Ia termina tu cu prostiile astea prin care trecem (mai mult sau mai putin) cam toti. E varsta la care se dezvolta personalitatea si e o lupta subconstienta de 'suprematie'.
Incet-incet, surorile tale vor (re)deveni ceea ce trebuie: sisters.
Oricum, ai venit bine aici, asa ca urmareste-i posturile lui GhigGioie, o sa te faca sa razi. Fara sa vrea...
nimeni nu ma intelege....
Scris 09 December 2007 - 04:29 PM
al33Xutza, la Dec 9 2007, 03:24 PM, a spus:
nu ......nu le fac nimic.....ele n-au ce face si nu ma lasa in pace.....nici nu le bag in seama.......am 15 nu 17 ani......si mama imi zice ca cica sunt prea mica sa am un prieten:( ceea ce nu este adevarat.........nu stiu cum s-o conving....caci ele tot se amesteca.......
mda si sora mea mai mica trece prin aceleasi crize de personalitate ca tine,numai ca eu incerc sa o ajut... in sensul ca la varsta asta totul ti se pare o tragedie-nu-i chiar asa...sa nu ai prieten nu e o tragedie...ia lucrurile cu calm.parintii iti vor binele-mai ales ca esti cea mai mica si toti te considera inca un copil,ceea ce inca mai esti.nu te grabi sa cresti si lasa lucrurile sa evolueze de la sine
p.s.scuze de confuzia legata de varsta
Scris 23 February 2012 - 09:15 PM
Mi s-a incotopenit aparatu de incalzit si pe care am dat o gramada de bani, recte, 20 lei.
Ii stiu cusuru, dar nu am chef azi....nu am chef azi...
miauu
Ii stiu cusuru, dar nu am chef azi....nu am chef azi...
miauu
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
MAILURI CIUDATE
care este părerea voastră? |
CONSTANTIN* | 44 | 12.904 |
|
De unde si de ce e armata obligatorie?
Daca stie cineva si poate sa ma ajute... scriu un eseu pe tema asta, s |