A fost f interesant, am comandat un pui, nici nu stiam ce comand, am vazut acolo ca scrie pui si bun, e bun.... ia-l!
Vreau sa zic ca a venit intr-o cutie, f frumoasa, cu parti diferite, pentru fiecare chestie. Puiu era inttre 2 foi de salata, cu un sos foarte lichid si dulce. A fost f bun. In alta patratica a cutiei era o foaie de portocala, cu o rosiuta de aia mica, si cu ceva fruct f bun, care nici io nici vietnamezii nu stiam ce e
E foarte complexa treaba, pe masa nu era ca la noi sare si piper ci soy sauce, asta a zis vietnamezu ca e, si zahar (probabil pentru cafele) . Vietnamezu a zis ca e prea simplu
Alta chestie interesanta e ca atunci cand am plecat (bucataria era tot in restaurant, nu ascunsa de lume, dupa tejghea se gatea, toti care erau acolo au zis tare "Thank you" si io am ramas
Ce e ciudat e ca si io si vietnamezu am fost de accord ca era prea putin, si era, era f putin, dar ciudat ne-am saturat.... Pur si simplu ne simteam satui, nu mai vroiam, ciudat..........
Totu a fost f bun, si trebuia mancat cate "putin din fiecare" ceea ce a fost ciudat pt. mine.... Eu am fost singuru (Am fost 4 in total la masa, care nu era masa, ca am stat ca la cafenea, unu dupa altu) care a cerut si folosit furculita fiindca vietnamezii foloseau betisoarele care erau pe masa.....
Puiu in sos dulce mi s-a parut cel mai bun........
Pretu a fost acceptabil (pt UK; pt RO era f piperat)....
Contact
Facebook
Twitter
RSS