Buna seara!Am o intrebare! Parintii mei sunt divortati de 14 ani mama dupa divort reluandu-si numele de d-ra.Fratele meu in varsta de 23 de ani si-a schimbat numele in urma cu 3 ani luandu-l pe cel al mamei de d-ra.Tata a murit in urma cu 3 saptamani.Intrebarea mea este :Fratele meu mai are dreptul la mostenire?Mentionez ca este vb de o casa la tara care se imparte si la ceilalti 2 frati ai tatalui!Va multumesc
Pagina 1 din 1
Tatal meu a decedat!Fratele mai are dreptul la mostenire?
Scris 17 December 2007 - 09:02 PM
gabi_ciol, la Dec 17 2007, 07:13 PM, a spus:
Buna seara!Am o intrebare! Parintii mei sunt divortati de 14 ani mama dupa divort reluandu-si numele de d-ra.Fratele meu in varsta de 23 de ani si-a schimbat numele in urma cu 3 ani luandu-l pe cel al mamei de d-ra.Tata a murit in urma cu 3 saptamani.Intrebarea mea este :Fratele meu mai are dreptul la mostenire?Mentionez ca este vb de o casa la tara care se imparte si la ceilalti 2 frati ai tatalui!Va multumesc
Fratele tău nu şi-a schimbat şi părinţii, şi-a schimbat doar numele!
Că probabil fraţii tatălui tău vor pretinde că nu are dreptul moral să pretindă nimic, dacă şi-a schimbat numele, pot să cred. Dar astea sunt vorbe de clacă, legea nu-l dezmoşteneşte pe motiv că şi-a schimbat numele. Presupun că nu l-a īnfiat nimeni, atunci cānd şi-a schimbat numele.
Aceasta postare a fost editata de harald: 17 December 2007 - 09:03 PM
Scris 07 January 2008 - 09:11 PM
gabi_ciol, la Dec 17 2007, 07:13 PM, a spus:
Bineinteles ca are, in aceiasi masura ca tine!Sunteti fii sai - mostenitori rezervatari, aveti dreptul la parti egale din mostenire!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
beneficiez de mostenire in cazul.... | B.Andrei.I | 2 | 1.268 |
|
Grade rudenie - casatorie
bunicii nostrii au fost veri primari |
lolita81 | 10 | 5.014 |
|