La un pahar de vorba viata nu-i doar hepatita............
Scris 20 June 2005 - 09:36 PM
la-am intrebat pe admin. acestui site daca se poate face in topicul hepatitia c- intrebari, sfaturi, etc. subtopicuri cu posibilitatea de a raspunde..pentru. ca, cu 35 de pagini devine cam mare si daca cineva cauta ceva trenbuie sa rasfoiasca toate cele 35 de pagini. In cazul in care raspunsul va fi afirmativ va trebui sa decidem daca sunt cu totii de acord sau nu cu aceasta mica schimbare.
Scris 21 June 2005 - 07:16 AM
La multi ani cu sanatate, Marius! Iti dorim sa invingi boala si sa duci la capat toate visele de-o viata!
Scris 21 June 2005 - 08:22 AM
Pentru Gia si Marius
La multi, multi ani...si la cati mai putini virusi.
Clara
La multi, multi ani...si la cati mai putini virusi.
Clara
Aceasta postare a fost editata de lasthope: 21 June 2005 - 09:11 AM
Scris 21 June 2005 - 08:59 AM
Buna Marius...
sper sa mai treci mai des pe aici....noi te asteptam!!
Pana atunci moarte virusurilorrrrrr.....
sper sa mai treci mai des pe aici....noi te asteptam!!
Pana atunci moarte virusurilorrrrrr.....
Scris 21 June 2005 - 09:35 AM
Si acum despre forum. Poate nu am fost destul de precisa. Impartirea forumului in med alopata si med alternativa, nu mi se pare potrivita. Cat despre moderator alopat si moderator naturist, nici atat. Dar, daca ne-am obisnuit asa, mergem asa mai departe. Continui sa cred ca Marius va reveni pe forum, are pasiunea necesara de a fi moderator; doar ca uneori are prea multa pasiune. Nu-i asa, Marius? Fa-ne un cadou de ziua ta si revino, dar acceptane si pe noi astia mai fricosii.
Scris 21 June 2005 - 11:23 AM
Draga lena, nu mai stiu ce sa mai cred; ieri ai propus sa-la schimbam pe marius din functia de moderator si azi spui ca e bine sa vina inapoi si il rogi sa ne "accepte". Eu nu mai inteleg nimic. :uncanw: Te-ai suparat ca te-am propus moderator? un simplu da sau nu era suficient dar asa nu stiu ce sa mai zic.
Ma rog, nu stiu cata pasiune trebuie sa aibe un moderator dar daca e impartial pentru mine e suficient. Si Cristina a promis sa fie. In nici un caz n-as dori unul de care sa ma rog sa ma accepte pentru ca am alte pareri decat ale lui.
Nu m-am gandit ca impartim forumul in doua (in sensul negativ) dar chiar aceasta boala in sine suporta doua abordari asa ca unii stiu mai multe despre trat. alopat si altii despre celalalt.
Oricum, in timp, probabil ca multi din cei care fac trat. naturist vor trece pe alopat (sa-ar putea sa fie si cazul meu) si invers. Boala asta e imprevizibila, nu stii niciodata pana la urma prin ce mijloace vei scapa de ea ( ce vreti? sunt optimista si sa nu incercati sa ma schimbati :Pe )
Bun, deci pana la urma care este raspunsul tau? Sau acesta a fost un fel de raspuns? pentru ca totusi trebuie anuntat admin-ul sa dea drepturi noilor moderatori.
Ma rog, nu stiu cata pasiune trebuie sa aibe un moderator dar daca e impartial pentru mine e suficient. Si Cristina a promis sa fie. In nici un caz n-as dori unul de care sa ma rog sa ma accepte pentru ca am alte pareri decat ale lui.
Nu m-am gandit ca impartim forumul in doua (in sensul negativ) dar chiar aceasta boala in sine suporta doua abordari asa ca unii stiu mai multe despre trat. alopat si altii despre celalalt.
Oricum, in timp, probabil ca multi din cei care fac trat. naturist vor trece pe alopat (sa-ar putea sa fie si cazul meu) si invers. Boala asta e imprevizibila, nu stii niciodata pana la urma prin ce mijloace vei scapa de ea ( ce vreti? sunt optimista si sa nu incercati sa ma schimbati :Pe )
Bun, deci pana la urma care este raspunsul tau? Sau acesta a fost un fel de raspuns? pentru ca totusi trebuie anuntat admin-ul sa dea drepturi noilor moderatori.
Scris 21 June 2005 - 11:30 AM
Cristina, excelenta treaba cu noul topic! Am si eu o propunere. Eu nu stiu germana ioc dar stiu ceva engleza si as putea sa traduc articole. Ma gandeam sa ne adunam un grup de "traducatori" si sa impartim articolele. Ce spui? Ce spuneti?N-ar fi super sa avem toate acele articole in romaneste? Cred ca ar fi de un ajutor nemaipomenit pentru cei nou diagnosticati dar si pentru "veterani".
Sanatate maxima!
Sanatate maxima!
Scris 21 June 2005 - 11:40 AM
Clara, multumesc din suflet pentru urari! si cate un pahar de... suc de portocale la fiecare
:caiss:
Sanatate la toata lumea! Moarte virusilor!
Sanatate la toata lumea! Moarte virusilor!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ADEFOVIR
Cand va fi disponibil in Romania??? |
BogdanFl | 0 | 4.264 |
|
propolis impotriva hepatitei C | tei | 3 | 5.651 |
|
|