Ies in seara aceasta de la munca, nu apuc sa fac cativa pasi si ma intalnesc cu omul in negru in persoana, alias "taica popa", cu fotografia lu' Hristosu lui si a tuturor stramosilor lui, intr-o mana si cu nu mai stiu ce dracu in aialalta. Acuma, nu ca ma laud, dar nu prea arat varsta pe care o am si, cum am parul lung si mai eram si cu un coleg de munca mult mai tanar, ne-o fi confundat popa cu doi rockeri si o fi vrut sa ne mantuiasca pe loc, uzand de respectul si frica superstitioasa pe care stie ca le nutresc oamenii din cartier fata de el si conationalii lui. Asa ca, il vad ca se uita la mine si-mi intinde icoana lui slinoasa spunandu-mi sa o pup!!! Mai fratilor, daca-mi dadea doua palme si cred ca nu ramaneam asa! Cert este ca, am facut o fenta si am evitat sa-mi ajunga pe buze bucata aia de lemn pictat plina de balele tuturor babelor din cartier, si inca nu unul dintre cele selecte!!!
Chiar asa, fratilor, nimeni nu realizeaza ca, iarna fiind si perioada gripelor, saliva celor bolnavi este plina de virusi pe care-i posteaza drept pe icoana popii si-i da cu generozitate la toata lumea, in numele lui Hristos?! Ca sa nu mai vorbesc de virusul herpetic, si orice alta boala ce se poate lua prin intermediul dracusorilor astora ce nu se pot vedea cu ochiul liber, dar sunt peste tot. Stiu ca inainte, cand lepra nu fusese eradicata, aceasta se putea lua printr-o simpla atingere, cu atat mai mult prin intermediul salivei! Oare, in vechime, nu de-asta erau si asa de multe epidemii, pentru ca masurile igienice lipseau cu desavarsire?
Si nu-mi spuneti ca bucata aia de lemn este sfanta si nu poate transminte virusi, ca rade si popa de voi!!!
Aceasta postare a fost editata de tudorel666: 18 December 2007 - 10:41 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis