Prevenirea bolilor si imbunatatirea sistemului imunitar bauturi pe baza de aloe vera, suplimente nutritive, ingrijire, etc
Scris 15 December 2007 - 11:46 PM
Pentru acele persoane care doresc sa-si imbunatateasca sistemul imunitar, deoarece stim ca acesta este factorul tuturor problemelor noastre de sanatate (scaderea sistemului imunitar e datorata modului nostru de viata, alimentatie, calitatea aerului pe care il respiram, calitatea solului, in principal factorii poluanti, stresul, etc), doresc sa ajut acele persoane care doresc o viata sanatoasa cu produsele 100% naturale pe baza de aloe vera, produsele Forever Living.
Doriti sa va ajutati organismul sa se apere impotriva bolilor? N-o faceti cand va fi prea tarziu!
Pentru orice informatii, intrebari, va stau la dispozitie!
E-mail: monymes@yahoo.com
Scris 08 December 2009 - 10:38 AM
Monique2007, la Dec 15 2007, 11:46 PM, a spus:
Pentru acele persoane care doresc sa-si imbunatateasca sistemul imunitar, deoarece stim ca acesta este factorul tuturor problemelor noastre de sanatate (scaderea sistemului imunitar e datorata modului nostru de viata, alimentatie, calitatea aerului pe care il respiram, calitatea solului, in principal factorii poluanti, stresul, etc), doresc sa ajut acele persoane care doresc o viata sanatoasa cu produsele 100% naturale pe baza de aloe vera, produsele Forever Living.
Doriti sa va ajutati organismul sa se apere impotriva bolilor? N-o faceti cand va fi prea tarziu!
Pentru orice informatii, intrebari, va stau la dispozitie!
E-mail: monymes@yahoo.com
EU SUNT DE PARERE CA NU INTARIREA SISTEMULUI IMUNITAR ESTE SOLUTIA TUTUROR PROBLEMELOR CI DETOXIFIEREA .
VEZI CA CINE ARE GRUPA SANGUINA 01 SI B3 SUNT PREDISPUSI LA BOLI AUTOIMUNE. CE FACI ? II AJUTI SA FACA LUPUS SAU ALTE BOLI AUTOIMUNE?
DE FIECARE DATA SE INCEPE CU DETOXIFIEREA FICATULUI SI DEPARAZITARE APOI RESTUL,ALTFEL ORGANISMUL ESTE BLOCAT DE ACESTI FACTORI.
UN AMANUNT IMPORTANT PT TOATA LUMEA
ALOE VERA ESTE INDICAT NUMAI LA GRUPA SANGUINA A2,IN REST POATE SA FACA RAVAGII IN ORGANISM.
ARSURI GASTRICE CHIAR SI PERFORAREA STOMACULUI....MARE ATENTIE
VOI SUNTETI VANZATORI....NU VA INTERESEAZA ALTCEVA DECAT SA VA FACETI CELE 2 PUNCTE PENTRU A LUA BANII......TRIST
Scris 13 December 2009 - 11:01 AM
sunflowers, la Dec 8 2009, 10:38 AM, a spus:
VEZI CA CINE ARE GRUPA SANGUINA 01 SI B3 SUNT PREDISPUSI LA BOLI AUTOIMUNE. CE FACI ? II AJUTI SA FACA LUPUS SAU ALTE BOLI AUTOIMUNE?
DE FIECARE DATA SE INCEPE CU DETOXIFIEREA FICATULUI SI DEPARAZITARE APOI RESTUL,ALTFEL ORGANISMUL ESTE BLOCAT DE ACESTI FACTORI.
UN AMANUNT IMPORTANT PT TOATA LUMEA
ALOE VERA ESTE INDICAT NUMAI LA GRUPA SANGUINA A2,IN REST POATE SA FACA RAVAGII IN ORGANISM.
ARSURI GASTRICE CHIAR SI PERFORAREA STOMACULUI....MARE ATENTIE
VOI SUNTETI VANZATORI....NU VA INTERESEAZA ALTCEVA DECAT SA VA FACETI CELE 2 PUNCTE PENTRU A LUA BANII......TRIST
ei da,aceasta afirmatie o pot considera un rau facut societatii,intreb si eu ca un consumtator de 6 ani,de ce dracu nu mi-a facut rau aceasta aloe vera,am grupa a1,vrem si ceva afirmatii dovedite stiintific.Cat cunosti dumneata aceasta aloe vera,ce studii efectuate de catre dumneata au condus la aceste ravagii?Perforarea stomacului,hm,aratati-mi un caz care a facut ulcer cu nisa de la aloe vera.
Aceasta postare a fost editata de petreflp: 13 December 2009 - 10:59 AM
Scris 06 February 2010 - 04:26 PM
Chiar daca planta in sine face bine, de cele mai multe ori business-ul este atat de mare incat conservantii fac mai mult rau decat bine. dar vorba aceea: "Cui ii pasa daca treaba merge bine?"
Ce trebuie sa stim cand cumparam suplimente nutritive? care sunt substantele de care trebuie sa ne ferim?
legea codex alimentarium care este o anomalie, are totusi si parti bune.
eu cu ochii mei am vazut intr-un gel de aloe care se pretindea a fi 100% natural urmatoarele subtante:
1. Guma de Xantan (E415):
# scade valoarea nutritiva a alimentelor din cauza interferentei gumei cu absorbtia vitaminelor si mineralelor;
# afecteaza tractusul digestiv;
# afecteaza sistemul gastro-intestinal;
# trebuie evitata de cei care gastrite, ulcere si cancere la stomac.
2. Benzoatul de Sodiu (E211)- substanta din categoria celor numite "neurotoxice":
# duce la comportament hiperactiv;
# provoaca inteligenta scazuta la copii - reducere a coeficientului de inteligenta, IQ, de aproape 5.5 puncte;
# provoaca deficienta la concentrare;
# agraveaza crizele de astm
# poate provoca reactii alergice;
# poate provoca urticarie recurenta;
# poate induce migrene;
# este incriminat in aparitia unor boli precum Parkinson si alte boli neurodegenerative;
# grabeste procesul de imbatranire in general.
# 3. Sorbitol (E420): poate provoca probleme ale intestinelor;
# duce la dureri de stomac;
# provoaca fermentatii;
# duce la balonare, flatulenta;
# poate agrava "Sindromul colonului iritabil"
# poate agrava intoleranta la fructoza.
Aceasta postare a fost editata de Darianna: 06 February 2010 - 04:58 PM
Motiv editare: scos link reclama
Scris 06 February 2010 - 06:36 PM
Scris 07 February 2010 - 07:58 PM
adrian28, la Feb 6 2010, 04:26 PM, a spus:
Chiar daca planta in sine face bine, de cele mai multe ori business-ul este atat de mare incat conservantii fac mai mult rau decat bine. dar vorba aceea: "Cui ii pasa daca treaba merge bine?"
Ce trebuie sa stim cand cumparam suplimente nutritive? care sunt substantele de care trebuie sa ne ferim?
legea codex alimentarium care este o anomalie, are totusi si parti bune.
eu cu ochii mei am vazut intr-un gel de aloe care se pretindea a fi 100% natural urmatoarele subtante:
1. Guma de Xantan (E415):
# scade valoarea nutritiva a alimentelor din cauza interferentei gumei cu absorbtia vitaminelor si mineralelor;
# afecteaza tractusul digestiv;
# afecteaza sistemul gastro-intestinal;
# trebuie evitata de cei care gastrite, ulcere si cancere la stomac.
2. Benzoatul de Sodiu (E211)- substanta din categoria celor numite "neurotoxice":
# duce la comportament hiperactiv;
# provoaca inteligenta scazuta la copii - reducere a coeficientului de inteligenta, IQ, de aproape 5.5 puncte;
# provoaca deficienta la concentrare;
# agraveaza crizele de astm
# poate provoca reactii alergice;
# poate provoca urticarie recurenta;
# poate induce migrene;
# este incriminat in aparitia unor boli precum Parkinson si alte boli neurodegenerative;
# grabeste procesul de imbatranire in general.
# 3. Sorbitol (E420): poate provoca probleme ale intestinelor;
# duce la dureri de stomac;
# provoaca fermentatii;
# duce la balonare, flatulenta;
# poate agrava "Sindromul colonului iritabil"
# poate agrava intoleranta la fructoza.
marinaru, la Feb 6 2010, 06:36 PM, a spus:
normal,alea cu aloe vera nu contin decat o picatura de aloe vera restul sunt porcarii ,produsele forever sunt PE BAZA de aloe vera,asta explica diferenta de pret,mergi tu si pricopseste pe aia din sistemul farmaceutic care este o piramida imensa iar tu unul care contribuie la bunastarea lor.
cum dracu se face ca sunt destepti in romania care citesc pe ambaljul suplimentelor alimentare dar pe sticla de coca cola sau pe parizer nu?hm,oare sunt ei asa de preucupati de e-uri sau doar sunt prost informati?eu zic ca sunt niste papa lapte care habar nu au ce este sinteza.
Scris 07 February 2010 - 09:31 PM
petreflp, la Feb 7 2010, 07:58 PM, a spus:
nu am inteles bine.
contesti faptul ca benzoatul de sodiu este E211..etc, sau contesti faptul ca gelul de aloe de la FLP contine benzoat de sodiu si tot restul de substante.
nu pe bune acum...ce anume contesti?
marinaru, la Feb 6 2010, 06:36 PM, a spus:
oricat de mult imi displace foreverul pana a-l cataloga cu o companie piramidala e cale lunga.
FLP-ul este companie cofondatoare RODSA, care este principala asociatie din romania care lupta impotriva companiilor piramidale.
exista companii MLM, exista companii piramidale, dar exista si companii care satisfac cate ceva din ambele conditii (sa zicem ca sunt si MLM si piramidale in acelasi timp) insa nu e cazul FLP-ului. foreferul e o companie pur MLM.
PS. in romania gelul de aloe este 26 euro pret de depozit (dupe ca avansezi putin il iei cu 18 euro)
peste ocean gelul este 18 dolari
Scris 08 February 2010 - 09:18 AM
Sunbuss, la Feb 7 2010, 09:31 PM, a spus:
contesti faptul ca benzoatul de sodiu este E211..etc, sau contesti faptul ca gelul de aloe de la FLP contine benzoat de sodiu si tot restul de substante.
nu pe bune acum...ce anume contesti?
oricat de mult imi displace foreverul pana a-l cataloga cu o companie piramidala e cale lunga.
FLP-ul este companie cofondatoare RODSA, care este principala asociatie din romania care lupta impotriva companiilor piramidale.
exista companii MLM, exista companii piramidale, dar exista si companii care satisfac cate ceva din ambele conditii (sa zicem ca sunt si MLM si piramidale in acelasi timp) insa nu e cazul FLP-ului. foreferul e o companie pur MLM.
PS. in romania gelul de aloe este 26 euro pret de depozit (dupe ca avansezi putin il iei cu 18 euro)
peste ocean gelul este 18 dolari
daca ai citi pe bidonul de aloe vera gel de la FLP,nu scrie benzoat de sodiu(e 211),scrie benzoat de sodiu-(extras din fructe de padure),guma de xantan este extrasa din xantine ce se regasesc in algele marine.
In Romania gelul de aloe este 19,12 euro la pret de depozit cu tva,peste ocean este un pic mai ieftin,ca deh tu nu mai pui cheltuieli de transport.
Aceasta postare a fost editata de petreflp: 08 February 2010 - 09:33 AM
Scris 08 February 2010 - 01:01 PM
petreflp, la Feb 8 2010, 10:18 AM, a spus:
In Romania gelul de aloe este 19,12 euro la pret de depozit cu tva,peste ocean este un pic mai ieftin,ca deh tu nu mai pui cheltuieli de transport.
mah...sincer nu vad pe ambalaj ceea ce spui tu. poate eu am un ambalaj mai vechi.
dar oricum. daca e benzoat de sodiu si guma de xantan extract din "ciuperci" ....e mai putin toxic? are aceleasi proprietati.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
tratament homeopatic | Mariadeleanu | 8 | 1.651 |
|
colonul !
poate cineva sa imi raspunda corect !! |
MARCELSIMION | 1 | 1.866 |
|
topic combinat |