sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sustinere si promovare tineri artisti Incurajarea tinerilor talentati Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   aknetaton 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-June 07

Scris 11 December 2007 - 11:18 AM

Va propun o provocare artistica :
O conjunctura favorabila va da posibilitatea ca prin reunirea eforturilor mai multor Asociatii culturale sa fie organizate promovari ale unor tineri. Nu este o activitate profitabila, ci doar una de sustinere a tinerilor talentati in domeniul artei plastice si artei fotografice. Mai multi oameni cu sufletul deschis au subscris unui asemenea demers.
Sustinerea poate consta in oferirea gratuita a :
- spatiu expozitional pentru o saptamana intr-o Galerie de arta consacrata,
- consultanta montare, panotare, prezentare
- imagine

Prioritate absoluta o au tinerii care sunt studenti sau elevi (la institutii de profil sau nu) , care au probat deja talentul artistic in manifestari de profil, sau care vor sa inceapa acum o noua cariera.
Sigur, nimanui nu ii este restrictionat accesul, insa , prioritate o au tinerii.

Indatoriri : - talent
- seriozitate si punctualitate
- onestitate

Ceea ce trebuie sa facem este sa incepem un dialog aici, cu postarea unor imagini si stabilirea unor criterii cat mai putin subiective in evaluarea lucrarilor. Restul vine de la sine.
0

#2 Utilizator offline   didutaa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-December 07

Scris 14 December 2007 - 12:33 PM

E o initiativa laudabila, si chiar foarte curajoasa. Ma intreb de ce nu pare nimeni interesat de ea. Eu una va felicit. Nu prea se mai face astfel de gesturi dezinteresate.Succes!
Alexandra Postolache
0

#3 Utilizator offline   aknetaton 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 14 December 2007 - 04:15 PM

Vezi postareadidutaa, la Dec 14 2007, 12:33 PM, a spus:

E o initiativa laudabila, si chiar foarte curajoasa. Ma intreb de ce nu pare nimeni interesat de ea. Eu una va felicit. Nu prea se mai face astfel de gesturi dezinteresate.Succes!
Alexandra Postolache

Multumim pentru consideratii.
Campania se va inchide in cateva zile. "Lipsa functiilor duce la atrofierea organului."
0

#4 Utilizator offline   didutaa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-December 07

Scris 14 December 2007 - 07:26 PM

Romanii nu-s obisnuiti sa primeasca, ci numai sa li se ceara.Pacat. Privim mereu in jos, in tara lui "nu se poate".
0

#5 Utilizator offline   reik 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-June 06

Scris 14 December 2007 - 08:28 PM

Vezi postareaaknetaton, la Dec 11 2007, 11:18 AM, a spus:

Va propun o provocare artistica :
O conjunctura favorabila va da posibilitatea ca prin reunirea eforturilor mai multor Asociatii culturale sa fie organizate promovari ale unor tineri. Nu este o activitate profitabila, ci doar una de sustinere a tinerilor talentati in domeniul artei plastice si artei fotografice. Mai multi oameni cu sufletul deschis au subscris unui asemenea demers.
Sustinerea poate consta in oferirea gratuita a :
- spatiu expozitional pentru o saptamana intr-o Galerie de arta consacrata,
- consultanta montare, panotare, prezentare
- imagine

Prioritate absoluta o au tinerii care sunt studenti sau elevi (la institutii de profil sau nu) , care au probat deja talentul artistic in manifestari de profil, sau care vor sa inceapa acum o noua cariera.
Sigur, nimanui nu ii este restrictionat accesul, insa , prioritate o au tinerii.

Indatoriri : - talent
- seriozitate si punctualitate
- onestitate

Ceea ce trebuie sa facem este sa incepem un dialog aici, cu postarea unor imagini si stabilirea unor criterii cat mai putin subiective in evaluarea lucrarilor. Restul vine de la sine.

cine esti?
un site ai , pt mai multe detali? :o:
0

#6 Utilizator offline   aknetaton 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 14 December 2007 - 10:17 PM

Vezi postareareik, la Dec 14 2007, 08:28 PM, a spus:

cine esti?
un site ai , pt mai multe detali? :o:

Interesant inceput de dialog. Ma asteptam sa discutam despre creatii artistice, asa cum este specificat in topic. In ceea ce ma priveste, iti voi prezenta fisa personala si cazierul, dar acestea nu au relevanta acum asupra lucrarilor artistice pentru promovat.
0

#7 Utilizator offline   reik 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-June 06

Scris 14 December 2007 - 10:58 PM

Vezi postareaaknetaton, la Dec 14 2007, 10:17 PM, a spus:

Interesant inceput de dialog. Ma asteptam sa discutam despre creatii artistice, asa cum este specificat in topic. In ceea ce ma priveste, iti voi prezenta fisa personala si cazierul, dar acestea nu au relevanta acum asupra lucrarilor artistice pentru promovat.

pe bune, serios

daca zici niste lucruri "mari" si ceri ca alti sa expuna lucrari si sa aibe seriozitate pt o campanie X ..
nu crezi ca va trebui sa ai si o prezentare in acest caz, macar un site...?
0

#8 Utilizator offline   aknetaton 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 15 December 2007 - 12:04 AM

Vezi postareareik, la Dec 14 2007, 10:58 PM, a spus:

pe bune, serios

daca zici niste lucruri "mari" si ceri ca alti sa expuna lucrari si sa aibe seriozitate pt o campanie X ..
nu crezi ca va trebui sa ai si o prezentare in acest caz, macar un site...?

Insist sa recitesti cu atentie topicul.
Nu am spus ca sunt lucruri "mari", nu am cerut ci am oferit si nu am spus ca facem campanie X ,ci doar ca cei talentati pot avea o sanse. Textul nu trebuie interpretat, este clar, concis.
Cateva asociatii cuturale se ofera sa sustina promovarea unor tineri in afirmare, cu oferta care e specificata. Eu nu sustin varianta unei publicitati de masa deoarece la selectiile anterioare, cu predare directa, am avut de sortat prea multa maculatura. Vrei date de siguranta , vei primi, e normal sa stabilim un dialog, dar pe baza subiectului postat in topic.
Din pacate pentru unii, nu se ofera bani sau alte foloase ci doar sanse spre a avea un inceput de cariera in domeniu.
Daca te intereseaza mai mult lucrurile secundare, pot avea la randul meu suspiciuni.
Daca doresti, poti fi promovat doar daca poti proba calitatile specificate deja in topic. (deci evaluarea lucrarilor artistice !)
0

#9 Utilizator offline   CssC 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 22-December 07

Scris 22 December 2007 - 01:23 AM

Nu am inteles un lucru, nu exista date de contact, adrese, link-uri, chestii de genul asta... Asta in cazul in care vreau sa fac o expozitie de pictura, la o locatie (care locatie?!).
0

#10 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 22 December 2007 - 04:05 AM

Vezi postareaaknetaton, la Dec 15 2007, 12:04 AM, a spus:

Insist sa recitesti cu atentie topicul.
Nu am spus ca sunt lucruri "mari", nu am cerut ci am oferit si nu am spus ca facem campanie X ,ci doar ca cei talentati pot avea o sanse. Textul nu trebuie interpretat, este clar, concis.
Cateva asociatii cuturale se ofera sa sustina promovarea unor tineri in afirmare, cu oferta care e specificata. Eu nu sustin varianta unei publicitati de masa deoarece la selectiile anterioare, cu predare directa, am avut de sortat prea multa maculatura. Vrei date de siguranta , vei primi, e normal sa stabilim un dialog, dar pe baza subiectului postat in topic.
Din pacate pentru unii, nu se ofera bani sau alte foloase ci doar sanse spre a avea un inceput de cariera in domeniu.
Daca te intereseaza mai mult lucrurile secundare, pot avea la randul meu suspiciuni.
Daca doresti, poti fi promovat doar daca poti proba calitatile specificate deja in topic. (deci evaluarea lucrarilor artistice !)

Deci tu, nu nu ai spus nimic. Ce a ce ai facut tu nu se poate considera o oferta. Or cei care se ocupa nu au habar de cum se organizeaza astfel de evenimente, or tu ai deschis tema doar ca sa vezi sau sa observi ceva.
In plus ultima pretentie, ca nu poate fi numita conditie, este aberanta .
Deci, clar ca tema denota ...neseriozitate.

Aceasta postare a fost editata de laurent-III-rd: 22 December 2007 - 04:06 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Despre Orhan Pamuk - "Ma numesc Rosu"