sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

sa mai sper la el? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mimikela23 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-November 07

Scris 28 November 2007 - 01:58 PM

Buna! Am vazut ca multe persoane care au probleme in dragoste isi spun oful aici si asteapta sa primeasca niste sfaturi, asa ca apelez si eu la voi.
Am 23 ani si am fost cu un baiat 2 ani si aproape 6 luni,el era mai mare decat mine cu 2 ani, dar in urma cu doua luni si ceva ne-am despartit. De fapt el vroia foarte mult sa ne casatorim, m-a luat prin surprindere, aveam impresia ca nu stiu ce se petrce cu mine, eram confuza si i-am cerut sa aiba putina rabdare cu mine. Eu locuiam atunci la el si i-am zis ca vreau sa ma mut pentru a-mi pune ordine in ganduri. Bineinteles ca m-am mutat, desi a insistat sa nu o fac, dar am continuat sa ne vedem, desi relatia noastra se racea incet, mai ales din partea lui...El insa nu a avut rabdare, a incercat sa cunoasca alte fete, venea la mine si imi zicea ca incearca sa se vada cu alte fete, dar tot pe mine ma iubeste si ca ar vrea sa ne impacam, sa o luam de la capat, dar eu nu ziceam nici da nici nu. Si totusi vroia sa ne impacam, dar incerca in continuare sa isi gaseasca pe cineva, poate ca sa ii fie mai usor, el suferea mult, pana ce a gasit pe una, adica ea a acceptat sa se vada ca pastrau legetura pe internet, din cate mi-a zis el. Asta s-a intamplat in urma cu aproximativ o luna. Intr-o seara l-am sunat si mi-a raspuns ea, am crezut ca nu mai pot...imi doream sa ii spun ca vreau sa ne impacam, de aceea l-am si sunat, vroiam sa il aud, sa stie ca si eu ma gandesc la el. Au urmat zile de cosmar, mi-a zis ca el nu ma mai iubeste, ca a sters totul cu buretele....oare chiar asa este??? Nu imi pot explica cum m-a uitat asa de repede, cum acele sentimente de iubire nu mai existau pentru el, a uitat totul si nu mai simte nimica pentru mine... Eu acum ies cu un baiat, dar inca mai sper la el, el insa zice sa s-a terminat. Ce sa fac? Mai am vreo sansa?
0

#2 Utilizator offline   Demimurgul 

• DoP
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-August 07

Scris 28 November 2007 - 02:25 PM

I-ai calcat pe orgoliu si l-ai ranit. Ori te mai iubeste si vrea sa para nepasator pana e sigur de sentimentele tale ori i-a trecut si ii esti indiferenta. Incearca sa discuti cu el serios despre ce simtiti unul pentru celalalt.
0

#3 Utilizator offline   mimikela23 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 November 2007 - 02:37 PM

Vezi postareanambapleaca, la Nov 28 2007, 02:25 PM, a spus:

I-ai calcat pe orgoliu si l-ai ranit. Ori te mai iubeste si vrea sa para nepasator pana e sigur de sentimentele tale ori i-a trecut si ii esti indiferenta. Incearca sa discuti cu el serios despre ce simtiti unul pentru celalalt.

Am incercat sa discutam, prima data eram foarte trista...plangeam mai mult, parca ii cerseam iubirea, ma privea cu mila si imi repeta ca nu mai simte nimica. Ultima data cand l-am vazut am fost pana la el acasa, a inceput sa imi faca tot felul de complimente: ca arat bine, chiar bine..., iar cand am plecat m-a condus si inainte sa ies m-a strans in brate si m-a sarutat pe obraz, intrebandu-ma daca imi mai este drag de el? Atunci i-am adresat o intrebare: "dar tie de mine?", iar el a zis ca acum o are pe ea, ca se inteleg bine si lucruri de genul ecesta...este fericit si totusi eu sufar:(
0

#4 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 28 November 2007 - 02:54 PM

Vezi postareamimikela23, la Nov 28 2007, 02:37 PM, a spus:

Am incercat sa discutam, prima data eram foarte trista...plangeam mai mult, parca ii cerseam iubirea, ma privea cu mila si imi repeta ca nu mai simte nimica. Ultima data cand l-am vazut am fost pana la el acasa, a inceput sa imi faca tot felul de complimente: ca arat bine, chiar bine..., iar cand am plecat m-a condus si inainte sa ies m-a strans in brate si m-a sarutat pe obraz, intrebandu-ma daca imi mai este drag de el? Atunci i-am adresat o intrebare: "dar tie de mine?", iar el a zis ca acum o are pe ea, ca se inteleg bine si lucruri de genul ecesta...este fericit si totusi eu sufar:(

cel mai nasol lucru e sa plangi in fata celui care te ranit pentru ca el astfel vede cat de mult suferi; si apoi vine te strange in brate , se joaca cu tine...daca el nu se hoatreste ce vrea incearca sa nu ii intri in joc caci s-ar putea sa suferi si mai mult... eu zic sa incerci sa intelelegi ce s-a intamplat si il pui sa iti dei explicatii clare nu sa se joace cu tine si sa reusesiti sa vorbiti deschis:)
0

#5 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 28 November 2007 - 03:07 PM

Vezi postareamimikela23, la Nov 28 2007, 01:58 PM, a spus:

Buna! Am vazut ca multe persoane care au probleme in dragoste isi spun oful aici si asteapta sa primeasca niste sfaturi, asa ca apelez si eu la voi.
Am 23 ani si am fost cu un baiat 2 ani si aproape 6 luni,el era mai mare decat mine cu 2 ani, dar in urma cu doua luni si ceva ne-am despartit. De fapt el vroia foarte mult sa ne casatorim, m-a luat prin surprindere, aveam impresia ca nu stiu ce se petrce cu mine, eram confuza si i-am cerut sa aiba putina rabdare cu mine. Eu locuiam atunci la el si i-am zis ca vreau sa ma mut pentru a-mi pune ordine in ganduri. Bineinteles ca m-am mutat, desi a insistat sa nu o fac, dar am continuat sa ne vedem, desi relatia noastra se racea incet, mai ales din partea lui...El insa nu a avut rabdare, a incercat sa cunoasca alte fete, venea la mine si imi zicea ca incearca sa se vada cu alte fete, dar tot pe mine ma iubeste si ca ar vrea sa ne impacam, sa o luam de la capat, dar eu nu ziceam nici da nici nu. Si totusi vroia sa ne impacam, dar incerca in continuare sa isi gaseasca pe cineva, poate ca sa ii fie mai usor, el suferea mult, pana ce a gasit pe una, adica ea a acceptat sa se vada ca pastrau legetura pe internet, din cate mi-a zis el. Asta s-a intamplat in urma cu aproximativ o luna. Intr-o seara l-am sunat si mi-a raspuns ea, am crezut ca nu mai pot...imi doream sa ii spun ca vreau sa ne impacam, de aceea l-am si sunat, vroiam sa il aud, sa stie ca si eu ma gandesc la el. Au urmat zile de cosmar, mi-a zis ca el nu ma mai iubeste, ca a sters totul cu buretele....oare chiar asa este??? Nu imi pot explica cum m-a uitat asa de repede, cum acele sentimente de iubire nu mai existau pentru el, a uitat totul si nu mai simte nimica pentru mine... Eu acum ies cu un baiat, dar inca mai sper la el, el insa zice sa s-a terminat. Ce sa fac? Mai am vreo sansa?

Draga [Mimikela23] din pacate prostia se plateste. Acest om era gata sa se insoare cu tine, un lucru demn de apreciat pentru tineretul din ziua de azi, este nevoie de mult curaj pentru a face acest pas, si tu, nu numai ca nu i-ai raspuns asteptarilor, ci ai vrut sa te si multi de la el.
Si ca sa continuam, ai vazut ca relatia se racea pe zi ce trece, si mintea tot nu iti venea la cap.
Acum te intrebi, sa mai speri la el ? Eu zic sa il lasi in pace, sa fie fericit, tu nu esti destul de buna pentru el. In tine doar clocoteste acum orgoliul ca l-ai pierdut. Asa ca daca tii la el si vrei sa fie fericit, lasa-l in pace, nu ii mai distruge viata in continuare.
0

#6 Utilizator offline   mimikela23 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 November 2007 - 03:28 PM

Vezi postareaFluturel, la Nov 28 2007, 03:07 PM, a spus:

Draga [Mimikela23] din pacate prostia se plateste. Acest om era gata sa se insoare cu tine, un lucru demn de apreciat pentru tineretul din ziua de azi, este nevoie de mult curaj pentru a face acest pas, si tu, nu numai ca nu i-ai raspuns asteptarilor, ci ai vrut sa te si multi de la el.
Si ca sa continuam, ai vazut ca relatia se racea pe zi ce trece, si mintea tot nu iti venea la cap.
Acum te intrebi, sa mai speri la el ? Eu zic sa il lasi in pace, sa fie fericit, tu nu esti destul de buna pentru el. In tine doar clocoteste acum orgoliul ca l-ai pierdut. Asa ca daca tii la el si vrei sa fie fericit, lasa-l in pace, nu ii mai distruge viata in continuare.

Asta fac...il las in pace, nu il mai presez, nu il sun, incerc sa nu il vad, stiu ca eu am gresit si imi asum responsabilitatea si totusi sper la el inca, dar nu ma bag in viata lui, chiar tin la el si la fericirea lui. Sper sa reusesc sa trec peste tot, desi el parca vrea sa se joace cu mine, ultima data mi-a zis:" Poate vom fi iar impreuna"? De ce se joaca asa cu mine nu inteleg?! Stie ca inca tin la el desi am incercat sa par indiferenta in ultima vreme...

Vezi postareaerena21, la Nov 28 2007, 02:54 PM, a spus:

cel mai nasol lucru e sa plangi in fata celui care te ranit pentru ca el astfel vede cat de mult suferi; si apoi vine te strange in brate , se joaca cu tine...daca el nu se hoatreste ce vrea incearca sa nu ii intri in joc caci s-ar putea sa suferi si mai mult... eu zic sa incerci sa intelelegi ce s-a intamplat si il pui sa iti dei explicatii clare nu sa se joace cu tine si sa reusesiti sa vorbiti deschis:)

...da se joaca , asa este si doare..., dar acum am reusit sa fiu tare, cel putin cand ne-am vazut ultima dat am reusit sa ma tin tare, sa ma comport ca si cum nu imi mai pasa, comportament ce l-a miscat putin, dupa cum am vazut si duap cum am mai scris: m-a codus si inainte sa plec m-a strans in brate si m-a sarutat pe obraz, ceea ce m-a miscat putin...si totusi poate vroia sa ma incerce, iar eu ii intru in joc usor, e vorba de sentimente si nu pot controla totul...
0

#7 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 28 November 2007 - 03:30 PM

incetu cu incetu vei reusi sa te controlozi dintr-o data nu este posibil, dar ai rabdare si cu timpul poate il vei si ierta
0

#8 Utilizator offline   Demimurgul 

• DoP
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-August 07

Scris 28 November 2007 - 03:54 PM

Vezi postareaerena21, la Nov 28 2007, 04:30 PM, a spus:

incetu cu incetu vei reusi sa te controlozi dintr-o data nu este posibil, dar ai rabdare si cu timpul poate il vei si ierta

Pentru ce sa il ierte EA? Ea e cea care a gresit si si-a batut joc de sentimentele baiatului.
0

#9 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 28 November 2007 - 03:55 PM

Vezi postareamimikela23, la Nov 28 2007, 01:58 PM, a spus:

Am citit că : aţi stat doi ani împreună, că tu nu ai dorit să te căsătoreşti, că el nu mai vrea să fie cu tine, că tu ieşi cu altul.

Păi dacă el e cu alta şi tu eşti cu altul, înseamnă că nu vă iubiţi. Dacă aşa uşor treceţi peste relaţia voastră, înseamnă că nu v-aţi iubit încă de la început, ci, relaţa voastră a fost doar una fizică.
0

#10 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 28 November 2007 - 04:13 PM

Vezi postareanambapleaca, la Nov 28 2007, 03:54 PM, a spus:

Pentru ce sa il ierte EA? Ea e cea care a gresit si si-a batut joc de sentimentele baiatului.

in ce sens.. ca i-a zis ca tre sa se mai gandeasca ...hm nu cred a vrut doar sa se gandeasca bine innainte de a lua o decizie ce va fii pe viata caci casatoria e ceva important un pas greu de facut

Aceasta postare a fost editata de erena21: 28 November 2007 - 04:19 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Dragoste de la distanta
E ciudat dar distanta uneori te face sa tii mult mai mult la pers resp
cristy_05  47 14.680
Topic inchis Un sfat va rog Vicious  11 2.645
Hot Topic (New) Atasamente Casatorii Mixte :help:
Cum v-ati acomodat cu provocarile vieti de cuplu mixt?
o mama in abu dhabi  111 17.916
Hot Topic (New) Ce doresc barbatii de la femei si viceversa?
ce sa facem sa nu ne mai chinuim intre noi?
RAMONA  25 7.711
Hot Topic (New) Moralitatea in casnicii nightwish  138 17.355