sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

RDS... Cel mai prost internet provider >.< Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Simbiotik 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-April 07

Scris 03 December 2007 - 10:09 PM

Buna :P . Am si eu o problema cu internetul. Am abonament la RDS cu 9$ si ,,o viteza'' de ,,peste'' (defapt sub) 512kb/s. La inceput, anul trecut cam pe vremea asta aveam in medie viteza max la download de 60 kb/s, dupa care au marit-o si ei ca venea tare ClickNetu la 120 kb/s si apoi la 225 kb/s. Insa astea s-au produs astavara. Acum vreau sa spun ca am o viteza, cel putin seara la ora aceasta (aproape 22:00) de numai 9.5 kb/s :lol2: . Deci pur si simplu nu inteleg cum de la o viteza max de 225 kb/s s-a ajuns la una de 40-50 kb/s. Desi am tot sunat pe la ei, imi tot explica ca in cartierul in care stau eu nu este semnal bun ;) . Dar totusi au instalat si o antena (deocamdata e doar un stalp inalt cu un emitator in varf) si promiteau viteze super mari :lol2: .
Concluzia? :lol2: Este cel mai prost provider de net de pe piata romaneasca din cati exista. Pentru ca: internetul cade non-stop in timpul zilei, seara viteze de iti vine sa o iei la fuga :pardon: . Iar ziua ... de abea se tareste peste 50 kb/s. :o:
Voi ce parere aveti despre RDS ? :doh:

BTW: locuiesc in Lugoj, Timis :o:
0

#2 Utilizator offline   soarce 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-October 07

Scris 03 December 2007 - 11:40 PM

Nimeni nu-ti garanteaza viteza minima la o conexiune internet ca utilizator domestic, in oferte se spune ca vei avea viteze de pana la 128Kb/s (ca exemplu).

Parerile sunt impartie in privinta firmelor ce ofera conexiuni la internet pentru utilizatori domestici. In privinta problememlor de viteza este vorba de noroc/nenoroc, depinde mult de infrastructura locala... asemenea probleme pot aparea si in orase mari.

Se presupune ca incet, incet vor asigura aceleasi conditii tehnice in toate zonele.
0

#3 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 03 December 2007 - 11:55 PM

Nu era cazul sa ne spui, stiam si noi. :pardon:
0

#4 Utilizator offline   Simbiotik 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 15-April 07

Scris 04 December 2007 - 03:05 PM

Vezi postareasoarce, la Dec 3 2007, 11:40 PM, a spus:

Nimeni nu-ti garanteaza viteza minima la o conexiune internet ca utilizator domestic, in oferte se spune ca vei avea viteze de pana la 128Kb/s (ca exemplu).

Parerile sunt impartie in privinta firmelor ce ofera conexiuni la internet pentru utilizatori domestici. In privinta problememlor de viteza este vorba de noroc/nenoroc, depinde mult de infrastructura locala... asemenea probleme pot aparea si in orase mari.

Se presupune ca incet, incet vor asigura aceleasi conditii tehnice in toate zonele.

Sa speram ca da :airkiss:
0

#5 Utilizator offline   RHS 

• World Wide Web
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 10 December 2007 - 09:52 PM

Unde stau eu in sibiu merge perfect :jester: tzac tzac
0

#6 Utilizator offline   kos 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-July 08

Scris 27 July 2008 - 03:19 PM

Vezi postareaSimbiotik, la Dec 3 2007, 11:09 PM, a spus:

Buna :jester: . Am si eu o problema cu internetul. Am abonament la RDS cu 9$ si ,,o viteza'' de ,,peste'' (defapt sub) 512kb/s. La inceput, anul trecut cam pe vremea asta aveam in medie viteza max la download de 60 kb/s, dupa care au marit-o si ei ca venea tare ClickNetu la 120 kb/s si apoi la 225 kb/s. Insa astea s-au produs astavara. Acum vreau sa spun ca am o viteza, cel putin seara la ora aceasta (aproape 22:00) de numai 9.5 kb/s ;) . Deci pur si simplu nu inteleg cum de la o viteza max de 225 kb/s s-a ajuns la una de 40-50 kb/s. Desi am tot sunat pe la ei, imi tot explica ca in cartierul in care stau eu nu este semnal bun 8) . Dar totusi au instalat si o antena (deocamdata e doar un stalp inalt cu un emitator in varf) si promiteau viteze super mari ;) .
Concluzia? :bye: Este cel mai prost provider de net de pe piata romaneasca din cati exista. Pentru ca: internetul cade non-stop in timpul zilei, seara viteze de iti vine sa o iei la fuga :spiteful: . Iar ziua ... de abea se tareste peste 50 kb/s. :o:
Voi ce parere aveti despre RDS ? ;)

BTW: locuiesc in Lugoj, Timis :)

salut!
nu stiu care e treaba cu rds in lugoj,dar vad ca este o constanta in ceea ce priveste rds-ul!adica merge prost in toata tara!eu am acel fiberlink care era la pachetul acela de 45 ron si merge mai mult decat prost si aici la galati!
mai mult decat atat,dupa ceva discutii cu cei de la tehnic,pentru abonamentele de persoane fizice NU GARANTEAZA VITEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ex; o viteza de 500kb/s (de la maximul ala trambitat de 3mb/s) pentru ei e o viteza NORMALA,IN LIMITELE CONTRACTUALE!!
cat despre faptul ca serviciul cade de cateva ori pe zi....asta e specialitatea casei!
nu cred ca exista in momentul asta pe piata de servicii internet o firma mai putin serioasa!!!
asta e!
eu incerc sa gasesc solutii cu ei si i-mi arunca in fata contractul!
este exemplul clasic de reclama mincinoasa,dezinformare a publicului.au reusit sa atraga clienti dar se vad in IMPOSIBILITATEA de a le asigura servicii nu de calitate,macar decente,in limitele bunului simt!nu sunt in stare!daca gaseste careva o soolutie sa mi-o comunice si mie ca sunt satul de incompetenta lor!
nu am internet de la ei de cat de o luna si deja sunt la limita rabdarii si cu nervii la pamant!
nici macar acele viteze metropolitane de care vorbesc nu sunt cum trebuie!
ce mai,SUNT CEI MAI SLABI DE PE PIATA!!!
0

#7 Utilizator offline   «Nsl» 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-December 07

Scris 27 July 2008 - 03:33 PM

Vezi postareakos, la Jul 27 2008, 04:19 PM, a spus:

salut!
nu stiu care e treaba cu rds in lugoj,dar vad ca este o constanta in ceea ce priveste rds-ul!adica merge prost in toata tara!eu am acel fiberlink care era la pachetul acela de 45 ron si merge mai mult decat prost si aici la galati!
mai mult decat atat,dupa ceva discutii cu cei de la tehnic,pentru abonamentele de persoane fizice NU GARANTEAZA VITEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ex; o viteza de 500kb/s (de la maximul ala trambitat de 3mb/s) pentru ei e o viteza NORMALA,IN LIMITELE CONTRACTUALE!!
cat despre faptul ca serviciul cade de cateva ori pe zi....asta e specialitatea casei!
nu cred ca exista in momentul asta pe piata de servicii internet o firma mai putin serioasa!!!
asta e!
eu incerc sa gasesc solutii cu ei si i-mi arunca in fata contractul!
este exemplul clasic de reclama mincinoasa,dezinformare a publicului.au reusit sa atraga clienti dar se vad in IMPOSIBILITATEA de a le asigura servicii nu de calitate,macar decente,in limitele bunului simt!nu sunt in stare!daca gaseste careva o soolutie sa mi-o comunice si mie ca sunt satul de incompetenta lor!
nu am internet de la ei de cat de o luna si deja sunt la limita rabdarii si cu nervii la pamant!
nici macar acele viteze metropolitane de care vorbesc nu sunt cum trebuie!
ce mai,SUNT CEI MAI SLABI DE PE PIATA!!!

Nu merge deloc prost in toata tara,la Alexandria si intr-o comula cunoscuta a prins 4MBps(nu chiar mult dar totusi...)!
Viteza net' -ului este ca un eveniment aleator: are atat de multi factori necontrolabili incat........
Totusi, in unele locuri ei s-au transformat in vacute de muls facturi telefonice!

Apropo..cine a facut reclama flash aia cu gapo..!?!?!?!? Am ceva foarte important sa ii spun pana nu se face tot roportalu' de ras!

Aceasta postare a fost editata de EiNsTeIn'S~SoUl: 27 July 2008 - 03:33 PM

0

#8 Utilizator offline   ClouDzZz 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 19-February 11

Scris 19 February 2011 - 12:51 PM

nu ai dreptate mie imi merge cu 4 5 mb/sec
0

#9 Utilizator offline   unchiujim 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 23 February 2011 - 12:04 AM

Vezi postareaClouDzZz, la Feb 19 2011, 12:51 PM, a spus:

nu ai dreptate mie imi merge cu 4 5 mb/sec
da tu vezi ca i-ai raspuns dupa TREI ani? :roll:
0

#10 Utilizator offline   Arcturusign 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 29-April 11

Scris 29 April 2011 - 10:31 AM

Subscriu da la opinia cel mai prost provider de internet pentru RDS

Justific afirmatia cu o vizita facuta la ei.
Eram in dubiu daca sa iau, sa nu, un stick pentru net mobil.
Zic, hai totusi sa incercam sa vedem acoperirea ca nu e un capat de tara sa-l tin un an.
Ajung la sucursala care avea spre norocul meu asa stick-uri.
Ma asez la o coada moderata (mai erau 3 persoane inainte),
astept cuminte sa-mi vina randul, aveau si stick-uri. Si...... iata ca ajung fata in fata cu dealer-ul.
AAAAAA exclama el deja e ora 13, pauza de masa, va rog sa asteptati afara pana la 14 pentru un stick.Am plecat hotarat sa nu mai trec pe la ei. :spam:
Frumos nu e asa?????
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic