sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tatal meu a decedat!Fratele mai are dreptul la mostenire? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   gabi_ciol 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 17 December 2007 - 07:13 PM

Buna seara!Am o intrebare! Parintii mei sunt divortati de 14 ani mama dupa divort reluandu-si numele de d-ra.Fratele meu in varsta de 23 de ani si-a schimbat numele in urma cu 3 ani luandu-l pe cel al mamei de d-ra.Tata a murit in urma cu 3 saptamani.Intrebarea mea este :Fratele meu mai are dreptul la mostenire?Mentionez ca este vb de o casa la tara care se imparte si la ceilalti 2 frati ai tatalui!Va multumesc
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 17 December 2007 - 09:02 PM

Vezi postareagabi_ciol, la Dec 17 2007, 07:13 PM, a spus:

Buna seara!Am o intrebare! Parintii mei sunt divortati de 14 ani mama dupa divort reluandu-si numele de d-ra.Fratele meu in varsta de 23 de ani si-a schimbat numele in urma cu 3 ani luandu-l pe cel al mamei de d-ra.Tata a murit in urma cu 3 saptamani.Intrebarea mea este :Fratele meu mai are dreptul la mostenire?Mentionez ca este vb de o casa la tara care se imparte si la ceilalti 2 frati ai tatalui!Va multumesc

Fratele tău nu şi-a schimbat şi părinţii, şi-a schimbat doar numele! :cheer:

Că probabil fraţii tatălui tău vor pretinde că nu are dreptul moral să pretindă nimic, dacă şi-a schimbat numele, pot să cred. Dar astea sunt vorbe de clacă, legea nu-l dezmoşteneşte pe motiv că şi-a schimbat numele. Presupun că nu l-a īnfiat nimeni, atunci cānd şi-a schimbat numele.

Aceasta postare a fost editata de harald: 17 December 2007 - 09:03 PM

0

#3 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 17 December 2007 - 09:13 PM

are aceleasi drepturi ca si tine, ca si fratii vitregi
0

#4 Utilizator offline   bridget jones 

• īntre mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 07 January 2008 - 09:11 PM

Vezi postareagabi_ciol, la Dec 17 2007, 07:13 PM, a spus:

Bineinteles ca are, in aceiasi masura ca tine!Sunteti fii sai - mostenitori rezervatari, aveti dreptul la parti egale din mostenire!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi beneficiez de mostenire in cazul.... B.Andrei.I  2 1.268
Replici noi Grade rudenie - casatorie
bunicii nostrii au fost veri primari
lolita81  10 5.014