Pagina 1 din 1
Michael Jackson nevinovat judecatori au decis: "not guilty"
Scris 15 June 2005 - 10:47 PM
Ieri, 14 iunie, procesul lui Michael Jaccason sa-a incheiat. La sfarsitul acestuia, Michael Jaccason este considerat "nevinovat". Voi ce pareri aveti?
Sursa: CNN
http://www.cnn.com/2...jaccason.trial/
Sursa: CNN
http://www.cnn.com/2...jaccason.trial/
Scris 16 June 2005 - 11:25 AM
Hmmm e am crezut tot timpul ca e nevinovat ... o fi el mai excentric.. dar nu am putut sa cred
Cred ca sa-a incercat sa se profite pe urmalui in lumina ultimului proces ..
Cred ca sa-a incercat sa se profite pe urmalui in lumina ultimului proces ..
Scris 17 June 2005 - 08:56 PM
Nu stiu daca e vinovat sau nu, chiar nu am nici cea mai mica idee. Dar cred ca si daca ar fi si daca nu ar fi rezultatul procesului ar fi acelasi.
Scris 21 June 2005 - 04:38 PM
fum fara foc....yo cred ca e vinovat, si sustin asta chiar daca am fost o fana Michael Jaccason, chiar am fost o fana inraita
si nu numai ca a fost surprins asupra faptului ( sa zicem ca a fost o inscenare, si ca a mintit cel care a zis asta) dar daca stia ca are constiinta impacata si ca e absolut nevinovat, nu ar fi platit atunci ca sa nu mai aiba loc procesul.
Scris 21 June 2005 - 06:20 PM
............singura concluzie la care am ajuns e urmatoarea:orice am zice e bine sa ai verzisori in buzunar........vinovat, nevinovat dreaq o mai stie pe asta
Scris 25 June 2005 - 11:48 PM
eu cred ca-i vinovat.daca era asa cum zice lumea de ce a mai platit de la inceput
banii aia,fratele meu nu crede fiindca e fan inrait dar el nu vede dincolo de randuri
banii aia,fratele meu nu crede fiindca e fan inrait dar el nu vede dincolo de randuri
Scris 26 June 2005 - 12:07 AM
raspunsul cred ca e undeva la mijloc.
O avea el apucaturi mai ciudate, dar cred ca acuzatorii si-au socotit bine in USD $$$ daunele cerute
O avea el apucaturi mai ciudate, dar cred ca acuzatorii si-au socotit bine in USD $$$ daunele cerute
Scris 26 June 2005 - 12:10 AM
cred si eu,de ce n-ar fi ca altii?toti sunt la fel
bani,bani si iar bani.asta vroia si Michael la inceput iar acum ...nici nu mai stiu ce sa cred
lumea asta se duce sigur de rapa
bani,bani si iar bani.asta vroia si Michael la inceput iar acum ...nici nu mai stiu ce sa cred
lumea asta se duce sigur de rapa
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Blank&Jones, BenjaminBates, Jean... |
nelaschatzy | 0 | 1.800 |
|
Sasha@Digweed@Arene | Kristoff | 0 | 3.343 |
|
negativul din parazitii - marihuana | Ecko72unltd | 2 | 6.473 |
|
Bilete Red Hot Chilli Pepers
Urgent !!!! |
Breal | 0 | 2.127 |
|
Concert aniversar Jokerman in Cluj-Napoca, 19 octombrie | Rob Zombie | 0 | 1.717 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis

o fi el vinovat, dar tot canta mistooooooooo