In umila mea viata de om simplu mi-a fost onorat sa vad cu propri mei ochi o singura data o femeie ejaculand.Ceea ce a fost foarte interesant acel lichid a fost foarte ambudent udandu-mi tot cearsaful,orgasmul ei a fost foarte intensiv,nu o sa uit niciodata privirea ei tremuranda,putin rusinata de cele petrecute.
Daca cauti pe net despre squirt toti vor avea pareri impartite,altii zic ca e ejaculare,altii zic ca nu e,altii nu recunosc ca exista asa ceva,eu va intreb pe voi in special membrele feminine ale acestui raportal daca a-ti trait asemenea experiente si pana la urma care e toata treaba cu squirt-ul asta ?
Pagina 1 din 1
squirt-ul! ejaculare la femei
Scris 01 December 2007 - 06:42 PM
yoghy, la Dec 1 2007, 05:10 PM, a spus:
In umila mea viata de om simplu mi-a fost onorat sa vad cu propri mei ochi o singura data o femeie ejaculand.Ceea ce a fost foarte interesant acel lichid a fost foarte ambudent udandu-mi tot cearsaful,orgasmul ei a fost foarte intensiv,nu o sa uit niciodata privirea ei tremuranda,putin rusinata de cele petrecute.
Daca cauti pe net despre squirt toti vor avea pareri impartite,altii zic ca e ejaculare,altii zic ca nu e,altii nu recunosc ca exista asa ceva,eu va intreb pe voi in special membrele feminine ale acestui raportal daca a-ti trait asemenea experiente si pana la urma care e toata treaba cu squirt-ul asta ?
Yoghy,
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ce faci atunci cand nu te mai vrea? | JonnY | 45 | 18.033 |
|
atunci cand nu te intelegi la pat
vreau cateva pareri |
angelf | 57 | 11.904 |
|
care e parerea ta? |
Cristi din prahova | 87 | 9.600 |
|
cum se poarta un barbat cand ii e dor de prietena | Laleaua Negra | 46 | 8.661 |
|
Metode |
raducu | 282 | 137.436 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis