sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Credit punte fara credit ipotecar Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   laurentiubogdan 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-December 07

Scris 13 December 2007 - 11:50 AM

Creditele punte pentru completarea sumei necesare cumpararii unui imobil se dau in mod normal celor care (1) au venituri regulate si (2) fac si un credit ipotecar la aceeasi banca.
Eu n-am venituri regulate si vreau sa cumpar un apartament, dar imi mai trebuie 20.000 Euro. Am doua proprietati: apartamentul in care locuiesc acum (cam 140.000 Euro) si un teren intravilan (60.000 Euro). Nu vreau sa vand terenul imediat.
Mi-ar folosi un credit punte de 20.000, pe care sa-l garantez cu terenul si sa-l restitui dupa vanzarea apartamentului. Exista in sistemul bancar o asemenea posibilitate, sau e o afacere doar pentru camatari?
0

#2 Utilizator offline   Simplu_X 

• Breath
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-March 07

Scris 03 April 2008 - 06:02 PM

Vezi postarealaurentiubogdan, la Dec 13 2007, 12:50 PM, a spus:

Creditele punte pentru completarea sumei necesare cumpararii unui imobil se dau in mod normal celor care (1) au venituri regulate si (2) fac si un credit ipotecar la aceeasi banca.
Eu n-am venituri regulate si vreau sa cumpar un apartament, dar imi mai trebuie 20.000 Euro. Am doua proprietati: apartamentul in care locuiesc acum (cam 140.000 Euro) si un teren intravilan (60.000 Euro). Nu vreau sa vand terenul imediat.
Mi-ar folosi un credit punte de 20.000, pe care sa-l garantez cu terenul si sa-l restitui dupa vanzarea apartamentului. Exista in sistemul bancar o asemenea posibilitate, sau e o afacere doar pentru camatari?

Din ce anume ai venituri?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Probleme mari BCR ASIGURARI nepotul  1 4.504
Replici noi Anunt!
OTP Bank
Emma69  0 899
Replici noi Teapa la Raiffeisen Bank pt locuinte(RBL)
credit-economisire -creditare
Petre Marin  18 24.314
Replici noi Start up-uri.Doar reclama e buna.
credite start-up pentru IMM
Allan Babos  3 3.518
Poll (No New) Chestionar:    Despre credite Korobase  0 2.150