Fetelor, ce machiaj purtam si cand? cum, unde si cum ne machem
Scris 26 May 2006 - 10:43 AM
flori de camp, la May 26 2006, 11:41 AM, a spus:
da, corect.
pai...nu prea ma machiez de felul meu si cu atat mai putin vara! iarna mai merge, protejeaza dar vara e un adevarat calvar sa ma machiez.
pai...nu prea ma machiez de felul meu si cu atat mai putin vara! iarna mai merge, protejeaza dar vara e un adevarat calvar sa ma machiez.
Eu ma machiez si vara si n-am probleme cu lasatu machiajului.
Ia zii...cu ce te imbraci? si iti zic cum sa te machiezi
Scris 26 May 2006 - 10:46 AM
mirelutza, la May 26 2006, 11:43 AM, a spus:
Eu ma machiez si vara si n-am probleme cu lasatu machiajului.
nu e vb de lasatu machiajului. chestia e ca nu-l suport. printre altele cred ca am si uitat cum se face un machiaj.
ti-am mai spus. rochie verde (destul de inchis), sandale si poseta neagra.
pana la urma cred ca o sa apelez doar la un fard de ploape (cat mai naturel), un pic de rimel, ruj si poate (doar poate) perle din alea de la oriflame...
Scris 20 July 2006 - 06:29 PM
Pentru zi un machiaj natural, discret face cat toti bani......
Seara e mai putina lumina in jur, asadar vom incerca sa compensam aceasta lipsa de lumina.......sclipind noi.Deci sclipici cat cuprinde seara........
Machiajul trebuie neaparat asortat evenimentului la care esti prezenta.......
Seara e mai putina lumina in jur, asadar vom incerca sa compensam aceasta lipsa de lumina.......sclipind noi.Deci sclipici cat cuprinde seara........
Machiajul trebuie neaparat asortat evenimentului la care esti prezenta.......
Scris 22 July 2006 - 10:48 PM
Machiajul este necesar de cate ori iesim din casa pentru ca ne protejeaza de impuritatile din aer. Ziua mai discret, seara poate fi mai strident. Importanta este demacherea zilnica dupa fiecare fard aplicat.
Scris 28 August 2006 - 11:22 PM
un machiaj cat se poate de natural ....si care sa iti scoata in evidentza okii sau ce ai u mai frumos.....
Scris 20 October 2006 - 10:46 AM
Ziua folosesc un machiaj discret,rimel un ruj si daca este cazul putin fard de obraji !Seara , la petreceri sau alte evenimente folosesc fard , ruj , creion , dar nu fac abuz
folosesc atat cat imi trebuie sa mi scoata ochii in evidenta!
Sunt de acord ca o femeie frumoasa este frumoasa si nemachiata !Ma bucur ca in ultimul timp , observ feme naturale , simple , dar cu o frumusete naturala, spre deosebire de pustoaicele de 15ani care nu mai gasesc un cm liber pe fata lor
Sunt de acord ca o femeie frumoasa este frumoasa si nemachiata !Ma bucur ca in ultimul timp , observ feme naturale , simple , dar cu o frumusete naturala, spre deosebire de pustoaicele de 15ani care nu mai gasesc un cm liber pe fata lor
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
sfaturi, recomandari, tratamente |
timida | 63 | 34.004 |
|
Uleiul de ricin
un ulei care face minuni cu genele si sprancenele voastre... |
copil-in-anonimat | 41 | 46.533 |
|