Reprezentantii partidelor politice au comentat, luni, decizia Partidului National Liberal de a o nominaliza pe Norica Nicolai pentru functia de ministru al Justitiei. Vicepresedintele executiv al PRM Lucian Bolcas a declarat, intr-o conferinta de presa, ca ii doreste mult succes Noricai Nicolai si ca o asigura de sprijin pentru actiunile bune care trebuie continuate sau incepute in acest domeniu. "Pe doamna Norica Nicolai o cunosc in calitate de colega in Parlament. Nu sunt cel chemat sa-i...
Articolul complet
Pagina 1 din 1
Stiri: Nominalizarea Noricai Nicolai, comentata de politicieni
Scris 17 December 2007 - 09:02 PM
Tocmai ministru am numit-o pe doamna asta care mintea la voturile din Parlament si venea cu explicatii de toata penibilitatea cand a luat-o pe nepoate-sa la ea la serviciu sa ii arate unde lucreaza Matusa Varvara?
Nu ii este RUSINE?
HUO!
Nu ii este RUSINE?
HUO!
Scris 17 December 2007 - 09:09 PM
K0ntr0VerSy, la Dec 17 2007, 09:02 PM, a spus:
Tocmai ministru am numit-o pe doamna asta care mintea la voturile din Parlament si venea cu explicatii de toata penibilitatea cand a luat-o pe nepoate-sa la ea la serviciu sa ii arate unde lucreaza Matusa Varvara?
Nu ii este RUSINE?
HUO!
Nu ii este RUSINE?
HUO!
Exact la acest fapt m-am gandit si eu cand am auzit pe cine au numit ministru la Justitie.Oare de ce am scris cu litera mare?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Contact
Facebook
Twitter
RSS