zombie monstri sau inventari?
Scris 08 December 2007 - 01:14 PM
Scris 10 January 2008 - 02:43 AM
vanessamermaid, la Dec 8 2007, 01:14 PM, a spus:
asta ar fi o alta varianta..
Fisiere atasate
-
Zombarea.doc (41K)
Number of downloads: 64
Scris 10 January 2008 - 04:10 AM
vanessamermaid, la Dec 8 2007, 01:14 PM, a spus:
Studiati NECROMANTIA...si o "ramura" a ei care se acupa exact cu "crearea" de "zombii"...prin animarea "magnetica" a unor corpuri "recent" decedate...sau prin "imprimarea" unui suflet/entitate/soft in corpuri decedate...
Scris 29 January 2008 - 12:19 AM
Scris 29 January 2008 - 01:26 AM
Scris 04 February 2008 - 12:02 PM
Aceasta postare a fost editata de Artemis_Dida: 05 May 2008 - 05:22 PM
Motiv editare: era repetat mesajul
Scris 04 February 2008 - 12:07 PM
mdea, nici harry potteraş nu'i mai salvează pe unii .
Scris 04 February 2008 - 12:42 PM
Zombii , cadavrele reanimate care populeaza strazile filmelor horror , isi au originea in religia Vodoo din Haiti.
Bokors , sau vrajitoarele Vodoo , apar in povesti in care le ofera oamenilor o licoare cu otravuri care nu ucid , dar care fac persoana respectiva sa arate ca si cand ar fi murit. Persoana este apoi ingropata iar bokor se intoarce mai tarziu pentru cadavru care este nevoit sa i se supuna deoarece nu poate sa aiba niciun viitor pe cont propriu.
In anii '80 , un etnobotanist pe nume Wade Davis , a calatorit in Haiti si a declarat ca a identificat doua substante care , ajunse in vasele de sange , ar putea aduce persoana intr-o stare de transa gen zombie.
Folclorul haitian contine astfel de povesti cu fantome insa zombie Vodoo si alte entitati similare din alte mitologii , sunt foarte diferiti de intruchiparile fara minte , monstruase si mancatoare de carne , portretizate de cultura din prezent.
de pe un site...
De unde vin Zombie?
Zombii , cadavrele reanimate care populeaza strazile filmelor horror , isi au originea in religia Vodoo din Haiti.
Bokors , sau vrajitoarele Vodoo , apar in povesti in care le ofera oamenilor o licoare cu otravuri care nu ucid , dar care fac persoana respectiva sa arate ca si cand ar fi murit. Persoana este apoi ingropata iar bokor se intoarce mai tarziu pentru cadavru care este nevoit sa i se supuna deoarece nu poate sa aiba niciun viitor pe cont propriu.
In anii '80 , un etnobotanist pe nume Wade Davis , a calatorit in Haiti si a declarat ca a identificat doua substante care , ajunse in vasele de sange , ar putea aduce persoana intr-o stare de transa gen zombie.
Folclorul haitian contine astfel de povesti cu fantome insa zombie Vodoo si alte entitati similare din alte mitologii , sunt foarte diferiti de intruchiparile fara minte , monstruase si mancatoare de carne , portretizate de cultura din prezent.
de pe un site...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Extraterila prins in cursa de soareci
SOCANT!!! SENZATIONAL!!! VA DATI SEAMA??! |
ActorGrabit | 11 | 3.115 |
|
o chestie ciudata | Lion79 | 3 | 1.347 |
|