depinde de rezolutie
Pagina 1 din 1
Am un sit web caree.. nu e mereu in centru
Scris 09 December 2007 - 10:35 PM
Cred ca e si de la bannerul ala de 1010 pixeli pe care l-ai pus... Pune-l la mai putin de 1000px de ex.
Si incearca sa pui in css, ceva de genul margin etc ...
body {
background-color: #000000;
margin:10px, 0;
}
Si incearca sa pui in css, ceva de genul margin etc ...
body {
background-color: #000000;
margin:10px, 0;
}
Scris 12 December 2007 - 04:39 PM
Pagina ta e construita din div-uri cu position:absolute si dimensiune fixa, nu are cum sa fie pe centru tot timpul.
Daca vrei sa-ti incapa cat mai bine informatia in fereastra clientului, faci structura paginii pe <table>
Asta e dezavantajul cand inveti sa faci pagini web fara sa cunosti html.
Daca vrei sa-ti incapa cat mai bine informatia in fereastra clientului, faci structura paginii pe <table>
Asta e dezavantajul cand inveti sa faci pagini web fara sa cunosti html.
Scris 12 December 2007 - 11:29 PM
Vezi ca am gasit informatii eronate pe site-ul tau:
1) in rucsac echipamentul greu se pune cat mai aproape de centrul de greutate al persoanei, daca-ti pui ce ai mai greu la nivelul umerilor te dezechilibrezi si este foarte periculos !!
2) betele preiau o parte din greutatea pe care o suporta genunchii.
Documenteaza-te si tu pe www.alpinet.org unde s-au discutat chestiile astea. Ai mare grija ce informatii pui cu privire la mersul pe munte !
1) in rucsac echipamentul greu se pune cat mai aproape de centrul de greutate al persoanei, daca-ti pui ce ai mai greu la nivelul umerilor te dezechilibrezi si este foarte periculos !!
2) betele preiau o parte din greutatea pe care o suporta genunchii.
Documenteaza-te si tu pe www.alpinet.org unde s-au discutat chestiile astea. Ai mare grija ce informatii pui cu privire la mersul pe munte !
Scris 13 December 2007 - 11:54 AM
Mak222 ceea ce ai facut tu acolo nu se numeste site. E un fel de matrimoniale a publicitatilor. Sapte mii de bannere, optzeci de mii de publicitati si alte chestii, template-ul nu se potriveste deloc, tipul scirsului nici atat. Alege alt template si alte culori, mai scoate din publicitatiile alea de acolo ca nu te imbogatesti. Bine macar ca ai domniu .ro, macar atata.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Recomanda template forum
Ipb, Vbulletin |
Str.mircea | 0 | 696 |
|
Mai multe platforme pe un server! | laursan3 | 0 | 707 |
|