Sari la conținut
Forum Roportal
_cata

AM probleme cu firewall-ul din XP

Postări Recomandate

De cateva zile am o eroare pe care nu stiu sa o rezolv . E vorba de firewall-ul din XP. Atunci cand intru la proprietatile retelei si vreau sa schimb setarile firewall-ului , primesc urmatorul mesaj : Windows cannot display the proprieties of this connection. The Windows management instrumentation (WMI) information might be corrupted. . Mi se cere sa restaurez cu System Restore dar eu nu il am activat si nu pot folosi metoda asta. De asemenea, in Control Panel daca vreau sa pornesc firewall-ul imi scrie "Windows cannot start the firewall/ Internet Connection saring (ICS) Service" . Iar daca merg in control panel -admin tools - services - si vreau sa pornesc serviciul respectiv primesc eroarea : "Could not start Firewall/ Internet connection saring (ISC) service - Error 1068: The dependency service or group failed to start" . Ce poate fi? Si cum pot sa repornesc firewall-ul asta ? Nu stiu ce sa mai incerc. Multumiri.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca am o rezolvare la problema ta (sper cel putin):

 

Pe thread-ul acestui forum am gasit o problema similara pe care o are unul din useri:

 

http://forums.windrivers.com/sowthread.ph...goto=nextoldest

 

Chiar spre sfarsitul thread-ului are o lista cu serviciile care trebuie sa fie activate pentru ca Internet Connection Firewall sa mearga. Am sa te rog sa le verifici pe toate sa vezi daca sunt pornite.

In al 4-lea thread este un linca cu pagina de suport de la Microsoft care prezinta problema si ce trebuie rezolvat pentru ca totusi sa mearga (o pastuiesc si aici sa fie mai usor de accesat). In cazul in care toate serviciile sunt activate incearca linca-ul de la Microsoft:

 

http://support.microsoft.com/defaul...cab;en-us;829779

 

Sa-mi spui daca ai reusit sa rezolvi ceva. :cheer: Te rog

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din cate am studiat si eu se pare ca e vorba de un anumit serviciu numit "RasMan" care trebuie activat; nu apare in lista serviciilor din Admin Tools si se acceseaza din registrii de Windows.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eh, iata ca am reusit sa rezolv problema mai usor decat ma asteptam . Am studiat si eu ce scria pe forumul acela precum si pe site-ul microsoft dar din cate am inteles eu acolo era o eroare aparuta in urma instalarii service pacca 1 , ori la mine nu era cazul si imi era cam teama sa umblu ca orbul pe la registrii. Insa am ales o solutie mai simpla , chiar daca nu credeam ca are efect , insa a tinut : START - PROGRAMS - RUN - msconfig si de acolo am dat enable all services. Dupa ce am dat restart...totul a revenit la normal !! Sper ca aceasta solutie sa ii ajute si pe cei care au o problema asemanatoare cu a mea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Am sa te rog sa le verifici pe toate sa vezi daca sunt pornite.

 

Exacly my point...bine ca sa-a rezolvat !

 

:cheer:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×