Creditele punte pentru completarea sumei necesare cumpararii unui imobil se dau in mod normal celor care (1) au venituri regulate si (2) fac si un credit ipotecar la aceeasi banca.
Eu n-am venituri regulate si vreau sa cumpar un apartament, dar imi mai trebuie 20.000 Euro. Am doua proprietati: apartamentul in care locuiesc acum (cam 140.000 Euro) si un teren intravilan (60.000 Euro). Nu vreau sa vand terenul imediat.
Mi-ar folosi un credit punte de 20.000, pe care sa-l garantez cu terenul si sa-l restitui dupa vanzarea apartamentului. Exista in sistemul bancar o asemenea posibilitate, sau e o afacere doar pentru camatari?
Pagina 1 din 1
Credit punte fara credit ipotecar
Scris 03 April 2008 - 06:02 PM
laurentiubogdan, la Dec 13 2007, 12:50 PM, a spus:
Creditele punte pentru completarea sumei necesare cumpararii unui imobil se dau in mod normal celor care (1) au venituri regulate si (2) fac si un credit ipotecar la aceeasi banca.
Eu n-am venituri regulate si vreau sa cumpar un apartament, dar imi mai trebuie 20.000 Euro. Am doua proprietati: apartamentul in care locuiesc acum (cam 140.000 Euro) si un teren intravilan (60.000 Euro). Nu vreau sa vand terenul imediat.
Mi-ar folosi un credit punte de 20.000, pe care sa-l garantez cu terenul si sa-l restitui dupa vanzarea apartamentului. Exista in sistemul bancar o asemenea posibilitate, sau e o afacere doar pentru camatari?
Din ce anume ai venituri?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Probleme mari BCR ASIGURARI | nepotul | 1 | 4.504 |
|
Anunt!
OTP Bank |
Emma69 | 0 | 899 |
|
Teapa la Raiffeisen Bank pt locuinte(RBL)
credit-economisire -creditare |
Petre Marin | 18 | 24.314 |
|
Start up-uri.Doar reclama e buna.
credite start-up pentru IMM |
Allan Babos | 3 | 3.518 |
|
Chestionar: Despre credite | Korobase | 0 | 2.150 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS