swingers pareri pro si contra
Scris 30 November 2007 - 10:43 PM
Exista cateva stiluri diferite de a practica swinging-ul:
1 Cand partenerii prefera sa nu se vada unul pe celalalt facand sex cu alte persoane.
2 Cand partenerii isi gasesc placerea in a se privi unul pe altul facand sex cu alte persoane.
3 Cand partenerii acepta jocurile sexuale cu alte persoane, nu si raporturile sexuale.
Am deschis acest topic deoarece prea putini cel putin dintre cunoscuti mei cunosc nontiunea de swingers, astept si parerile voastre daca a-ti putea face swing cu persoana iubita.
Scris 30 November 2007 - 10:45 PM
yoghy, la Nov 30 2007, 10:43 PM, a spus:
NU
Aceasta postare a fost editata de Burel001: 18 February 2010 - 02:01 PM
Motiv editare: Editat citarea in extenso a postului
Scris 30 November 2007 - 10:51 PM
Scris 30 November 2007 - 10:58 PM
yoghy, la Nov 30 2007, 09:43 PM, a spus:
Exista cateva stiluri diferite de a practica swinging-ul:
1 Cand partenerii prefera sa nu se vada unul pe celalalt facand sex cu alte persoane.
2 Cand partenerii isi gasesc placerea in a se privi unul pe altul facand sex cu alte persoane.
3 Cand partenerii acepta jocurile sexuale cu alte persoane, nu si raporturile sexuale.
Am deschis acest topic deoarece prea putini cel putin dintre cunoscuti mei cunosc nontiunea de swingers, astept si parerile voastre daca a-ti putea face swing cu persoana iubita.
poate nici nu vor s-o cunoasca
nu cred ca m-ar tenta oricata monotonie ar exista in relatia noastra. Exista alte zeci de mii de lucruri care pot revigora o relatie
Scris 30 November 2007 - 10:59 PM
Miss-Take, la Nov 30 2007, 08:51 PM, a spus:
Cred ca gresesti cand ai cataloghezi ca fiind bolnavi psihic,eu ai vad mai degraba ca pe niste persoane care au open mind relationship,care doresc sa iasa din monotonia cotidiana,si in plus de asta nici unu nu merge sa-si insele partenerul in mod individual merg impreuna:) cu toate ca ei nu considera ca si-au inselat partenerul.
Decat unul pe furis mai bine amandoi pe fata
Scris 30 November 2007 - 11:23 PM
yoghy, la Nov 30 2007, 11:18 PM, a spus:
da am inselat si se pare de fiecare data , ... din pacate sau nu nu stiu dar asa-i firea barbatului ... sau poate ..... cine stie .., eu nu am fost inselat niciodata si poate daca voi fi atunci voi avea o viziune mai clara , cu tote ca locuind mult timp cu o persoana mi-am dat seama ca pot face viata noastra intima destul de diversa prin alte metode inafara de inselare
dar sa vad cum o face cu altul sau ...nu .. era o vorba in care mai cred , ce nu stii nu doare
Aceasta postare a fost editata de IntergalacticNightWolf: 30 November 2007 - 11:34 PM
Scris 30 November 2007 - 11:34 PM
IntergalacticNightWolf, la Nov 30 2007, 09:23 PM, a spus:
dar sa vad cum o face cu altul sau ...nu .. era o vorba in care mai cred , ce nu stii nu doare
Ce nu stii nu doare dar aproape intodeauna se afla
Eu sincer am avut relatii si de 4 ani si ma simteam ingrozitor de plictisit de viata mea sexuala si am avut tot felu de activitati contra monotoniei,jocuri sexuale, am schimbat locurile unde obisnuiam sa facem sex,chestii romantice altele mai putin romantice altele mai perverse dar cu toate astea tot nu scapam de monotonie pana nu inselam...cand inselam era bine dupa aia vreo 2-3 luni dupa care iar o luam de la capat si ma gandesc acum privind inapoi ca poate ar fi o buna alegere daca am putea calca peste inhibitii si orgoli...
Eu zic ca e bun swing-ul pentru cei ce au curaj si ai admir pentru asta.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu mi se mai dezvolta penisu? | Yok | 50 | 5.412 |
|
Penisul de 16 cm | Scumpa_77 | 108 | 13.697 |
|
Sex in trei - probleme, dileme etc.
Topice combinate |
Doamna Babe | 336 | 52.598 |