sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

squirt-ul! ejaculare la femei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   yoghy 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-October 07

Scris 01 December 2007 - 06:10 PM

In umila mea viata de om simplu mi-a fost onorat sa vad cu propri mei ochi o singura data o femeie ejaculand.Ceea ce a fost foarte interesant acel lichid a fost foarte ambudent udandu-mi tot cearsaful,orgasmul ei a fost foarte intensiv,nu o sa uit niciodata privirea ei tremuranda,putin rusinata de cele petrecute.
Daca cauti pe net despre squirt toti vor avea pareri impartite,altii zic ca e ejaculare,altii zic ca nu e,altii nu recunosc ca exista asa ceva,eu va intreb pe voi in special membrele feminine ale acestui raportal daca a-ti trait asemenea experiente si pana la urma care e toata treaba cu squirt-ul asta ?
0

#2 Utilizator offline   Ares444 

• The Master Blaster
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-November 05

Scris 01 December 2007 - 06:42 PM

yoghy, la Dec 1 2007, 05:10 PM, a spus:

In umila mea viata de om simplu mi-a fost onorat sa vad cu propri mei ochi o singura data o femeie ejaculand.Ceea ce a fost foarte interesant acel lichid a fost foarte ambudent udandu-mi tot cearsaful,orgasmul ei a fost foarte intensiv,nu o sa uit niciodata privirea ei tremuranda,putin rusinata de cele petrecute.
Daca cauti pe net despre squirt toti vor avea pareri impartite,altii zic ca e ejaculare,altii zic ca nu e,altii nu recunosc ca exista asa ceva,eu va intreb pe voi in special membrele feminine ale acestui raportal daca a-ti trait asemenea experiente si pana la urma care e toata treaba cu squirt-ul asta ?

Yoghy, :crazy: uite s-a mai scris AICI despre asta.... poate iti este de folos ...
0

#3 Utilizator offline   yoghy 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-October 07

Scris 01 December 2007 - 06:46 PM

Ares444, la Dec 1 2007, 04:42 PM, a spus:

Yoghy, :crazy: uite s-a mai scris AICI despre asta.... poate iti este de folos ...

ok mersi tocmai citesc,puteti inchide topicul nu aveam de unde sa stiu ca mai era unu asemanator.
0

#4 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 01 December 2007 - 08:09 PM

Sau aici: Squirting

Closed.
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis ce faci atunci cand nu te mai vrea? JonnY  45 18.033
Hot Topic (New) atunci cand nu te intelegi la pat
vreau cateva pareri
angelf  57 11.904
Topic inchis Atasamente Parerea mea....
care e parerea ta?
Cristi din prahova  87 9.600
Topic inchis cum se poarta un barbat cand ii e dor de prietena Laleaua Negra  46 8.661
Topic inchis Atasamente Metode de a cuceri o fata!
Metode
raducu  282 137.436