Aveti cumva un link de unde sa pot descarca volumul 7 in limba romana? Mi-l doresc tare mult in colectia pdf si nu reusesc sa-l gasesc! Mi-l puteti trimite si la adresa julia_love_mariah@yahoo.com. Mii de multumiri!
Pagina 1 din 1
Ajutor! Harry Potter si Talismanele Mortii Ma poate ajuta cineva cu varianta in romana a ultimului volum?
Scris 05 December 2007 - 10:26 AM
si eu l-am cautat dar nu l-am gasit am numai varianta in limba engleza pe calc...dar a aparutb in librarii in limba romana acum in week-endul asta si e super cartea
Scris 05 December 2007 - 11:24 AM
erena21, la Dec 5 2007, 10:26 AM, a spus:
si eu l-am cautat dar nu l-am gasit am numai varianta in limba engleza pe calc...dar a aparutb in librarii in limba romana acum in week-endul asta si e super cartea 
Mersi mult pt raspuns! Stiu ca a aparut cartea in librarii, am citit oricum varianta in engleza, dar.... o vroiam si in romana, pe calculator, inainte sa mi-o cumpar.... Poate ma ajuta altcineva, sau daca o gasesc singura promit sa va spun si voua!
Scris 01 January 2008 - 10:23 PM
nici eu nu am gasit harry potter vol 7 in format electronic ...... nu am gasit decat rezumatul pe net
daca il gasiti va rog sa mil trimiteti si mie la adresa alecs_andrei_98@yahoo.com
daca il gasiti va rog sa mil trimiteti si mie la adresa alecs_andrei_98@yahoo.com
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cenaclul Literar "Mihai Leon T."
topic de poezie si critica literara |
gargbird | 9 | 2.542 |
|
|
silvet | 3 | 212 |