sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

scorpie, incerc sa inteleg un leu :| Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Baba Cloanta 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-September 07

Scris 24 November 2007 - 11:40 PM

Suntem colegi de facultate, am fost impreuna timp de 7 luni. Am avut doua asa-numite "despartiri", dar n-au durat mai mult de o saptamana. In ambele cazuri, ne-am certat din cauza rudelor lui, care s-au aratat deranjate de faptul ca "incerc sa il schimb". Timp de o luna am locuit impreuna, si a fost totul roz, dar a venit vacanta, si am fost amandoi plecati din tara. La aproximativ o saptamana dupa ce ne-am revazut, si'a dat seama ca "nu mai gaseste motive pentru a continua relatia".
Dumnealui e leu, e extrem de orgolios, si nu ar recunoaste niciodata ca a gresit, sau ca nu a luat cea mai buna decizie intr-o problema.
Cand ne-am despartit, mi-a spus ca i-ar placea sa ramanem prieteni. Am incercat, pentru ca, fiind si colegi, era cam greu sa ma indepartez de el definitiv, dar n-am rezistat prea mult, nu pot fi cea mai buna prietena a lui. Mi-am schimbat atitudinea fata de el, am incercat sa fiu extrem de rece, sa il fac sa inteleaga ca ori e totul pentru mine, ori nimic. I-am spus lucrul asta, cateva zile nu am mai vorbit, apoi am reluat discutiile, el povestindu-mi ce a mai facut, cat de greu ii este, cat de singur se simte intre prietenii lui. Si s-a revenit la starea aia "calduta", care ii place lui, de "prieteni si colegi".
Am refuzat o iesire cu el, de teama sa nu fac nimic prostesc, desi n'as avea ce pierde. Si mi'a raspuns ca se simte si mai atras de mine acum, dar .. atat. Astfel ca l-am rugat sa isi puna ordine in ganduri, si sa reluam discutiile dupa ce se hotaraste, si stie ce vrea de la noi. Si de atunci, o zi e atent cu mine, urmatoarea se comporta ca un amic oarecare.
Intreb: faptul ca stie ca inca tin la el il face sa isi piarda interesul? Ar trebui sa fiu rece, sau sa raman in continuare vesela si zambitoare cu el? Si pana la urma, daca nu vrea sa ne impacam, pentru ce readuce in discutie momente din trecut, spunand cat de dor ii e de clipele alea? :jester:
0

#2 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 24 November 2007 - 11:59 PM

Vezi postareaBaba Cloanta, la Nov 24 2007, 11:40 PM, a spus:

Suntem colegi de facultate, am fost impreuna timp de 7 luni. Am avut doua asa-numite "despartiri", dar n-au durat mai mult de o saptamana. In ambele cazuri, ne-am certat din cauza rudelor lui, care s-au aratat deranjate de faptul ca "incerc sa il schimb". Timp de o luna am locuit impreuna, si a fost totul roz, dar a venit vacanta, si am fost amandoi plecati din tara. La aproximativ o saptamana dupa ce ne-am revazut, si'a dat seama ca "nu mai gaseste motive pentru a continua relatia".
Dumnealui e leu, e extrem de orgolios, si nu ar recunoaste niciodata ca a gresit, sau ca nu a luat cea mai buna decizie intr-o problema.
Cand ne-am despartit, mi-a spus ca i-ar placea sa ramanem prieteni. Am incercat, pentru ca, fiind si colegi, era cam greu sa ma indepartez de el definitiv, dar n-am rezistat prea mult, nu pot fi cea mai buna prietena a lui. Mi-am schimbat atitudinea fata de el, am incercat sa fiu extrem de rece, sa il fac sa inteleaga ca ori e totul pentru mine, ori nimic. I-am spus lucrul asta, cateva zile nu am mai vorbit, apoi am reluat discutiile, el povestindu-mi ce a mai facut, cat de greu ii este, cat de singur se simte intre prietenii lui. Si s-a revenit la starea aia "calduta", care ii place lui, de "prieteni si colegi".
Am refuzat o iesire cu el, de teama sa nu fac nimic prostesc, desi n'as avea ce pierde. Si mi'a raspuns ca se simte si mai atras de mine acum, dar .. atat. Astfel ca l-am rugat sa isi puna ordine in ganduri, si sa reluam discutiile dupa ce se hotaraste, si stie ce vrea de la noi. Si de atunci, o zi e atent cu mine, urmatoarea se comporta ca un amic oarecare.
Intreb: faptul ca stie ca inca tin la el il face sa isi piarda interesul? Ar trebui sa fiu rece, sau sa raman in continuare vesela si zambitoare cu el? Si pana la urma, daca nu vrea sa ne impacam, pentru ce readuce in discutie momente din trecut, spunand cat de dor ii e de clipele alea? :jester:

Cred ca nici el nu stie ce vrea...sau se joaca. Si eu sunt leoaica si am momente cand imi doresc un lucru, sau mi'e dor de ceva iar apoi imi trece sau nu ma mai intereseaza. poate asa se intampla si cu el, uneori il apuca dorul de trecut, alteori isi pierde interesul iar asta ii determina comportamentul fata de tine. banuiesc ca e prea orgolios ca sa poata spune ce simte cu adevarat. si un pic nehotarat, nici nu vrea sa te piarda, dar nici nu vrea sa fie cu tine. cred ca sentimentele lui fata de tine nu mai sunt aceleasi si de'asta nu stie ce sa faca. daca isi va gasi pe altcineva, o sa se schimbe complet...
0

#3 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 25 November 2007 - 01:45 AM

Leii astia,of,of ,of ...tare mult as vrea si eu sa am raspunsuri la intrebarile tale...
0

#4 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 25 November 2007 - 01:52 AM

Parerea mea e ca ar trebui sa cauti pe altcineva...
O relatie ori merge ori nu merge... daca ajunge sa fie lalaita cum descrii tu... ceva clar e in neregula...
Daca te-ar fi iubit cum meriti sa fii iubita n-ai fi fost aici...
Daca ar fi fost o relatie in care sa fi investit mai mult.... poate iar... s-ar fi putut incerca diverse... dar ce povestesti tu aici e, din puctul meu de vedere, un caz de nepotrivire in care lucrurile nu sunt nici pe cat de conflictuale pot fi ca sa-i motiveze pe cei 2 sa nu se mai caute... dar nici pe cate de potrivite ar trebui sa fie ca sa-i motiveze pe cei doi sa vrea cu adevarat mai mult.

Sincer cred ca daca ai sa te uiti in inima ta si ai sa fii perfect sincera cu tine insuti.... ai sa descoperi ca si tu vrei mai mult decat EL...
0

#5 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 25 November 2007 - 02:21 AM

Nu cred ca e neaparat parsiv intr-un mod controlat. Dar se pare ca pur si simplu nu e suficient de interesat de o relatie cu tine ca sa merite sa-ti bati capul.

De altfel... sunt scorpion si am o relatie, de regula, extrem de tensionata cu leii, deci nu ma mir din punctul asta de vedere. Tot restul poate sa fie okay - nu de mult incepusem o relatie cu o "leoaica" de care eram foarte atras, intoxicat de-a dreptul. Dar oricum faceam, orgoliile noastre isi dadeau cap in cap in scurt timp si mi-am dat repede seama ca nu avem nici o sansa sa ramanem impreuna linistiti, fara nervi, facand dragoste ca iepurii, you know, the good stuff. :) Din experienta mea, pentru scorpioni, orgoliul leilor la cei speciali ii poate face prieteni de incredere (cu conditia sa nu stai prea mult timp cu ei). In nici un caz mai mult.
0

#6 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 25 November 2007 - 03:00 AM

Vezi postareafitzroy, la Nov 25 2007, 02:21 AM, a spus:

Nu cred ca e neaparat parsiv intr-un mod controlat. Dar se pare ca pur si simplu nu e suficient de interesat de o relatie cu tine ca sa merite sa-ti bati capul.

De regula, leii nu stiu sa fie parsivi, prefacuti, etc. Orgoliul insa e mare.

@Cavaleru' Jedi: sunt de acord cu tine, e mult mai bine pentru ea sa renunte. Odata ce el nu o mai iubeste, in momentul in care va gasi pe altcineva, o sa o termine definitiv cu ea. Parerea mea... (ca leoaica :jester:)
0

#7 Utilizator offline   herbert 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-June 07

Scris 25 November 2007 - 10:19 AM

Vezi postareaCavaleru' Jedi, la Nov 25 2007, 01:52 AM, a spus:

Parerea mea e ca ar trebui sa cauti pe altcineva...
O relatie ori merge ori nu merge... daca ajunge sa fie lalaita cum descrii tu... ceva clar e in neregula...
Sincer cred ca daca ai sa te uiti in inima ta si ai sa fii perfect sincera cu tine insuti.... ai sa descoperi ca si tu vrei mai mult decat EL...

Asa este. Subscriu !
0

#8 Utilizator offline   Baba Cloanta 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-September 07

Scris 25 November 2007 - 01:39 PM

Citeaza

si un pic nehotarat, nici nu vrea sa te piarda, dar nici nu vrea sa fie cu tine. cred ca sentimentele lui fata de tine nu mai sunt aceleasi si de'asta nu stie ce sa faca

Nehotararea lui m'a facut de multe ori sa ma intreb daca mai merita sa lupt pentru relatia asta. Sunt perfect constienta ca nu am cum sa il oblig sa fie cu mine, nici n'as vrea sa stea cu mine doar din plictiseala sau pentru simplul motiv ca nu poate fi singur.
Nu vrea sa ma piarda, dar nici sa fie cu mine? Pentru mine asta e ilogic. Chiar nu exista nicio modalitate de a'l face sa ia o decizie clara? Am cum sa aflu ce gandeste cu adevarat referitor la noi doi?

Citeaza

Probabil ceea ce gresesc este ca'l vreau tot pe el, dar ... mai "complet". Adica un picut schimbat

Citeaza

sunt de acord cu tine, e mult mai bine pentru ea sa renunte. Odata ce el nu o mai iubeste, in momentul in care va gasi pe altcineva, o sa o termine definitiv cu ea. Parerea mea... (ca leoaica)

Dumneata, ca leoaica, cum poti fi recastigata, odata ce o relatie s'a terminat?
In alta ordine de idei, multumesc pentru raspuns, desi a fost cam dureros
0

#9 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 25 November 2007 - 02:11 PM

Vezi postareaMiss-Take, la Nov 25 2007, 01:45 AM, a spus:

Leii astia,of,of ,of ...tare mult as vrea si eu sa am raspunsuri la intrebarile tale...

Din partea lor?
Nu prea....
Cunosc si eu leii si sunt tare ciudati cateodata.

Aceasta postare a fost editata de GigJoe: 25 November 2007 - 02:11 PM

0

#10 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 25 November 2007 - 02:56 PM

Vezi postareaBaba Cloanta, la Nov 25 2007, 01:39 PM, a spus:

Probabil ceea ce gresesc este ca'l vreau tot pe el, dar ... mai "complet". Adica un picut schimbat

Cineva intelept mi-a spus mai demult ca daca vrei pe cineva si nu-l poti accepta asa cum este el, cu defectele si calitatile pe care le are, este clar ca nu este persoana potrivita pentru tine.
Omul ala nu se va schimba niciodata pentru ca asa vrei tu, doar gandeste-te cum ar fi sa fi tu cea care ar trebui sa se schimbe pentru altcineva.
Probabil ca undeva in lumea asta exista si barbatul ala pe care il vrei tu, care este exact asa cum vrei tu. Dar in mod cert nu este el.
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis oare cum:-/