sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Swingers pareri pro si contra Evaluare topic: * - - - -

#21 Utilizator offline   ea_adita 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-January 07

Scris 01 December 2007 - 08:37 AM

Vezi postareayoghy, la Nov 30 2007, 10:43 PM, a spus:

Exista cupluri care isi gasesc fericirea in a se iubi la nesfarsit, jurandu-si credinta vesnica si sunt cupluri care au renuntat la acest gen de angajamente. Cuplurile swingers sunt acele cupluri care, din dorinta de a depasi monotonia instalata intre parteneri, au adoptat un nou stil de viata ce consta in schimbul de parteneri intre mai multe cupluri si implicarea acestora in jocuri erotice care, de obicei, se desfasoara sub forma de orgii. Intre partenerii swingers trebuie sa existe o foarte buna comunicare, ei trebuie sa se accepte unul pe altul si sa nu se lase prada geloziei.

Exista cateva stiluri diferite de a practica swinging-ul:
1 Cand partenerii prefera sa nu se vada unul pe celalalt facand sex cu alte persoane.
2 Cand partenerii isi gasesc placerea in a se privi unul pe altul facand sex cu alte persoane.
3 Cand partenerii acepta jocurile sexuale cu alte persoane, nu si raporturile sexuale.

Am deschis acest topic deoarece prea putini cel putin dintre cunoscuti mei cunosc nontiunea de swingers, astept si parerile voastre daca a-ti putea face swing cu persoana iubita.

Cuplurile care isi gasesc fericirea in a se iubi la nesfarsit sunt cuplurile care si-au gasit sufletul pereche, dar acestia sunt ffff putini, iar altii accepta sa imparta tot ce au cu primul sau prima care le-a iesit in cale fara sa se gandeasca la fericire...
0

#22 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 01 December 2007 - 10:59 AM

Ei bine, eu chiar stiam notiunea. Nu, nu as accepta.
Intr-o relatie de lunga durata, ma astept sa ma insele sau poate il voi insela, insa asta nu e de strigat la drumul mare. Fura din senzatia de interzis, daca stie partenerul.
0

#23 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 01 December 2007 - 11:24 AM

Da, mi se pare excitant.
In plus, nu te duci acolo ca sa te chinui ci ca sa obtii placere.

Si va recomand un film foarte interesant, dincolo de ejacularile spectaculoase - Taboo Sex World (one of my bibles) cu Kay Parker.
.
0

#24 Utilizator offline   yoghy 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-October 07

Scris 01 December 2007 - 05:44 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Dec 1 2007, 03:11 AM, a spus:

De ce crezi ca daca vei merge acolo vei face sex cu altii..? :cry:
Tu ai face cu ..necunoscutii..? :crazy:
Acolo se duc cei care se cunosc intre ei in mare parte , sunt sanatosi ,analize la zi , sau vor petreceri excentrice .
Iar fetele se pot duce si singure ..sunt zile speciale cand primesc si doamne singure.
Nu esti obligat sa faci sex , poti doar privi sau bea ceva atata timp cat platesti intrarea si sunteti un cuplu, cum nici tinuta nu este obligatorie..poti sta cum doresti imbracat .

Vad ca esti bine documentat,si cunosti regulile :yes: nu zic ca voi avea succes sa fac sex cu alte cupluri dar niciodata sa nu spui nu :doh:
Nimeni nu e obligat sa faca sex si in principiu ideea cluburilor de genu asta e sa gasesti alt cuplu cu care sa faci schimb de experiente sexuale,nu zic ca voi avea succes poate nici macar nu voi gasi o tipa dornica sa incerce experiente de genu asta insa speranta moare ultima.
Iar legat de faza cu necunoscutii chiar asta e ideea cluburilor de a iesi din anonimat si de a cunoaste noi cupluri pentru noi experiente, nu tre sa stie ei ca sunt incepator si ca nu am facut swing niciodata.
Pana la urma a vorbi e usor...dar a gasi o tipa dornica de asa ceva e mai greu :o: insa cum am mai spus,speranta moare ultima.

Vezi postareaKilkoana, la Dec 1 2007, 08:59 AM, a spus:

Ei bine, eu chiar stiam notiunea. Nu, nu as accepta.
Intr-o relatie de lunga durata, ma astept sa ma insele sau poate il voi insela, insa asta nu e de strigat la drumul mare. Fura din senzatia de interzis, daca stie partenerul.

Misto senzatia aia de interzis :D dar uneori e pacat sa pierzi atatea dupa atatia ani de convietuire...iar aceasta poate fi o alternativa acceptabila.
Gandeste-te ca esti intr-o relatie de 10 ani si ai ajuns la punctul in care toate resursele si ideile de a reimprospata viata sexuala s-au epuizat iar corpul tot cere senzatia de ceva nou daca i-l inseli si afla pierzi toti acei ani plus ca risti sa iti faci copii sa sufere,daca nu il inseli te adancesti mai adanc in monotonie iar viata ta devine pe zi ce trece mai jalnica,oare swing-ul nu ar fi o solutie pentru rezolvarea tuturor problemelor?
Vor veni altii care vor sustine sus si tare ca intodeauna gasesti ceva nou pentru a reimprospata viata sexuala dar majoritatea i-si insala partenerul reimprospatandu-si astfel viata sexuala,pana la urma eu vad aici o chestie de egoism,orgoliu chiar prin refuzul idei de swing si nu noi suntem devina,e devina societatea,mediul in care traim si lectiile despre viata pe care le primim inca de la primi pasi care poate nu sunt intodeauna cele mai corecte.
0

#25 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 02 December 2007 - 01:18 AM

Vezi postareayoghy, la Dec 1 2007, 12:43 AM, a spus:

Exista cupluri care isi gasesc fericirea in a se iubi la nesfarsit, jurandu-si credinta vesnica si sunt cupluri care au renuntat la acest gen de angajamente. Cuplurile swingers sunt acele cupluri care, din dorinta de a depasi monotonia instalata intre parteneri, au adoptat un nou stil de viata ce consta in schimbul de parteneri intre mai multe cupluri si implicarea acestora in jocuri erotice care, de obicei, se desfasoara sub forma de orgii. Intre partenerii swingers trebuie sa existe o foarte buna comunicare, ei trebuie sa se accepte unul pe altul si sa nu se lase prada geloziei.

Exista cateva stiluri diferite de a practica swinging-ul:
1 Cand partenerii prefera sa nu se vada unul pe celalalt facand sex cu alte persoane.
2 Cand partenerii isi gasesc placerea in a se privi unul pe altul facand sex cu alte persoane.
3 Cand partenerii acepta jocurile sexuale cu alte persoane, nu si raporturile sexuale.

Am deschis acest topic deoarece prea putini cel putin dintre cunoscuti mei cunosc nontiunea de swingers, astept si parerile voastre daca a-ti putea face swing cu persoana iubita.

Se plateste ? :cry:
Daca se palteste ..ma bag . Daca nu..nu . :crazy:
0

#26 Utilizator offline   testosii 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-December 07

Scris 12 December 2007 - 10:23 PM

buna,

sunt noua pe acest forum si am cautat special topicul acesta.......
eu si sotul meu practicam swingul, nu de f mult timp, aproape un an de zile
si ce pot sa va spun.... ne place foarte mult. nu suntem asa impatimiti insa din cand in cand mai iesim cu cate un cuplu (am fost si in 3). noi cautam acele cupluri de swingeri care pe langa sexul pr zis isi doresc o rel de prietenie, amicitie etc. de exemplu ne place sa mergem undeva la munte, zapada, gratar, povestiri etc si sex... de ce nu!!!!!!!!!
va spun sincer ne place fff mult swingul; ne sudeaza relatia, ne implineste fanteziile, ne satisface curiozotatile, alunga monotonia, ne excita, am ajuns sa ne cunoastem f bine corpul, ceea ce vrem, cum sa facem sex, ce ne place mai mult in privinta asta etc

eu am 26 ani si sotul 34 ambii cu studii superioare; asta asa ca o prezentare pe scurt de nou veniti

papa si pupici
sper sa mai vbim despre swing, ca sigur am avea ce dezbate

nu prea stiu cum se folosesc forumurile, tbuie cumva sa intruperiodic sa vad ces-a mai scris? :cry: scz de intrebare dar chiar nu stiucum se procedeaza
va pup
0

#27 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 12 December 2007 - 11:03 PM

am avut multe ocazii de genu asta, (am si asistat live din intamplare :jester:, penibil! ) dar niciodata nu m-au interesat, nici macar sa experimentez.
in schimb nu prea am avut sansa de a-mi gasi un partener stabil :cry: ...hehehhe, tot timpul vrem altceva :crazy:
nu sunt de acord cu practica asta si nici cu adeptii ei ... mi se pare 'scarbos' ...

Aceasta postare a fost editata de estella: 12 December 2007 - 11:17 PM

0

#28 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 12 December 2007 - 11:22 PM

Vezi postareatestosii, la Dec 12 2007, 10:23 PM, a spus:

nu prea stiu cum se folosesc forumurile, tbuie cumva sa intruperiodic sa vad ces-a mai scris? :cry: scz de intrebare dar chiar nu stiucum se procedeaza

Vezi ce face swing-ul? :crazy:
0

#29 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 12 December 2007 - 11:43 PM

Vezi postareatestosii, la Dec 12 2007, 10:23 PM, a spus:

ambii cu studii superioare

Ce teme v-ati ales la lucrarea de diploma?
0

#30 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 12 December 2007 - 11:46 PM

:cry:) evident limba romana
0

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Mitul Tarfei
Topic dedicat persoanelor peste 18 ani!
Simplu_X  267 21.889
Hot Topic (New) Ce nu va place in pat
in pat, pe pereti, in baie, pe masa e.t.c.
geo3029  89 16.089
Hot Topic (New) Satisfactia sexuala Nelinistita  37 6.361
Hot Topic (New) Atasamente Cateva semne dupa care femeile isi dau seama ca un barbat este dotat si viril.. * * * - - ActorGrabit  173 20.169
Replici noi Cea mai interesanta experienta sexuala Anonima.m  2 1.615