Am lucrat ani de zile intr-un domeniu extrem de pragmatic pana cand, o anumita situatie m-a facut sa ma retrag...pentru o vreme, asa am gandit atunci. Aveam sa constat dupa cateva luni ca de fapt m-am regasit. Poevstea e simpla: acumulasem stres, ingrozitor de mult stres, m-am imbolnavit la propriu, spitale, stari aiurea si nici un fel de afectiune fizica, ci numai stres si consecintele lui. Si atunci am luat o pauza si am dorit sa fac "cu manutele astea doua" ceva ce imi place tare mult, sa cos, tricotez, crosetez, pictez, modelez...de ani de zile nu ma mai jucasem asa. Si imi era dor. Asa ca, am trecut la treaba, mai bine zis la relaxare.
M-am uitat pe internet...sa ma inspir. Am fost socata cat demulte site-uri, bloguri au femeile din alte tari pe tema unor hobby creative. Si ce sursa de venit. Am inceput in joaca si primul rezultat a fost si cel mai fericit. Am constatat cu stupoare ca nu am mai avut nevoie de tratament, uitam sa il iau si asta pentru ca nu mai aveam starile cumplite care nu imi dadeau voie sa uit ca trebuie sa urmez tratamentul. Apoi au venit rezultatele neasteptate: vanzarile. Pur si simplu cineva dorea ceea ce faceam eu. Bijuterioare simple, bluze pictate sau mici obiecte decorative. Acum traiesc din acest hobby. SI SUNT FERICITA. Asa cum nu imi amintesc sa fi mai fost vreodata. Nu ma recunosc si ma gandesc daca nu cumva toata viata mea am fost mai mult casnica decat luptatoare si ca doar m-am mintit pana acum. Dar e prima oara cand spun cu toata gura si cu deplina convingere ca viata e minunata.
Si ca sa ma si laud, puteti vedea ceva di ceea ce fac eu aici: http://www.mariashop...st&iCategory=32
Si inca ceva mai jos:
Mi-ar placea sa ajungem la un moment dat sa apreciem cu adevarat valoarea. Mai mestereste cineva de pe aici?
ie_fotomod.jpg (110.41K)
Number of downloads: 30
Fisiere atasate
-
IMGP2678.JPG (132.53K)
Number of downloads: 24 -
IMGP2682.jpg (209.22K)
Number of downloads: 34 -
scaunel_copy.jpg (485.42K)
Number of downloads: 33
Contact
Facebook