am nevoie de sfaturile voastre, defapt de cunostintele voastre. nu-i asa ca la ecograf, daca cumva e vre-un bebe doctorul vede si iti spune?mie mi-a zis doar ca luna asta o sa imi vina menstruatia mai devreme, dar ca ar exista nu a zis nimic si plus ca mi-a recomandat sa iau anticonceptionale...
Pagina 1 din 1
help e adevarat?
Scris 14 December 2007 - 05:12 PM
bebe sweet, la Dec 14 2007, 05:50 PM, a spus:
am nevoie de sfaturile voastre, defapt de cunostintele voastre. nu-i asa ca la ecograf, daca cumva e vre-un bebe doctorul vede si iti spune?mie mi-a zis doar ca luna asta o sa imi vina menstruatia mai devreme, dar ca ar exista nu a zis nimic si plus ca mi-a recomandat sa iau anticonceptionale...
De obicei , daca doctorul nu e chior si ecograful chiar functioneaza, sigur ca "un bebe" s-ar vedea
Daca ti-a recomandat anticonceptionale inseamna ca n-a vazut asa ceva pe-acolo. Simplu..... Daca ai indoieli, mai fa un eco la alt medic sau ia-ti un test rapid de la farmacie.
Scris 14 December 2007 - 05:20 PM
bebe sweet, la Dec 14 2007, 04:50 PM, a spus:
Sigur daca e vreun bebe iti spune,numai sa-l vada.La mine nu l-a vazut .
Scris 14 December 2007 - 06:43 PM
bebe sweet, la Dec 14 2007, 04:50 PM, a spus:
1. Daca ti-a zis ca o sa-ti vina menstruatia mai devreme, atunci sigur nu a vazut bebe.
2. un bebe se vede de la a treia sau a patra saptamana de sarcina.
GigJoe, te intereseaza problemele feminine? Te-am vazut prezent si la "cupa menstruala", vrei sa achizitionezi una? De ce nu te inscrii pe un forum de femei, ca sa discutati asa ca intre gagici, despre ciclu, anticonceptionale, tampoane si altele?
Scris 15 December 2007 - 10:25 AM
Uf, ce rea esti cu saracutul baiat.....
Hei, esti sigura ca e baiat?
Hei, esti sigura ca e baiat?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
caut un medicament pentru ascita
raspuns urgent! |