Pagina 1 din 1
Clio 15 Dci cu mult fum Grav
Scris 03 December 2007 - 02:59 PM
Dragilor, pe langa faptul ca am citit aproape tot ce se putea pe net, am ajuns intr-un final si aici si parca m-am mai dezbumbat ( multumesc hans!!!). Problema mea este una destul de urata: imi achizitionez din Franta un Renault Clio II, 1,5 Dci, 65 CP, 2002, 110k km. Pana aici totul ok. Imi fac in Franta controlul tehnic. Totul in regula. Ma urc la volan si vin spre tara. Din Austria fum negru si maxx 80 km/h. Ajung in finel in tara si hop cu masina in reprezentanta. Acolo direct turbo gata. Il schimb si totul a fost OK, motorul tragea dar parca tot aceeasi senzatie de masina inecata. Printre altele am verificat si catalizatorul pe care l-am eliminat din cauza k era imbacsit. Ca totul sa fie in regula am schimbat si filtrul de motorina si am bagat si aditiv. Totul ok vreo saptamana dupa care apare din nou fenomenul: la turatie motorul se pune in cap si incepe sa scoata fum. La diagnoza ( 2 la numar in alte serviceuri ) imi da injectorul 3 bulit...schimbat si asta...si dupa 2 zile iarasi fenomenul. In reprezentanta imi spune k in final e pompa care costa inca vreo 600 euro. Da-ti si voi un sfat sa o schimb sau ce sa mai fac k deja ma dau de ceasul mortii. Regulatorul de presiune de pe pompa ar putea fi o cauza, dar costa si el vreo 200 euro asa k as prefera sa schimb pompa cu totul in ideea k nu as mai avea probleme. Multam fain pt tot!!!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Modificare Renault Rapid
Vreau sa-l transform in 4x4 |
Ian Sava | 1 | 5.130 |
|
probleme de directie golf 4 | Dyynnoo | 1 | 4.028 |
|