintilor mei, imi aduc aminte de copilarie, ma simt copil...... Ma inchin, asa cum m-as inchina in fata lui Dumnezeu, imi fac cruce si ma gandesc la nimicnicia mea.
Si nu m-am imbolnavit sarutand icoane, dar am fost expusa virusilor cand mi-am vazut colegii "sarutand maini"pe care le urau , pentru un salar mai mare sau pentru o promovare

Sarut icoane......si ma inchin IN FATA lor. Atentie, am spus , in fata lor .Si celor care nu va convine asta, just move out......

Probabil ca le saruti pe ale tale de acasa care nu au microbii din tot cartierul..........

Fisiere atasate

0

#16 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 19 December 2007 - 08:16 PM

Transmit, cum sa nu transmita!
Faceti antigripalul!
0

#17 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 19 December 2007 - 08:40 PM

Si nu numai aia de-o plimba popa de Craciun si Boboteaza, ci si alea din biserici :wub:
0

#18 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 19 December 2007 - 08:56 PM

De ce sa saruti o icoana cand poti sa ma saruti pe mine?Pot sa-ti aduc aminte de Dumnezeu mult mai bine ca o icoana.Sa-ti da adresa?Numai sa nu fii urata!
0

#19 Utilizator offline   Eddie_Killer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 December 2007 - 09:21 PM

Am mai descoperit alta sursa de microbi!!!!! : Cica mai au cre(s)tinii nu stiu ce ritual la ei in biserica, in care te duci la "taica popa" si iti da vin dintr-o lingurita! Bun........ pina aici toate bune si frumoase pt. ei......... grav e ca lingurita respectiva NU e spalata sau scimbata atunci cand vine altul la rand!!!!!!! De fapt microbii circula si se transmit, la fel ca in cazul icoanelor, prin TOT cartierul!!!!!! Deci.... alt focar de INFECTIE si VIRUSI! Unde e SANEPIDUL????????????? :wub:

Fisiere atasate

0

#20 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 07

Scris 19 December 2007 - 10:57 PM

Nici un apostol nu l-a sarutat pe Isus, nici un ucenic, nici un bolnav sau demonizat vindecat, ci numai Iuda "l-a sarutat mult"! Se pare ca numai el si-a aratat "dragostea" prin sarutat. Chiar asa, cand a spus Hristos sa-l sarute cineva ca sa-si arate dragostea fata de el?!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Prea multa religie..strica! crystyann  73 16.951
Hot Topic (New) Atasamente Vrajitoria ortodoxa distruge Romania
De ce se inchina romanii la demoni?
Gelupanda  35 5.197
Replici noi Atasamente ORTODOXIA
incredibil!!!!!!!!!!
zexelica  9 2.490
Topic inchis Atasamente Crezi ca Dumnezeu exista?
Negarea existentei spirituale? Sau dementa totala?
Qnitrixx  898 63.630
Replici noi Seminar Hristos vorbeste omului modern ! tibi7hac7  0 6.389