sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

La un pahar de vorba viata nu-i doar hepatita............ Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   gmblue 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-June 05

Scris 14 June 2005 - 10:01 AM

Va salut pe toti!

Bineinteles ca viata nu inseamna numai hepatita!Intotdeauna m-am gandit ca viata mea nu este cum mi-as fi dorit dar in acelasi timp am fost recunoscatoare ca nu am avut niciodata necazuri mari.Mi-au fost daruiti doi copii minunati care imi bucura fiecare clipa a viatii mele si un barbat care ne iubeste si are grija de familia lui.Sunt oameni care isi pierd familia intr-o clipa ori au copii bolnavi incurabil.Pe langa asta hep. e un fleac.Fereasca Dumnezeu pe toata lumea de necazuri!Mereu am crezut ca trebuie sa pretuim si sa ne multumim cu ce avem(nu ma refer la hepatita).Sau si la ea?E mai buna decat o tumoare pe creier.Eu nu-mi doresc decat sa dansez la nunta nepotilor mei.Nu va suparati pe mine.Va doresc numai bine la toti,multa sanatate si rezultate cat mai bune!Gabriela
0

#2 Utilizator offline   mia 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 11-June 05

Scris 15 June 2005 - 07:47 AM

Multumesc pentru. incurajari ,Marius!
Ca dovada va caut imediat ce am timp si cu mare incredere.
Sa nu credeti ca imi place poza de victima,am in jurul meu copiii si sotul f.intelegatori dar nici pe ei nu vreau sa-i vad tristi aducand in discutie subiecte care stiu ca-i macina la fel ca si pe mine.
E sfarsit de an scolar si vreau sa-i vad fericiti culegand roadele muncii lor din cursul anului.
Va inteleg cred f.bine pe toti in ce priveste boala ,eu am depasit(cu greu)faza si apropo de ceea ce spunea cineva mai devreme sunt situatii in care aceasta pare un fleac .Sora mea sa-a stins in cateva zile dupa ce a aflat cumplita veste si nu de boala in sine pentru.ca a plecat la BUC.sa inceapa citostaticele dar noaptea a facut un anevrism si cand cumnatul meu a reusit sa dea de medic sau asistente (care erau la ...dormitor)era deja tarziu.Deci acum intelegeti de ce sunt suparata pe medici?!
Incompetenta lor....nedeclarata mi-au provocat cele mai mari dureri in viata.....
Sanatate si ..pe curand!
0

#3 Utilizator offline   lena 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 28-May 05

Scris 16 June 2005 - 06:44 AM

Un inselat, posedat, POATE si VINDECA adesea f. multe boli cu cele mai nastrusnice mijloace.............dar intodeauna boala se reintoarce.

Buna, Marius, nu sunt o admiratoare, INCA, a dr. ciuhrii, dar vreau sa-ti amintesc ca boala a revenit cel mai adesea si dupa interferon.

Sanatate!
Lena
0

#4 Utilizator offline   ivancu44 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 22-May 05

Scris 17 June 2005 - 04:01 AM

Buna!
cum o dati, tot in hep nimeriti.....
pai nu spuneai tu marius ca ai facut un subforum nou pentru.ca viata inseamna si altceva in afara de hep?....si aici tot despre asta vorbiti.
asta dovedeste ca inca sintem OBSEDATI.....
nu ne trece psihic.....
daca te pricepi marius trimite si putina muzica eu nu stiu unde sa ma duc sa caut...
i-mi place ideea cu acest subforum....si-mi mai place muzica ruseasca...

sanatate
maria
0

#5 Utilizator offline   ivancu44 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 17 June 2005 - 07:22 PM

hallo marius,
daca vii in concediu in romania nu inseamna ca vii in sahara.poti sa sacrifici 5 minute pentru noi intr-un cafe-internet....daca reprezentam ceva pentru tine oca?

cu bine maria
0

#6 Utilizator offline   Gia 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-May 05

Scris 17 June 2005 - 09:40 PM

Marius, e bine ca de data asta faci propunerea pe forum. Am renuntat pentru ca nu m-a intrebat nimeni daca doresc acest lucru si nici nu mi-ai raspuns la intrebarea daca a fost sau nu propunerea ta. Oricum, ma bucur ca acum procedezi corect la acest capitol.
Si la focul acela poate nici n-ar trebui 3 galeti de apa ci una de nisip.
0

#7 Utilizator offline   dmb 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 20-May 05

Scris 17 June 2005 - 09:42 PM

Maria,

erea o rugaminte atita tot. Eu mai sper.
Nu ma apuc acum sa-ti spun cum este sa traiesti in strainatate si toate rudele de singe sa fie in Romania, toti prieteni..........si sa nu-i fi vazut de doi, trei ani.

Marius
0

#8 Utilizator offline   dmb 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 20-May 05

Scris 17 June 2005 - 10:17 PM

Gia,

nici pe mine nu m-a intrebat nimeni...........dar cineva trebuia sa o faca.
Nu cred ca-i bine sa treci totul prin orgoliu si nici sa iei totul personal.
Eu sint convins ca nu mai vorbesc romaneasca actuala. Fiecare societate se dezvolta intr-un anumit mediu, are o anumita cultura.
Pentru mine naturismul si increderea orbeasca in fiecare care apare in Formula As sint straine (nu vreau sa folosesc alte cuvinte mai tari) de felul meu de a fi, gindii...
Am observat ca ma lupt cu morile de vint, de la o vreme asa ca m-am gindit ca moderator sa fie cineva care vorbeste romaneasca actuala. Si acel cineva ereai TU.
Eu am facut eforturi sa va conving de medicina traditionala pentru ca am un studiu absolvit de medicina, si am fost un mare fan al homeopatiei, acupuncturii, yoga samd.
de care in cele din urma am fost dezamagit complet si pe veci.
Mai mult cum Ceausescu avea grije ca farmacia mea sa fie goala, multe din leacuri le-am aplicat chiar.
Sint un coleric de felul meu si uneori imi este greu sa ma stapinesc sa nu urlu cind vad atita naivitate. Si-mi vine sa urlu pentru ca ma doare. Nu pentru ca sa-mi dea cineva dreptate. Dar oricit mi-am pus friu la gura, prin orice metoda am incercat sa va abordez........in cele din urma a iesit o catastrofa.
Mai inti greyt, apoi tu, plus multi altii care nu au fost fatisi pe pozitie beligeranta dar cite o palmuta au mai dat si ei.
Acum pune-te in locul meu.
Eu nu am azit de la nimeni de interferon ci il traiesc de 4 luni, nu am auzit de la nimeni de medicina naturista ci chiar am practicat-o (si pacientii mei ereau imuni la fenomenul placebo).Tu nu ai urla ?
Am cedat si m-am retras in cochilia mea pina am vazut ca nu mai ereai moderatoare.
Atunci am intervenit din nou.
Astazi am sters mesajul unui inginer care si-a descoperit vocatia de naturist. Are cabinet, programe, diete, cure si succese.........
Eu la-am sters pentru ca stiu ca pietrele nu pot vindeca pe nimeni, si unii au ciroza, altii au sint nonresponderi si se agata de orice iluzie.
Tu ce ai fi facut ?
Probabil il lasa-i , si fiecare sa-si aleaga ce face.
Eu nu pot, constinta nu ma lasa..............si de aceea vruiam un moderator care vorbeste romaneste!

Si la focul acela poate nici n-ar trebui 3 galeti de apa ci una de nisip.

Vezi aici imi dau eu seama ca nu mai sint roman (sau ca Romania sa-a schimbat enorm). Eu cred ca important intr-un mesaj .........este mesajul! Nu conteaza greselile de ortografie, sau exprimarea literara.In discutiile de pe forumul rominesc frapeaza dorinta de contrazicere cu orice pret. Nu contrazicerea constructiva, cu argumente........ci contrazicerea ca atare. Nu ca tine!

O seara placuta
Marius
0

#9 Utilizator offline   Gia 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-May 05

Scris 18 June 2005 - 09:38 AM

Marius,
Exact asta nu ai inteles in acel pasaj: mesajul! Chiar a fost un mesaj in propozitia cu galeata de nisip, nu a fost literatura. Poate n-ar trebui sa te grabesti sa desconsideri atat de mult judecata celorlalti.
Sunt deschisa la argumente in masura in care si cel cu care intru in discutie,este.
Argumentele se termina cand apar jigniri si discutia nu se mai poarta civilizat. Naivi, ba chiar am vazut si cuvantul prosti, lipsiti de credinta si implicarea diavolului aici, ce rost au toate astea? Spui ca sunt pentru o cauza buna? Imi pare rau sa-ti spun ca nu esti detinatorul adevarului, fiecare om aduna informatii si face cum crede el ca este mai bine. Nu trebuie sa fie jignit ca sa inteleaga ce tratament sa faca. Scopul acestui forum este sa ne adunam si sa discutam anumite probleme, sa ne spunem parerea. Daca cineva stie ca are perfecta dreptate si are si toate argumentele, sunt de parere sa scrie o carte.
Eu intru aici sa vorbesc cu oameni cu aceeasi problema ca a mea. Incerc trat naturist pentru ca mi-e teama de interferon. Toti cei implicati stiu de efectele lui secundare. N-am de unde sti cum voi reactiona. Asta e toata povestea. Nu stiu ce legatura este intre asta si discutiile pe care le purtam acum.
Un alt lucru care imi displace profund in batalia ta cu medicina alternativa ( pe care spui ca ai practicat-o dar nu spui de ce te-a dezamagit) este ca uiti de aceia dintre noi care nu mai au de ales, care nu mai pot face trat. cu interferon. Te-ai gandit ce le faci acelor oameni? Te-ai gandit cat ii descurajezi? Le-ai dat vreun sfat acestora? Ce sa mai aleaga daca medicina alternativa e buna de nimic?
Sa lasam limba romana, stii foarte bine ca nu despre asta e vorba plus ca o cunosti inca foarte bine. Si nu ma impresioaneaza daca cineva a facut medicina, umana sau veterinara, parerea mea este ca si medicii sunt oameni si pot gresi. Dar imi displace sa se erijeze in atotstiutori. Daca ar fi fost asa, n-as fi fost azi aici.
Iar a reactiona la o atitudine care mi se pare gresita nu inseamna ca sunt orgolioasa, ca iau totul personal sau am un spirit de contrazicere dezvoltat. Oricum, vad ca ai observat deja ca ideile tale au deranjat mai multa lume.
Acum, cu toata parerea de rau, pot spune ca nu la desfasurarea asta m-am gandit atunci cand doream din suflet un forum romanesc de hepatita c ci la un loc unde oamenii sa vina si sa vorbeasca despre tratamentul, temerile lor, succesele sau insuccesele lor fara teama ca cineva va veni in urma sa-i judece.
Sanatate si o zi buna
0

#10 Utilizator offline   ivancu44 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 18 June 2005 - 05:52 PM

buna gia,marius,
amindoi ati sustinut si ati incurajat persoanele care veneau pe forum pentru.prima oara, am simtit personal acest lucru.amindoi i-mi sinteti foarte dragi si sint convinsa ca nu sinteti numai simpatiile mele.
este nevoie si de un moderator impaciuitor si de unul mai agresiv.
eu personal am nevoie de amindoi.

gia,ce as fi facut eu in timpul tratamentului cu interferon daca nu a-si fi beneficiat de sustinerea si de sfaturile putin mai dure ale lui marius.
sti cum se spune uneori ca " cui pe cui se scoate."
si in acelasi timp cei care practica med.naturista au nevoie de unul ca tine.
dar eu acum am mai multa nevoie de marius chiar daca uneori este mai agresiv.
cind ma apuca desnadejdea sau i-mi este rau el este acolo cu ideile lui si chiar daca nu mi-ar fi bine sigur ar gasi o vorba de incurajare.
iar peste 5 luni cine - mi garanteaza ca nu vei fi tu stilpul meu de sustinere si ca i-mi vei da o ultima speranta.
vreau sa fi linga mine gia peste 5 luni.TE ROG DIN INIMA

va rog sa dati dovada de intelepciune si sa nu va goniti unul pe altul de pe forum
REPET ESTE NEVOIE DE AMINDOI

marius astept sa raspunzi prietenilor pe care ai dorit sa tii faci si pe care nu poti sa-i abandonezi cind ti se face tie ca sa nu spun altfel si sa fiu vulgara...

va astept pe amindoi fara prea multe explicatii.
noi vrem sa beneficiem de ceea ce ati citit de informatiile voastre pentru ca asa ne-ati invatat si voi va-ti oferit sa ne ajutati si acum ....eu personal nu admit sa fiu parasita.

sal- tare
maria
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis