sau Inregistrare

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Documentare. Stiinta, spiritualitate, sanatate mentala si fizica etc. Evaluare topic: - - - - -

#291 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 05 May 2012 - 01:31 PM

Documentare, cât mai multe documentare puneţi aici, că altfel lumea va crede că e topic despre altceva. :)
0

#292 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 05 May 2012 - 01:40 PM

Vezi postareaRenaissance, la 05 May 2012 - 01:18 PM, a spus:

Opinie comunala nedigerata ce inseamna ? Ceea ce nu vrei tu sa accepti ?

Stii foarte bine ce inseamna. Sa preiei opinia momentului pentru ca te asalteaza pe ecranul televizorului, pentru ca e opinia aproape unanim acceptata. Unii simt nevoia sa se conformeze si sa fie acceptati mai mult decat altii. Nu esti primul si nici ultimul. Vorba sitcom-ului - Go along, Jerry, go along! Asta ca sa facem haz de necaz. Bine spunea cine spunea ca cine nu cunoaste istoria e condamnat sa o repete.

Vezi postarealupini, la 05 May 2012 - 01:31 PM, a spus:

Documentare, cāt mai multe documentare puneţi aici, că altfel lumea va crede că e topic despre altceva. :)

Scuze. Stiu exact unde sa disec conformismul si incoerentele lui. :)
0

#293 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 05 May 2012 - 01:42 PM

Nu ai de unde sa stii de ce am eu o opinie sau alta. ;) E cam penibila persoana care ar face asa ceva, pe un forum. Macar daca ar fi in fata camerelor de filmat, as mai spune. Am spus ce am avut de spus. Daca nu vrei sa vezi documentarul si sa accepti ca unele probleme exista indiferent de faptul ca unii escroci au profitat dupa ele, nu mai avem de ce sa vorbim despre asta.

Vezi postareaFinnian, la 05 May 2012 - 01:40 PM, a spus:

Scuze. Stiu exact unde sa disec conformismul si incoerentele lui. :)

Da, dar nu stii sa le vezi pe-ale tale. Nu confunda conformismul cu adevarul. Daca toata lumea spune ca omul are 2 picioare, eu trebuie sa spun ca are 3 ca sa fiu neconformist ? Suprapopularea e o problema reala, oricat se folosesc unii de ea ca sa faca mizerii. Asta nu inseamna ca e inventia lor, chiar daca se bucura de oportunitatea aparuta.

Aceasta postare a fost editata de Renaissance'91: 05 May 2012 - 01:44 PM

0

#294 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 05 May 2012 - 03:42 PM

Mai sus am folosit diplomaţia, gândidu-mă că poate veţi da curs observaţiei, dar, acum n-o mai folosesc, ci o spun direct: renunţaţi la offtopic, şi puneţi documentare !
0

#295 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 May 2012 - 04:31 PM

102 minute care au schimbat America (102 minutes that changed America)

Un documentar despre atacurile asupra celor două turnuri gemene de la World Trade Center din New York, aşa cum au fost văzute de jurnaliştii amatori, care au filmat începutul şi derularea evenimentelor. E cel mai cutremurător documentar despre aceste evenimente, văzut de mine. Realizarea celor de la History Channel este excepţională. Nu are comentariu, ci se aude numai ce vorbesc oamenii pe stradă, discuţiile prin staţiile de emisie-recepţie ale poliţiştilor şi pompierilor, şi vocile comentatorilor de la radio şi televiziune. La un moment dat, o fată care filma scena dintr-o clădire din apropierea turnurilor gemene întreba pe cineva cu care era în încăpere: "ce sunt obiectele alea care cad ? Sunt hârtii, sau ce sunt ?" Nu erau nici hârtii, şi nici altceva, ci..oameni. E un film terifiant !

Imagine amplasata

Urmăriţi filmul !
0

#296 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 15 May 2012 - 10:53 AM

Planeta albastră (The blue planet)

Un film în care sunt folosite multe imagini din cadrul zborurilor efectuate de navetele spaţiale ale N.A.S.A., câtă vreme acestea erau operaţionale. Un foarte plăcut documentar, cu o coloană sonoră "liniştitoare", despre Pământul văzut din spaţiul cosmic, şi despre schimbările care au loc pe el.

Naraţiunea: Toni Myers

Imagine amplasata

Urmăriţi filmul !
0

#297 Utilizator online   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 15 May 2012 - 11:17 PM

Asta da:

Secret Mysteries of America's Beginnings - Volume 1: The New Atlantis

http://www.youtube.c...h?v=I2XqNv33DNE

sunt 4 volume cine doreste sa caute integral docul, 12 ore, volumele 3 si 4 deosebit de bine realizate.

Cine vede evidentele astea si sustine in continuare ca democratia si rahatul mondial in care ne aflam nu este o hidoasa conspiratie mondiala masonica dezvoltata de-a lungul a sute de ani, ..... mai are mult de crescut.

Din pacate, imi pare ca sarbii sunt singurii care au inteles ca valoreaza deranjul de a-l traduce in limba lor. Dar poate la ei a existat si cerere...
3

#298 Utilizator offline   unstoppable 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-May 11

Scris 15 May 2012 - 11:28 PM

Vezi postareaPippo, la 15 May 2012 - 11:17 PM, a spus:

Din pacate, imi pare ca sarbii sunt singurii care au inteles ca valoreaza deranjul de a-l traduce in limba lor. Dar poate la ei a existat si cerere...

Mi se pare normal dupa ce au trecut prin ce au trecut. Trebe de retinut un aspect, au pus si ei un pic umarul la toata tarasenia asta.
Ma intreb daca au realizat acest lucru, daca nu...
0

#299 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 May 2012 - 02:44 PM

Găsirea vieţii de dincolo de Pământ (Finding life beyond Earth)

O explorare imaginară a sistemului solar, pentru a vedea unde ar putea să se nască forme de viaţă, şi mecansimele care ar duce la aşa ceva. Sunt explorate planetele şi unii sateliţi naturali ai acestora, precum Io cu vulcanii săi sulfuroşi, Titan cu atmosfera sa densă şi cu oceanele de metan, Enceladus cu gheizerele de gheaţă, sau Europa, un vast ocean de apă acoperit cu o mantie de gheaţă.

Imagine amplasata

Urmăriţi filmul !
0

#300 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 May 2012 - 02:57 PM

Alpii (The Alps)

Un foarte frumos film despre Munţii Alpi din Elveţia, văzuţi prin ochii lui John Harlin al III-lea, fiul lui John Harlin al II-lea, o familie de renumiţi exploratori ai munţilor, din Statele Unite. Acesta, John Harlin al III-lea, împreună cu soţia lui, Adele Harlin şi cu fiica, Siena Harlin, călătoresc din America în Elveţia, aşa cum făcuse tatăl său în 1966, pentru o căţărare pe vârful Eiger, unde însă tatăl îşi pierduse viaţa. Imaginile şi realizarea tehnică sunt fascinante, la fel şi coloana sonoră, asigurată de melodiile formaţiei Queen, şi a celebrului său chitarist Brian May. Într-adevăr, Elveţia e aşa cum spune Harlin: "mică pe orizontal, dar mare pe vertical".

Narator: Michael Gambon

Imagine amplasata

Urmăriţi filmul !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nu poti crea un subiect nou