web cam nu vrea sa functioneze
Scris 25 November 2007 - 05:04 PM
MI-am luat un web-cam ...il cuplez la calculator,imi zice hardware new detected si nu imi cere driverul de instalare...am instalat si asa driverul dar tot nu functioneaza.
Ma poate ajuta cineva??
Multumesc!
Ma poate ajuta cineva??
Multumesc!
Scris 25 November 2007 - 06:02 PM
f_l_o, la Nov 25 2007, 05:04 PM, a spus:
MI-am luat un web-cam ...il cuplez la calculator,imi zice hardware new detected si nu imi cere driverul de instalare...am instalat si asa driverul dar tot nu functioneaza.
Ma poate ajuta cineva??
Multumesc!
Ma poate ajuta cineva??
Multumesc!
daca doresti iti pot scri pe pasi ce tre sa faci si sper sa ti se primeasca
Scris 25 November 2007 - 06:15 PM
inainte de toate de pe cd cu driverile webului instaleaza driverele si programa! adica: pe multe cd ale web sunt aparte driverile de functionare si programa prin care sa vizualizezi imaginea, adica le instalez pe ambele daca sunt , daca nu numai ce este, mai mult de atat poate sa fie un cd la mai multe weburi, alegi corect modelul!
pasul doi conectezi web,
pasul trei daca apare sa caute singur componente noi il lasi sa caute cu cd in cdrom, in caz ca necesita restartare restarteazal,
pasul patru , cu camera conectata faci clik drept pe my computer , alegi din meniul aparut al patrulea de sus in dependenta de limba tre sa fie manager sau upravlenie ... ceva de genul dat dupa aia din comp manager gasesti care e camera , o sa arate cu semnul intrebarii daca ea nu functioneaza corect , klik drept si sa reinoiasca driverul dupa care faci restart , daca nuti iese , schimb limba ca la mine wwin e alta limba siti explic mai concret , succes!
pasul doi conectezi web,
pasul trei daca apare sa caute singur componente noi il lasi sa caute cu cd in cdrom, in caz ca necesita restartare restarteazal,
pasul patru , cu camera conectata faci clik drept pe my computer , alegi din meniul aparut al patrulea de sus in dependenta de limba tre sa fie manager sau upravlenie ... ceva de genul dat dupa aia din comp manager gasesti care e camera , o sa arate cu semnul intrebarii daca ea nu functioneaza corect , klik drept si sa reinoiasca driverul dupa care faci restart , daca nuti iese , schimb limba ca la mine wwin e alta limba siti explic mai concret , succes!
Scris 18 March 2008 - 07:42 PM
Deci sa va spun ce problema am ... Mi-am cumparat web si vreu sa il instalez ... am instalat driverul de pe CD si cand bag webu in spate la calculator nu mil recunoaste ... trebuia sa imi apara Fond New Hrdwere sau asa ceva dar nu apare ... am incercat sa bag si imprimata dar aceasta merge bine ... webu lam dus si la alt PC si merge ... ma puteti ajuta va rog?
... am uitat sa va spun webul e Genius GE122
Pardon GENIUS GE111
Pardon GENIUS GE111
Scris 18 March 2008 - 08:37 PM
Ai dat click dreapta pe my computer si la manage? Sa vezi acolo daca e semnu intrebarii cu galben sau nu e?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Intrebare :( | Trsnl | 4 | 776 |
|
desktop | Bebe24ef | 0 | 961 |
|
Parere | PLACA VIDEO | 2 | 1.099 |
|
conectarea laptopului la internet | Mocanu1993 | 1 | 1.657 |