La ce ne uitam noi femeile, prima data, la un barbat cand il intalnim pe strada? la ce? :)
Scris 01 December 2007 - 04:00 PM
ea_adita, la Nov 30 2007, 11:24 PM, a spus:
La ce ne uitam noi femeile, prima data, cand intalnim un barbat pe strada sau in cercuri de prieteni. etc? ce ne atrage pe noi femeile la un barbat? care este prima privire? Noi facem lucrul asta sau trecem pe langa ei fara sa-i observam?
fiti libere sa aberati va rog
fiti libere sa aberati va rog
Daca e un strain de pe strada, marturisesc ca nu-l studiez fiindca nu prea il vad. E ca un fel de chestie miscatoare din jur pe care nu o observ ca nu ma intereseaza. Daca insa mi-l prezinta cineva etc. ma uit in ochii lui initial si in general la felul in care se misca/poarta. Nu pot sa zic ca ma atrage ceva la absolut toti in mod egal. Depinde de om. La unii: vocea, la altii personalitatea, aerul, in general vibratiile.
Exista un anumit tip de om care ma atrage dar nu as putea sa zic ca e vorba de o atractie sexuala aici. E vorba si de femei si de barbati. Este un tip care proiecteaza in afara siguranta (fara ostentatie), relaxare (atitudine foarte laid-back) si un fel anume particular de a fi pe care nu stiu cum sa-l explic...Hm. Cred ca un fel de "pride" sau "self-respect" in atitudine, un fel de fi care ma determina sa cred ca omul in cuaza nu se lasa baut de valurile vietii ci le infrunta cu curaj. Un fel de a fi care nu pare ca se scuza ca traieste, care nu pare ca regreta ca e pe doua picioare si-si duce zilele. Mi-e greu sa explic. Un fel anume... "a king of the world".
Scris 01 December 2007 - 05:34 PM
Saharian, la Dec 1 2007, 10:29 AM, a spus:
Si se mai mira cineva ca nivelul prostiei e in crestere continua ?
saha, imi esti foarte simpatic si din cauza asta iti voi da o replica "doar indignata" nu furibunda: a te uita dupa cineva pe strada si a-l aduce in patul tau sunt doua chestii complet diferite.a-l aduce in patul tau si a-ti face un copil cu el..iar sunt doua chestii diferite!
contraziceti-ma fetelor, daca gresesc!
cat priveste nivelul prostiei, nu am tangenta cu mediul asta, asa ca nu ma pot exprima!
Scris 01 December 2007 - 05:38 PM
modheshulete, la Dec 1 2007, 05:34 PM, a spus:
saha, imi esti foarte simpatic si din cauza asta iti voi da o replica "doar indignata" nu furibunda: a te uita dupa cineva pe strada si a-l aduce in patul tau sunt doua chestii complet diferite.a-l aduce in patul tau si a-ti face un copil cu el..iar sunt doua chestii diferite!
cat priveste nivelul prostiei, nu am tangenta cu mediul asta, asa ca nu ma pot exprima!
perfecta dreptate...eu l-am adus in patul meu pentru un copil...si am ramas cu el
Copii mei sunt inteligenti.
Scris 01 December 2007 - 05:53 PM
hera *, la Dec 1 2007, 05:38 PM, a spus:
perfecta dreptate...eu l-am adus in patul meu pentru un copil...si am ramas cu el
si mai zic ceva:o femeie intotdeauna stie sa faca diferenta intre o persoana cu care sa-si construiasca o viata si una cu care sa-si satisfaca "nebunelile" de moment si-i trateaza pe fiecare exact asa cum trebuie, dandu-le locul cuvenit!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chiar suntem primii la sex?
sunt cam sceptic |
ActorGrabit | 46 | 10.233 |
|
Fanteziile femeilor
Sa ne lamureasca frate si pe noi ce fantezii au :D |
TheEvil | 365 | 36.350 |