laurent-III-rd, la Dec 1 2007, 03:11 AM, a spus:
De ce crezi ca daca vei merge acolo vei face sex cu altii..?
Tu ai face cu ..necunoscutii..?
Acolo se duc cei care se cunosc intre ei in mare parte , sunt sanatosi ,analize la zi , sau vor petreceri excentrice .
Iar fetele se pot duce si singure ..sunt zile speciale cand primesc si doamne singure.
Nu esti obligat sa faci sex , poti doar privi sau bea ceva atata timp cat platesti intrarea si sunteti un cuplu, cum nici tinuta nu este obligatorie..poti sta cum doresti imbracat .
Vad ca esti bine documentat,si cunosti regulile

nu zic ca voi avea succes sa fac sex cu alte cupluri dar niciodata sa nu spui nu
Nimeni nu e obligat sa faca sex si in principiu ideea cluburilor de genu asta e sa gasesti alt cuplu cu care sa faci schimb de experiente sexuale,nu zic ca voi avea succes poate nici macar nu voi gasi o tipa dornica sa incerce experiente de genu asta insa speranta moare ultima.
Iar legat de faza cu necunoscutii chiar asta e ideea cluburilor de a iesi din anonimat si de a cunoaste noi cupluri pentru noi experiente, nu tre sa stie ei ca sunt incepator si ca nu am facut swing niciodata.
Pana la urma a vorbi e usor...dar a gasi o tipa dornica de asa ceva e mai greu

insa cum am mai spus,speranta moare ultima.
Kilkoana, la Dec 1 2007, 08:59 AM, a spus:
Ei bine, eu chiar stiam notiunea. Nu, nu as accepta.
Intr-o relatie de lunga durata, ma astept sa ma insele sau poate il voi insela, insa asta nu e de strigat la drumul mare. Fura din senzatia de interzis, daca stie partenerul.
Misto senzatia aia de interzis

dar uneori e pacat sa pierzi atatea dupa atatia ani de convietuire...iar aceasta poate fi o alternativa acceptabila.
Gandeste-te ca esti intr-o relatie de 10 ani si ai ajuns la punctul in care toate resursele si ideile de a reimprospata viata sexuala s-au epuizat iar corpul tot cere senzatia de ceva nou daca i-l inseli si afla pierzi toti acei ani plus ca risti sa iti faci copii sa sufere,daca nu il inseli te adancesti mai adanc in monotonie iar viata ta devine pe zi ce trece mai jalnica,oare swing-ul nu ar fi o solutie pentru rezolvarea tuturor problemelor?
Vor veni altii care vor sustine sus si tare ca intodeauna gasesti ceva nou pentru a reimprospata viata sexuala dar majoritatea i-si insala partenerul reimprospatandu-si astfel viata sexuala,pana la urma eu vad aici o chestie de egoism,orgoliu chiar prin refuzul idei de swing si nu noi suntem devina,e devina societatea,mediul in care traim si lectiile despre viata pe care le primim inca de la primi pasi care poate nu sunt intodeauna cele mai corecte.