sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Imprastie sau nu, icoanele, microbi? Evaluare topic: - - - - -

Poll: Icoanele si microbii (46 membri au votat)

Sunt icoanele purtatoare de microbi?

1. Da. (32 voturi [69.57%])

Procentaj din vot: 69.57%

2. Nu. (10 voturi [21.74%])

Procentaj din vot: 21.74%

3. Nu stiu. (2 voturi [4.35%])

Procentaj din vot: 4.35%

4. Nu indraznesc sa ma pronunt. (2 voturi [4.35%])

Procentaj din vot: 4.35%

Voteaza

#151 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 16 January 2008 - 04:23 PM

Vezi postareaEddie_Killer, la Jan 16 2008, 03:07 PM, a spus:

Cred ca MULT mai amarati sunt aia care cred in FICTIUNE si BASME decat noi care credem in REALITATE si in PROPRIILE forte! Nasol de unii ca ... cred in apa chioara, paine, poze colorate sau cadavre putrezite :roll: ! Vai de soarta lor psihica daca au ajuns ca creada in basme de genul "minuni" sau "miracole" facute de obiectele alea penibile............. Pacat de ei ca sunt manipulati in cel mai excroc si penibil mod! Aici se vede IGNORANTA si DEZINFORMAREA de care au parte unii (majoritatea isi impun), mai grav este ca nici NU vor sa se informeze ca sa afle ADEVARUL REAL sau sa duca o viata normala fara dogme si ritualuri din cele mai idioate! Vai de capul lor..........

pleonasm

pentru ca eu pictez icoane, trebuie să vă spun că materialele din care sunt facute nu sānt purtătoare de microbi.Nu mai mult decāt creionul al carui capăt īl rod unii īnvăţānd (sau nu) să scrie şi cu siguranţă mult mai puţini decāt o gură nespălată.

0

#152 Utilizator offline   Eddie_Killer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-February 07

Scris 16 January 2008 - 05:05 PM

Vezi postareaCONSTANTIN*, la Jan 16 2008, 04:23 PM, a spus:

pleonasm

pentru ca eu pictez icoane, trebuie să vă spun că materialele din care sunt facute nu sānt purtătoare de microbi.Nu mai mult decāt creionul al carui capăt īl rod unii īnvăţānd (sau nu) să scrie şi cu siguranţă mult mai puţini decāt o gură nespălată.

Nu sunt purtatoare de microbi si virusi pana in momentul cand sunt LINSE de tot cartierul...... Aici nu era vorba de materialul din care sunt facute, ci de faptul ca sunt linse eroic si raspindesc microbi si tot felul de virusi contagiosi! Una e sa le pictezi si una e sa le linga tot cartierul.

PS: Trebuia sa comentezi textul nu gresala aia............

Vezi postareanelu28, la Jan 16 2008, 03:32 PM, a spus:

///fiecare cum isi asterne asa va dormii!

...fiecare om ...singur isi pregateste urmatoarea etapa !

Exact! :roll:

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Eddie_Killer: 16 January 2008 - 05:04 PM

0

#153 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 16 January 2008 - 05:22 PM

Vezi postareaCONSTANTIN*, la Jan 16 2008, 04:23 PM, a spus:

pleonasm

Faptul ca unii rod creienul sau altii nu nisi spala dintii pe motivul ca in Biblie nu scrie asta si nici Isus nu a inventat pasta de dinti ci doar vinul din apa ...nu inseamna ca icoanele sunt aseptice!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse