nu imi suport cumnata!
Scris 16 December 2007 - 02:10 PM
Intreab-o daca i-ai cerut cumva parerea cand iti mai spune rautati.
Scris 16 December 2007 - 02:13 PM
da,pentru ca m-am saturat de ea.ma face mereu sa plang. soacra-mea,femeie batraba,nu prea are gusturi sa zic asa.dar mi-a cumparat un plovar.nu e cine stie ce dar gestul conteaza.m-am bucurat f mult si m-am imbracat in ziua aia cu el,ca sa nu se simta prost.
cumnata-mea a inceput sa rada,ca ea nu s-ar imbraca niciodata cu asa ceva.ca ea iese acum sa isi ia de marca.bla bla
cumnata-mea a inceput sa rada,ca ea nu s-ar imbraca niciodata cu asa ceva.ca ea iese acum sa isi ia de marca.bla bla
Scris 16 December 2007 - 02:16 PM
Are lipsuri la mansarda cumnata asta a ta. Incearca sa-i retezi scurt replicile cand mai comenteaza ceva. In scurt timp te va lasa in pace.
Scris 16 December 2007 - 02:16 PM
albinuza, la Dec 16 2007, 02:13 PM, a spus:
da,pentru ca m-am saturat de ea.ma face mereu sa plang. soacra-mea,femeie batraba,nu prea are gusturi sa zic asa.dar mi-a cumparat un plovar.nu e cine stie ce dar gestul conteaza.m-am bucurat f mult si m-am imbracat in ziua aia cu el,ca sa nu se simta prost.
spune-i ca ai facut un gest frumos sa nu se supere maica-sa.
Scris 16 December 2007 - 07:31 PM
Cred ca ai slabit 2 kg scriindu-ti oful...
Albinuto daca pe tine te ia plansul nesimtita jubileaza, asa ca nu ii mai face hatarul.
Pari o fata de bun-simt. Asta e rau, pentru ca trebuie sa fii mult mai dezinhibata cand vine vorba de hahalera asta.
Dar domnul sot unde e, Albinuto? Se ascunde dupa fusta ta si iti sopteste tie ce sa ii spui impertinentei?
Eu in locul lui dadeam cu sormea de pereti.
Rusinos pentru onoarea lui de barbat, de 'famelist'.
Este vina lui, nu trebuie sa faci tu absolut nimic. TRUST ME.
Smecherasule, daca te prind pe undeva te mananc de viu.
Albinuto daca pe tine te ia plansul nesimtita jubileaza, asa ca nu ii mai face hatarul.
Pari o fata de bun-simt. Asta e rau, pentru ca trebuie sa fii mult mai dezinhibata cand vine vorba de hahalera asta.
Dar domnul sot unde e, Albinuto? Se ascunde dupa fusta ta si iti sopteste tie ce sa ii spui impertinentei?
Eu in locul lui dadeam cu sormea de pereti.
Rusinos pentru onoarea lui de barbat, de 'famelist'.
Este vina lui, nu trebuie sa faci tu absolut nimic. TRUST ME.
. : Kun : ., la Dec 16 2007, 02:08 PM, a spus:
na poftim topic.
Smecherasule, daca te prind pe undeva te mananc de viu.
Aceasta postare a fost editata de K0ntr0VerSy: 16 December 2007 - 07:30 PM
Scris 16 December 2007 - 07:36 PM
E copchila, ma. Inchide-i gura, pentru asta suferi tu? Trebuie sa dai la spate ce-ti zice, trateaz-o cu indiferenta si-ai sa vezi cum turbeaza, victoria ei este necazul tau, daca o sa vada ca nu-ti mai pasa, o sa inceteze.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tratamenul si transmiterea hepatiei C | s3rious | 2 | 4.631 |
|
cat se slabeste dupa hepatita?pt sky special
slabire |
survivor 2005 | 4 | 4.732 |
|
|