Criminal minds
Scris 19 February 2011 - 03:48 AM
Si mie imi place, cu toate ca deja de multe ori imi da senzatia ca nu mai au idei si parca o tot lungesc cu aceleasi faze, nu mai e asa interesant ca la inceput, acum ma uit la un episod o data pe luna, inainte vedeam unul pe zi...
Oricum, singurul serial din care am putut sa vad mai mult de 5 episoade, restul m-au plictisit repede.
Oricum, singurul serial din care am putut sa vad mai mult de 5 episoade, restul m-au plictisit repede.
Scris 02 November 2011 - 10:44 PM
Facut testul. Rezultat : Aaron Hotchner
Nici nu ma asteptam la altceva.

http://quizilla.teen...659866/4818329/
Nici nu ma asteptam la altceva.

http://quizilla.teen...659866/4818329/
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 02 November 2011 - 10:46 PM
Scris 02 November 2011 - 11:13 PM
Am urmarit pana ce a venit Joe Mantegna de l-a inlocuit pe Mandy Patinkin.Il admir pe Joe si consider un mare actor in atatea filme in care l-am vazut dar parca nu-i potrivit la serialul asta..opinia mea desigur.Am unul fff bun ce-l vad acum,Justified.Mi-au placut la nebunie Prison Break si The Shield.Si Dexter e interesant .Acum e sezonul 6 si e misto .E si Edward James Olmos in el.
Scris 02 November 2011 - 11:34 PM
Mi-a parut rau ca a parasit serialul Patinkin dar imi place si cu Joe Mantegna. Deasemenea Paget Brewster e mai fun to watch decat Lola Glaudini. Sunt la sezonul 4 episodul 2. Super serial.
Mai de mult urmaream un serial numit Shark cu James Woods. Vai cat imi placea serialul ala si ce rau mi-a parut ca a fost cancelled dupa 2 sezoane.
Mai de mult urmaream un serial numit Shark cu James Woods. Vai cat imi placea serialul ala si ce rau mi-a parut ca a fost cancelled dupa 2 sezoane.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 02 November 2011 - 11:38 PM
Scris 19 March 2012 - 09:23 PM
Si acesta un serial foarte bun,l-am urmarit cu sufletul la gura,nu ma mai desparteam de pc...ma uitam non stop:D...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
True Blood! | Naeema | 5 | 1.593 |
|
STARGATE ATLANTIS sau SG-1
cind incepe? |
zexelica | 8 | 5.235 |
|
Bones! | Naeema | 0 | 1.176 |