Buna tuturor!
Astazi am avut o zi super proasta...insa lasand acest lucru la o parte, as dori sa obtin o informatie. In jurul orei 13 masina mea a fost accidentata in intersectie de catre o alta masina. Am fost la politie, mi s-a dat dreptate, am primit asigurarea celui ce m-a lovit, procesul verbal de constatare si dovada pt reparatie. Intrebarea mea este urmatoare : am voie sa mai conduc masina, asa avariata ( mentionez ca are doar aripa din stanga fatza usor deformata ), doar 30 de zile incepand de astazi? In dovada data de politie nu se mentioneaza nici o limita in acest sens,cu atat mai mult cu cat nu eu am fost de vina. Va intreb acest lucru pt ca cei de la service unde vreau eu sa trimita firma de asigurari masina ma pot programa abia in ianuarie pt reparatie. Astept raspunsuri! Imi cer scuze daca am facut vreo greseala privind realizarea unui nou topic. Acum e prima data cat utilizez acest forum. Multumesc anticipat! Numai bine!
Pagina 1 din 1
Termen de circulatie cu masina avariata...pls help!
Scris 23 November 2007 - 07:16 PM
Din cate stiam, dupa reglementarile aparute odata cu noul cod rutier, nu ai voie sa circuli cu autovehicolul avariat mai mult de 30 zile de la emiterea dovezii. Dupa cele 30 de zile, daca circuli (sau esti prins/a
) te incadrezi la clasa I : 2- 3 puncte de amenda
Mai multe detalii, desi cam asta ar fi rezumatul, aici: Noul cod rutier
Citeaza
Clasa I
# nerespectarea obligatiei de a purta centura de siguranta
# conducerea unui vehicul avariat peste termenul de 30 de zile de la data eliberarii documentului de constatare a avariei
# Lasarea libera in timpul conducerii a volanului
# nerespectarea obligatiei de a purta centura de siguranta
# conducerea unui vehicul avariat peste termenul de 30 de zile de la data eliberarii documentului de constatare a avariei
# Lasarea libera in timpul conducerii a volanului
Mai multe detalii, desi cam asta ar fi rezumatul, aici: Noul cod rutier
Scris 24 November 2007 - 11:47 AM
merci mult! am mai intrebat pe cineva care a fost insa vinovat intr-un accident si lui politia i-a scris termenul de 30 zile pe dovada de reparatie. la mine insa,care nu am fost de vina,nu s-a scris nimic. De aici provine nedumerirea mea....
Scris 24 November 2007 - 02:51 PM
in cazul tau ''vina'' nu se mai ia in considerare, fiind deja constatata si sanctionata.
trebuie respectate cele 30 zile
trebuie respectate cele 30 zile
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
inamtriculare auto la fisc si politie
Topic combinat |
madalina25 | 3 | 9.508 |
|
Permis Auto Strain | heyd | 11 | 12.318 |
|
Revizie la 20000
Salut pe toti cei care au placerea sa citeasca si sa dea sfaturi utile |
qx_neo | 0 | 4.552 |
|
Recuperare TVA | ZEN | 0 | 6.660 |
|
Sistemul buy-back incepe sa prinda teren si in Romania | cattaniut | 0 | 6.695 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS